Italiassa koronavirus nousee taas (?)

 

Italiassa tehdään parhaillaan uusia toimenpiteitä koronaviruksen nousun torjumiseksi. Uusiin rajoituksiin sisältyy juhlien kieltämistä ja ravintoloiden varhainen sulkeminen. Italia oli yksi COVID-19:n varhaisimmista paikoista, ja maan Covid- tapausten lukumäärä ja sairaalahoitoa vaativat keissit ovat nyt korkeimmillaan sitten maaliskuun 2020. 

 

Nyt tökkii ja pahasti. Otetaanpa ensin lyhyt muistelu eilisestä A-Studiosta, jossa maamme suurimpien puolueiden johtajat koettivat syyttää toisiaan valheista – joihin sitten vastailivat lisävalheilla. Jokainen viittasi johonkin julkisuudessa jo esitettyyn faktaan.

 

Sillä tätähän tämä maailma nyt on: joka suunnasta työnnetään keskenään ristiriitaista tietoa, etkä lähtökohtaisesti enää voi luottaa mihinkään: maailmalla joko on meneillään pandemia tai ei ole – ja oikeita toimenpiteitä tehdään tai ei tehdä. Ja osapuolet syyttävät toisiaan tilanteen pahentamisesta: Italiassakin nyt pahoitellaan, kuinka populismi, poliittisen tahdon puute ja julkinen väsymys heikentävät globaalia COVID-19-taistelua. 

 

Minusta minimivaatimus olisi jonkinlaisen, yleisesti hyväksytyn statusseurannan pystyttäminen. Sillä mitäpä luulette minun ajattelevan tuosta nyt maanitellusta Italian uudesta pandemiavaarasta, kun edellinenkin – johon yllä nimenomaan viitattiin – osoittautuikin aivan höpöhöpö- epidemiaksi. 

 

Mutta, pelkään pahoin että minkäänlaista, ymmärrettävää narratiivia ei tulla koskaan tarjoamaan – sillä kyseessähän on nyt jonkin aivan muun toteuttaminen kuin taudin torjunta. Katsopas ...

 

Teollisuus 4.0 on neljäs teollinen vallankumous, johon liittyvät muun muassa esineiden internet (IoT), teollinen esineiden internet (IIoT), pilvilaskenta ja koneoppiminen. Neljännessä teollisessa vallankumouksessa hyödynnetään reaaliaikaista dataa ja kyberfyysisiä järjestelmiä.

 

Tästä aiheesta maailmankuulu taloustieteilijä, maailman talousfoorumin perustaja ja pääjohtaja Klaus Schwab on vuonna 2017 kirjoittanut kirjan, että meillä on mahdollisuus muokata neljäs teollinen vallankumous, joka muuttaa pohjimmiltaan kaiken sen, miten elämme ja työskentelemme. 

 

Ja juuri tuossa valossa onkin varsin mielenkiintoista, mitä Klaus on viime aikoina touhunnut: uudessa kirjassaan tarkastellaan sitä, miltä koronaviruksen jälkeinen maailma voisi näyttää - neljä kuukautta sen jälkeen, kun taudinpurkaus julistettiin ensimmäisen kerran pandemiaksi.

 

Eli, Klaus siis visioi, että maailma tarvitsisi makroresetoinnin. Ja hänen mielestään juurikin Covid- kriisi on ainutlaatuinen mahdollisuus nyt pistää maailma aivan uusiksi ...  

 

P.S. ”Älä koskaan jätä hyödyntämättä hyvää tilaisuutta”, kuuluu globalistien slogan. Tiedättekö mitä he juuri nyt sopivasti saavat edistettyä kansalaisten alitajuntaan Covid- runnellun (?) Italian ilmoitustauluilla? ... ennenkuin Epstein- lapsikauppa- ja seksisotkut alkavat kaatua tekijöiden niskaan tuomioiden muodossa, pedofilia pitää saada globaalisti jotenkin normaalistettua ja pehmennettyä => sitä ”taidetta” saavat nyt koronasairaat italialaiset nauttia joka nurkalla ... 

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan. 2:40).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu