Mies joka vieraili UFO:ssa

 

Tämä alkaa mennä yhä mielenkiintoisemmaksi. Jeremy Corbell on julkaissut dokumenttielokuvan Bob Lazarista, joka jo vuonna 1989 tuli kaapista ja kertoi Area 51:stä ja USA:n hallituksen työskentelystä alien lentoalusten parissa. Hän oli se whistleblower joka järkytti maailman, ja sitten katosi kuvasta – mutta on nyt taas kehissä. Tämä filmi ”Bob Lazar: Area 51 & Flying Saucers" pyörii nyt Netflix’issä.

 

Mitä Popi sitten alunperin tarinoi? Tämä hallitukselle aiemmin työskennellyt ex-fyysikko kertoi tehneensä nk. reverse-engineering’ia eli käänteistä suunnittelua alien avaruusaluksesta USA:n sotavoimille. Lazar on syypää sille, että suuri yleisö tuli edes tuntemaan tämän salaisen, Area51:n nimellä kulkevan armeijan tukikohdan.

 

Jos YouTube- kommentoijiin on luottamista, niin tämä Joe Roganin yli kaksituntinen show on vieläpä parempi setti kuin itse Corbellin elokuva.

 

Mutta mutta - skeptinen katsoja näkee noissa tarinoissa muutaman matosen: vaikka Lazarin näyttelijätaidot ovat lähes Oscar- luokkaa, käy ilmi väistämättömiä ongelmia: Lazar on vaatimaton mies joka ei halua itsestään mitään numeroa – paitsi että teetti itsestään dokun. Bob antoi hallitukselle luvan monitoroida hänen puhelintaan ja monitoroivat samalla hänen vaimonsa puhelinta; ja kun vaimon suhde näin paljastui, Bob sitten hyökki Area51:lle – kavereidensa kanssa. Kun jo kolmatta kertaa Bob kavereineen oli seuraamassa salaa alien avaruusaluksen koelentoa, he jäivät kiinni. Olivat kuulemma matkailuautolla liikkeellä sillä kertaa ... He puhelivat keskenään tuon avaruusaluksen kaappaamisesta, kun yhtäkkiä yönäkö -kiikarit vierivät heidän luokseen. Just, ne eivät muuten pyöri, mutta näin Bob havaitsi nämä tarkkailijat.

 

No niin: Bob otettiin kiinni. Ja hänen sanojensa mukaan nämä sotilaat eivät tienneet mitä tehdä hänellä – joten päästivät hänet menemään... Niinpä niin. Ja jos vähän taustoittaa herraa, niin tällä Bobilla oli vankeustuomioon asti ongelmia bordellitouhuissa, ja taisi hän olla samaan aikaan naimisissa kahden eri naisenkin kanssa – joista toinen sitten kuoli oudosti myrkytykseen.

 

Mutta takaisin tekniikkaan: Corbett oli löytänyt (Facebookista) sen henkilön, joka hoiti Lazarin sisäänpääsyn UFO- tiloihin. Kuten Lazar todisti 1989, hänen kätensä skannattiin erityisellä laitteella jotta ovet UFO- halliin avautuivat.

 

Ensinnäkin, mistään ei löydy tätä henkilöä eikä todisteita – paitsi Corbellin omat turinat. Paitsi että noin 12 vuotta ennen ko. tapahtumaa oli elokuvassa ”Kolmannen Asteen Yhteys” käytetty aivan samaa skanneria – josta uudessa dokussa näkyvä fotoshopattu kuvakin siis lienee. Bobilla on vaikeuksia lisäksi muistaa, kuinka vanha hän oli kun nämä kaikki tapahtuivat. Siis: kaveri ei muista edes sen hetken ikäänsä, kun astui sisään UFO:on! Alienit siellä sisällä olivat Bobin mukaan puolet häntä lyhyempiä – onneksi olivat kuitenkin suunnitelleet tilat niin, että kaksi kertaa pitempi Bob – ryhmineen - mahtui aluksessa silti hyvin työskentelemään ...

 

Ja vielä: hyvä dokumenttihan keskittyy tutkimaan kohdetta – tämä doku keskittyy pääasiassa dokumentin tekijään. Hyvä dokumentti on selostettu hyvin, hyvän kertojan äänellä. Tämän dokun mumisija, Mickey O’Rourke ei siinä enää oikein saa selvää sanaa muodostettua ...

 

Lopuksi vielä Joe Rogan, Bob Lazar ja Jeremy Corbell muistavat tietenkin muistuttaa, että maailma on täynnä todella pimeitä salaliittoteoreetikkoja – joista on vaaraa heille itselleen sekä lisäksi koko ihmiskunnalle. Tottakai muistivat muistuttaa.

 

No niin. Jos Lazarin sadut olisivat totta, hän olisi jo kuollut (vrt. Bill Cooper, joka ”ennusti” 9/11:n iskut ja että Bin Ladenia tultaisiin syyttämään kaikesta). Ja ei tämä ole ainoa satu tänään, ei ollenkaan:

 

Heinäkuun 9. päivä brittiläinen Express uutisoi, kuinka NASA:n “Curiosity”- niminen Mars- rover oli kuvannut punaisen planeetan kivisen pinnan yläpuolella maanpäällisen linnun lentämässä!

 

UFO- tutkija Scott C. Waring kommentoi, että mahdollisuuksia on kaksi: kuvassahan liitelee kotka, mikä tarkoittaa sitä että Marsissa on eläimiä – tai sitten tuo rover ”Curiosity” ei ole Marsissa ollenkaan, vaan Devon’in saarella Kanadassa.

 

“Devon on eristyksessä oleva saari, jolla on vieraillut vain kourallinen ihmisiä. NASA on käynyt siellä useita kertoja testaamassa rovereita, koska ympäristö siellä on hyvin Marsin kaltainen”.

 

Jaahas. Ja nyt kun yhä enemmän todisteita siitä ilmaantuu, että Maa onkin juurikin Raamatussa kuvatun kaltainen kokonaisuus - auringon ja kuun ”valoineen” sekä tähtineen, herää kysymys: mahtaakohan siellä ”teatterijengin” sormia jo syyhyttää: heidän yhdessä NASA:n, Disneyn ym höpöttäjien kanssa vaivalla ja huolella rakentamansa satu, ”avaruus”, on suuressa vaarassa, lopullisesti, paljastua pelkäksi huijaukseksi.

 

Ja siihen heillä ei todellakaan ole varaa: koska se tuleva eksytys, jossa langenneet enkelit ja pahat henget sitten esiintyvät Maan ulkopuolisina alieneina, TARVITSEE avaruuden!

 

Onko ”niillä” siis varaa enää kovin kauaa odotella – vaan potkaista kaikki äkkiä käyntiin.

 

Siksi voimme lähipäivinä, viikkoina ja kuukausina odottaa yhä lisää Area51- propagandaa – jatkuvalla syötöllä ja kiihtyen kohti kliimaksiaan. Ja osaatteko arvata, mikä on Corbellin seuraavan elokuvan - mikä ilmestyy vuonna 2020 - aihe? ...  Area51:n valloitus ...

 

”Sen rikkaat ovat täynnä väkivaltaa, sen asukkaat puhuvat valhetta, kieli heidän suussansa on pelkkää petosta.” (Miika 6:12).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu