Koronaa alitajuntaan - non-stop

 

Pääkuvassa näkyy vuoden 2011 ”Captain America”- elokuvan kuvaruutukaappaus. Olivat aika kaukonäköisiä tunnistaessaan koronan jo silloin – aivan kuten Lontoon Olympiakisojen avajaiset vuonna 2012: siinähän oli kummallinen potilas- ja hoitajashow – jossa sitten lopulta demoniset hahmot ottivat vallan. Tänään me ymmärrämme senkin ”viestin” paremmin. 

 

Niin, joillekin taitaa tuottaa suurta nautintoa päästä nauramaan meille päin näköä – ja vieläpä vanhalla vitsillä: George F- keississä oli korona vahvasti ”kuvassa mukana”, mutta parhaat naurut saivat duplikoimalla Challenger- sukkulan ”räjähtämisen” jälkeis -pelleshow’n: onhan tuo Georgen kaksoisolentokaveri (?) vähän turhan ”näköinen” ...

 

Niin, ja ilmeisesti pitävät meitä myös kovin pöllöinä, kun sitä koronaa on sitten muistutettava joka käänteessä: Kobe Bryant’kin haudattiin paikkaan nimeltä Corona del Mar jne. Kuitenkaan, itse virusta ei päästä vielä pitkään aikaan kuoppaamaan – koska sitä ei ole edes pystytty eristämään, jotta tiedettäisiin mitä se on ... 

 

Juu, tämän blogin sivusto melkein meni tukkoon, kun julkaisin ”kommunismi 2.0”- kirjoitukseni. Hyvä että se jopa varastettiin mm. Ylilautaan – ilman lähdeviitettä; mutta, ”vaikka vähän sattuu ei haittaa” ... ja savuverho mikä savuverho on tässä korona - jos mikä. 

 

Muuten, jenkkipoika osasi hoitaa myös tuon kyseisen Kanada- härdellin paljon fiksummin: USA:ssa oli tullut 41 osavaltion alueilla voimaan ns. lääketieteellinen martial law eli poikkeustila. Tuon säädöksen vuodelta 2009 nimi on ”Bill S.2028” ja sen otsikko kuuluu: ”An Act relative to pandemic and disaster preparation and response in the Commonwealth”. 

 

Kyllä, S2028 sisältää samaisen konfiskaatiojekun, eli omaisuus siis veks vain kaikilta ... ja kas vain, niissä osavaltiossa joihin tuota asetusta ei hyväksytty, saadaan olla täysin rauhassa koronavouhotuksen osalta: nuo 41 taas ovat jatkuvan myllytyksen kohteena: ”kuollut siellä, sairas täällä”. Sillä vaikeahan ei-mistään-viruksesta on tehdä pandemiaa ...

 

Jep, aloitimme elokuvalla, ja sillä lopetamme: muistatko kun elokuva ”Avatar” ilmestyi? Liian monet sen katsojista olivat valittaneet masennusta ja jaksamattomuuttaan tässä maailmassa – kun sehän fiktio oli niin kovin ihana.

 

Eipä kannata: kuten tuo terävänäköinen kristitty tyhjentävästi osoittaa, elokuvahan esittää detaljin tarinan antikristuksesta. Ja vieläpä täysin väärän sellaisen – mitä lopputulokseen tulee.

 

”Niin Hän sanoi: "Katsokaa, ettei teitä eksytetä. Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen se', ja: 'Aika on lähellä'. Mutta älkää menkö heidän perässään.” (Luuk. 21:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu