Matkustajalentokoneen kokoinen muovilelu

 

Taas töllötinuskovia vedettiin huolella nenästä. Mutta ensin ikävämpiin muistoihin: Mumbain lentokentällä Intiassa kenttäteknikko kuoli, kun tuntemattomasta syystä pääsi imeytymään koneen turbiiniin lähdön yhteydessä. 

 

Videolla lentokapteeni kertoo, millaisista voimista noissa tilanteissa oikein on kysymys – jo heti koneen käydessä. Sen takia heillä on kenttämiehistön kanssa tiukka protokolla varmistaa, ettei ketään ole enää lähimaillakaan, kun kone aloittaa lähtöliikkeen. 

 

Top Gear- koomikot performoivat tuota voimaa seuraavasti: rättisitikka ajettiin turbiinin taa, kun puhallus oli päällä. Pitkällepä lensi kuin leppäkeihäs tuo vanha kulttiauto.

 

No nyt, Afganistanista näimme ”kummallisen” paniikkivideon: jumbojetti näytti jo rullaavan kiitorataa kohtuu kovaa vauhtia eteenpäin – mutta valtaisat joukot panikoivia afgaaneja näytti yrittävän juosta koneen kyytiin; osa roikkui jopa kiinni ulokkeissa ... 

 

Hmm... mitäs me oikein tuossa näimmekään? Ensinnäkin, aika moni näytti olevan, kuolemanhädän sijaan, varsin iloisella mielellä, jopa vilkuttelivat. Kenelläkään ei ollut kasvomaskia – joten olikohan sittenkään ihan viimeaikainen taltiointi. Itse en ainakaan, yrityksistä huolimatta, tunnistanut koneesta yhtään propellia, vain mustia aukkoja (?). Turbiineistä ei myöskään näkynyt tulevan savuja jne. eikä yksikään juoksijoista imeytynyt turbiineihin – kummastakaan suunnasta – saati sitten että olisi lentänyt komeammin kuin tuo rättisitikka ...

 

... eikä kukaan peittänyt korviaan järkyttävältä jyminältä – jota sen olisi ehdottomasti täytynyt olla ...

 

No huh ... Mutta todellisuus on usein satua ihmeellisempää: tiesitkö että jo toisessa maailmansodassa vihollisjoukkoja harhautettiin puhallettavilla panssarivaunuilla? 

 

Eli, katsotaankos ”uusin silmin” pari yksityiskohtaa. Kyllähän tuo voisi hyvinkin – ja siis paremminkin – olla iso joukko työntämässä harhautuskapistusta – puhallettua, valtavaa lentokone- muovilelua. Kun katsot tarkkaan etuikkunoita ja niiden heijastuksia, niin näyttävät paremminkin mustaksi maalatuilta muovialueilta kuin ikkunoilta.

 

... ja pitihän siinä koneen kyljessä tietenkin olla mukana ivaava numerotunnus: syyskuun yhdestoista, jälleen kerran ...

 

Niin, on taas paljon viitteitä siitä, että uutta ”9/11:tä” ollaan kohta jysäyttämässä. Tällä kertaa se lienee biologinen isku – jonka jälkeen kukaan ei enää uskaltaisi kyseenalaistaa rokottamisen tarpeellisuutta. Ainakaan ruokaa et voisi ostaa ilman rokotustodistusta. Jos ruokaa ylipäänsä kaikkialla on enää saatavissakaan silloin.

 

”Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, tulee maanjäristyksiä monin paikoin, tulee nälänhätää. Tämä on synnytystuskien alkua.” (Mark. 13:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu