Hei taas me lennetään!

 

Hyvä että pilotit – edelleen – huolehtivat sekä matkustajistaan että mahdollisten collateral damagejen estämisistä: United Airlines Operations Centerin muistion mukaan hälytys annettiin "työkyvyttömästä lentäjästä", joka kärsi "rintakivuista", ennen kuin kone ohjattiin laskeutumaan, CDM Press raportoi. Lentäjä ei tiettävästi pystynyt poistumaan ohjaamosta, ja perämies joutui tekemään hätälaskun. 

 

Lauantai-iltana KHOU-TV Houston kertoi, että lentokentän tiedottaja kertoi uutisorganisaatiolle, että lento uudelleenohjattiin "teknisen ongelman vuoksi".

 

Tuon United Airlanesin toimitusjohtaja Scott Kirby on väittänyt julkisesti, että 99 prosenttia heidän työntekijöistään on rokotettu. Kirby on ylpeä siitä, että hän on ottanut pakolliset covid-rokotteet osaksi UAL:n tuotemerkkiä elokuusta 2021 lähtien, jolloin hän määräsi rokotuksiin ensimmäisen kerran.

 

Mutta Kirbyn julistuksissa on muutakin. Jos uskonnollinen poikkeus olla rokottautumatta myönnettiin, työntekijät laitettiin "palkattomalle lomalle". Heillä ei ollut pääsyä mihinkään etuihinsa, mukaan lukien lääketieteelliset-, näkökyky- sekä elämään liittyvät edut ja heidän 401(K)-tilinsä. Jos he halusivat jatkaa sairausvakuutustaan, heidän oli suoritettava maksuja, mikä oli raskasta, koska he eivät saaneet palkkaa. Vasta maaliskuussa 2022 palkattomalle vapaalle jääneet kutsuttiin takaisin töihin.

 

Eikä siinä vielä kaikki: jopa silloin, kun heidät kutsuttiin takaisin töihin, nämä työntekijät väittävät, että yritys syrjii heitä entisestään ja jopa työtoverinsa häiritsivät heitä.

 

Vuonna 2021 CDM.Pressille annetulla videonauhalla UAL:n toimitusjohtaja Scott Kirby nähdään pilkkaamassa työntekijöitään, jotka oli käsketty ilmoittautumaan mikäli vetoavat uskonnollisiin syihin olla rokottautumatta ja kertoi heille, että heidän on todellakin mietittävä kahdesti että “pitikö se uskonto löytää juuri tässä kohtaa” ja sitten uskonnollisen poikkeussyyn jättämistä, koska heidän työpaikkansa olivat “on the line”. Tämä huomautus oli suunnattu lentäjille.

 

… kiva muuten, että lentäjät ovat rehellisiä ja suoria toisessakin asiassa – hekun tietävät, kokevat ja näkevät: flätti vaiko pallo … 

 

“Niin Herra sanoi saatanalle: "Oletko pannut merkille palvelijaani Jobia? Sillä ei ole maan päällä hänen vertaistansa; hän on nuhteeton ja rehellinen mies, pelkää Jumalaa ja karttaa pahaa."” (Job 1:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu