Italia kieltää koulunkäynnin rokottamattomilta

 

Tällä viikolla Italiassa tuli voimaan Lorenzin’in laki, joka säätää, että lasten on otettava tietyt, pakolliset rokotukset, ennenkuin saavat osallistua koulunkäyntiin.

 

Kolikoilla on aina puolensa – ja jossain vaiheessa vanhemmat joutuvat miettimään, minne saakka ovat valmiit näissä menemään. Eräs toimittaja, joka myös joutui niin kutsutulle valinnan paikalle – ja kyse oli rokotteista - on amerikkalainen Sharyl Attkisson. Ja hän ei olekaan ihan kuka tahansa kirjoittelija: hän on voittanut viisi Emmy- palkintoa raporteistaan koskien Fast and Furious’ia, Punaista Ristiä, Republikaanien rahankeruuta, TARP’ia ja rajavartiointia.

 

Hänen yli 20- vuotinen uransa CNN:llä ja CBS’ssä tuli hiljattain päätökseen – hän koki voimakkaasti, ettei hänen työtään enää tuettu, ja hänellä oli vaikeuksia saada raporttejaan julki.

 

No, Sharyl jatkaa kuitenkin tinkimättömällä linjallaan tosiuutisten saralla, pyörittäen Fullmeasure.news- sitea, jonka kuuma keskustelunaihe nyt on rokotukset. Toteavat, että vaikka korvauksia on maksettu aivovaurioista kuolemiin saakka, niin autismia ei ole nähty kuuluvan korvattavien vaurioiden piiriin.

 

Sharyl Attkisson on jaksanut painaa väsymättä viestiään eteenpäin koskien tätä Autism Spectrum Disorder’ia (ASD) - siitä lähtien kun hän teki syväluotaavan raportin asiasta CBS:lle, jonka dokumentin mediapomot kuitenkin kieltäytyivät julkistamasta. Juuri se vei Sharylin itsenäisen journalistin tielle – eli kaikki koitui siunaukseksi.

 

Ja hiljattain Sharyl kertoi toisestakin rohkeasta tosisankarista: CDC’n oma erityinen rokotetodistajaekspertti, tri Andrew Zimmerman, pediatrinen neurologisti – joka oli siis CDC:n uskottu osaaja aina kun tarvittiin debunkkaajaa tms. vastaväittäjien eri oikeusasteissa jyrääjää - kertoi CDC:lle että rokotteet saattavat aiheuttaa Autismia. Nämä kuitenkin kieltäytyivät hyväksymästä Zimmermanin viestejä. Sen sijaan, Department of Justice’n [DOJ] lakimiehet irtisanoivat hänet välittömästi.

 

Ymmärretään tämä nyt oikein: kyllä – varsinkin takavuosien rokotuksilla on pelastettu paljon. Mutta missä kohtaa pelastaminen muuntui pilaamiseksi: ehkä muistat, kun Baxter lähetti Eurooppaan lintuinfluenssarokotetta, joka oli päätymässä pariinkymmeneen maahan, niin ainoastaan erään tsekkitutkijan varmistuskoe freteillä esti massiivisen pandemian: rokotteessa oli elävä virus mukana – ja kun sellaisen läpipääsy vahingossa on lääkevalmistusprosessissa täysin mahdotonta. Toistan, täysin mahdotonta, vahingossa. Eikä Baxterkaan sitä ”osannut selittää” – vaikka muun myönsikin.

 

Ja mitä tieteellistä järkeä on mennä Alaskaan kaivamaan ikiroudasta ylös vuoden 1918 Espanjantaudin uhri, ja rekonstruoida tuo mahdollisesti jopa 100 miljoonaa ihmistä tappanut virus uudelleen. Kyseiset herrat vielä kehuskelivat, kuinka onnistuivat paikkaamaan sen ”heikkoudetkin”. Ja nytkö sitten odotellaan, kuinka satavarmoista laboratorioista se kuitenkin karkaa?

 

Aivan: piikkiä on meille tarjolla tämän tästä – mutta sattuneita seurauksia kuuluu yleensä vain puskaradiossa. Joskin muutamat rohkeat ovat tulleet esiin, kuten UFC- taistelija, jonka terve pikkupoika kuihtui välittömästi piikin saantia seuraavina viikkoina. Tai sitten piikitetty cheerleader, joka kykenee kyllä juoksemaan – sekä kävelemään takaperin. Mutta odotapas kun hän koettaa kävellä eteenpäin.

 

Mutta mitä Raamattu sanoo?

 

Luonnollisesti tosikristitty luottaa Jumalaan – ja ensisijaisesti siitä tulokulmasta arvioi, miten antaa lääketieteen auttaa itseään. Ja siinä kontekstissa huomioi seuraavat:

1.      Jumala ei tee virheitä. Se koskee myös immuunisysteemin luomistyötä (vrt. 1 Moos. 1)

2.      Ainakin 23:ssa rokotteessa on abortoitua kudosta (mm. MMR, vesikauhu jne)(vrt. Psalmi 139:13)

3.      Rokotteissa on myös eläinten DNA’ta (vrt. 3 Moos. 17:11)

4.      Rokotteet sisältävät karsinogeenejä, neurotoksiineita, eläinviruksia, eläinverta, allergeeneja ja raskasmetalleja (vrt. 1 Kor. 6:19)

5.      Rokotteet ovat ihmisen rakentamia (vrt. Jes. 2:22) – ”minkä ihminen tekee, särkyy”

6.      Älä tee pelon päätöksiä (vrt. 2 Tim. 1:7)

 

Summa summarum: iso kysymys kuuluukin, joka piikin kohdalla: pelastaja vai pilaaja?

 

Siinä mielessä tuleekin tarkata piikin ”viitekehystä”, sillä Raamattu muistuttaa: ”Lakatkaa jo luottamasta ihmiseen, vain kevyt elämän henkäys hänellä on sieraimissaan. Mikä hän on, mihin hän kelpaa?” (Jes. 2:22)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

 

Raamattu

Italia: https://newspunch.com/italy-bans-unvaccinated-children-from-going-to-school/

Attkissonin ero: https://www.politico.com/blogs/media/2014/03/sharyl-attkisson-resigns-from-cbs-news-184836

Rokotedebatti: http://fullmeasure.news/news/cover-story/the-vaccination-debate

Zimmermanin potkut: https://www.activistpost.com/2019/01/cdcs-own-expert-vaccine-court-witness-confirmed-vaccines-can-cause-autism-so-they-fired-him-immediately.html

Baxter: https://www.ctvnews.ca/baxter-admits-flu-product-contained-live-bird-flu-virus-1.374503

Alaska: https://www.theguardian.com/society/2005/oct/06/health.medicineandhealth2

UFC: https://www.infowars.com/former-ufc-fighter-mourns-son-who-died-after-vaccine-injections/

Cheerleader: https://www.youtube.com/watch?v=5ztiAN9k584

Raamattu vs rokote: https://www.thefamilythathealstogether.com/vaccination-what-does-the-bible-say/

 

Julkaistu MV- Lehdessä 13.03.2019 22:52