Kesällä kyber- resetoidaan?

 

”Se, mihin neljäs teollinen vallankumous johtaa, on fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusio”, sanoi Klaus Schwab The Chicago Council of Global Affairs -kokouksessa toukokuun 13., 2019. Tästähän varoitteli jo edesmennyt Aaron Russokin: uuskommunismi nostaisi pian taas päätään.

 

Kaikkihan me tiedämme, että Bill Gates haluaa covid- piikittää joka ainoan ihmisen – eikä sitä hämmästellä. Mutta Russon video tehtiin jo kauan sitten. Nyt kun nämä great resetit ym ovat jo etenemässä, nuo Aaronin Russon kertomat ovat myös kuin edeltä kerrontaa.

 

Yksi Nick Rockefellerin tuossa hänelle paljastamista tavoitteista on tämä kaikkien ihmisten mikrosirutus – ja sitähän Pentagon nyt havittelee. Joskin taisi tuon projektin todellinen päämääräkin pullahtaa esiin: nykyistä ohjelmaa rahoittaa Pentagonin rakas puolustusalan edistyneiden tutkimusprojektien virasto (DARPA) - jonka todettiin vuonna 2017 käyttävän miljoonia "geneettiseen sukupuuttoon liittyvään tekniikkaan", jota voidaan käyttää kokonaisen lajin hävittämiseen. 

 

Eli haipakkaa luvassa. Nyt, Maailman talousfoorumi WEF vihjaa Global Cyber "Pandemic" -tapahtumaan tänä kesänä, helpottaakseen Great Resetin toteutusta.

 

Cyber Polygon 2021:n äskettäin päivitetyllä tapahtumasivustolla muutoksen seuraava vaihe sisältää "yhden haavoittuvan linkin" maailmanlaajuisessa kyberverkossa, jota hyödynnetään "koko järjestelmän kaatamiseksi, aivan kuten dominoefekti".

 

Tulevan tapahtuman kuvauksen perusteella kuulostaa siltä, että WEF ja muut globalistiset yksiköt aikovat kaataa koko järjestelmän rakentamaan sen kokonaan uudeksi malliksi.

 

"Kaikki tämä on sidoksissa universaaliin perustuloon", varoittaa Robert Wheeler The Organic Prepper -blogista. 

 

Tämä selittäisi sen, miksei eliittiä haittaa tämä yllättävä ”kaiken avaaminen”. Kohta kuitenkin kolisee.

 

Joten: valvotaan ja ollaan varuillaan. Niillä oli jo kaikki hallussa; eivät ne päästä sitä tsäänssiä karkaamaan.

 

”Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.” (Ilm. 19:19)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu