Kokeelliset, epäviralliset ja huonotoimiset rokotteet pakollisiksi

 

Pfizer väittää, että sen Covid-rokotteen tarjoama immuniteetti on jo laskemassa ja se haluaa antaa ihmisille tehosterokotuksia kuuden kuukauden kuluttua toisen annoksen saamisesta. 

 

Huolimatta FDA:n hyväksynnän puuttumisesta nykyisille k-rokotesarjoille, Pfizer’in on tarkoitus tavata Yhdysvaltojen terveydenhuollon virkamiehet, pyytääkseen lupaa kolmannelle piikille, joka on nimetty tehostimeksi.

 

"Uskomme, että kolmas annos nostaa vasta-ainevasteen 10-20-kertaiseksi", Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla kertoi kolmannesta koronaviruspiikistä, verraten sitä vuotuiseen influenssarokotteeseen.

 

Eli, hätätilalupien pohjalla mennään siis edelleen ja uusiin piikkeihin. Nyt, Fauci tukee Bidenin hallinnon pyrkimyksiä saada rokottamattomat amerikkalaiset ottamaan piikin ja surutta hylkäämään huolet FDA:n hyväksynnän puuttumisesta, mikä on fakta, jonka Bidenin hallintokin on säännöllisesti ohittanut.

 

Vaikka Fauci sanoi, että on "ymmärrettävää", että jotkut saattavat haluta FDA:n täyden hyväksynnän ennen piikin saamista, hän hylkäsi sen pelkkänä "teknisenä ongelmana". 

 

Tuossa sitten kollaasi näiden ”teknisten ongelmien” lopputuloksista. 

 

CNN haluaa, että elämä tehdään "vaikeaksi" amerikkalaisille, jotka kieltäytyvät ottamasta COVID-rokotusta, määräämällä heidät tekemään pakollisia testejä useita kertoja viikossa. 

 

New Yorkin vangeille tarjotaan nyt ruokaa, juhlia ja seksiä, jos he suostuvat ottamaan COVID- piikin. 


... analogia ohoi ... 

 

Jopa DARPA:n vuosikertomuksessa 2013 eli Barack Obaman budjettikaudella jo toivioajateltiin (sivu 192) koronapiikkejä:

- Developed and began testing new carrier molecule for messenger RNA delivery.

- Began in vitro testing of mRNA vaccine constructs

 

… ja DARPAhan on siis Yhdysvaltain asevoimien tutkimusorganisaatio.

 

Ja nyt: Ranska aloitti terveystyöläisten pakkorokottamiset, kaavaillen niitä koko kansalle. Ja Australia veti total lockdownin, ilmoittaen New World Orderin. 

 

”Jeesus, mestari, armahda meitä!” (Luuk. 17:13)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu