ID2020 ja kumppanit käynnistävät ohjelman rokotteiden mukana jaettavan digitaalisen henkilöllisyyden toimittamiseksi

 

Tieto lisää tuskaa.

 

ID2020-allianssi on käynnistänyt uuden digitaalisen henkilöllisyyden ohjelman vuosittaisessa huippukokouksessaan New Yorkissa, yhteistyössä Bangladeshin hallituksen, rokoteyhdistysliitto GAVI:n ja uusien kumppaneidensa kanssa USA:n hallituksessa, yliopistoissa ja humanitaarisessa avunannossa. GAVI on jo aiemminkin ”kunnostautunut”: Pakistan syyttää liittoa yli 10 000 lapsen tappamisesta rokotteilla.  Ja onko joku joskus kuullut GAVI:n rahoittajasta: mies nimeltään Bill Gates...

 

ID2020 esitteli immunisoinnin hyödyntämistä mahdollisuutena luoda digitaalinen identiteetti yhteistyössä Bangladeshin hallituksen tiedonsaantiohjelman (a2i), terveyspalvelujen pääosaston ja GAVIn kanssa, kertoi julkilausuma.

 

Digitaalinen henkilöllisyys on tietokoneistettu tietue henkilöstä, joka on tallennettu rekisteriin. Sitä käytetään tässä tapauksessa seuraamaan sitä, ketkä ihmisistä on rokotettu.

 

Eli, näin se menee: luodaan feikkipandemia, ajetaan ihmiset koteihinsa ym eristykseen normaaleista työympäristöistään => yhtäkkiä tarvitaankin high speed internetiä Lapin erämaahan ja sademetsiinkin, jotta firman työt kuitenkin sitten hoituu – koska se sosiaalieristäminen. ”Nyt äkkiä 5G- satelliitit ilmaan ja network kuntoon!” Kuulostiko hurjalta? Voi olla, mutta näin mister jenkki jo itsekin sanoo

 

Mitenkäs sitten saadaan se toinen aalto Covidia käyntiin – varsinkin kun nyt jo aika moni on havahtunut siihen että meitä vedettiin jo kertaalleen huolella nenästä? Helppoa kuin heinän teko – sillä taas tulee tiede apuun: jotta sinuun saadaan se kohta kaikkialla uutisoitava, come backin tehnyt, uutta kauhistuttavaa tuhoa aiheuttava tappaja sisään, se tapahtuu pistämällä. Mutta nyt se ei olekaan saastunut hyttynen tai punkki – eikä suora rokottaminenkaan, kun ihmiset jo syystäkin ovat alkaneet sitäkin touhua karttaa. Vaan robotti-moskiito tms modifioitu pistiäinen.

 

Ennenkuin naurat katketaksesi, lue tämä.

 

Geneettisesti modifioidut moskiitot otetaan käyttöön Teksasissa. Ja kas, “ullatus”, tuon moskiitolajin, Aedes aegypti, naaraat levittävät dengue’ta, chikungunya’a, keltakuumetta ja Zika- viruksia. Jos sinulla on vähän ylimääräistä fyffeä taskussa, voit itse tilata vaikka tuota Zika- virusta webbikaupasta jos moskiito onkin harmittavasti muualla ...

 

Huomaatko: nyt on menossa valtaisa ”ihmiskoe”: uskotko sinä Jumalaa – vai uskotko mieluummin tieteeseen? Niinpä niin – sillä aika alkaa todellakin käymään vähiin. Syytä muistaa erittäin huolella Herran Jeesuksen Kristuksen sanat:

 

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

RFB