Hajoita ja hallitse

 

Muinainen johtamismetodi on jälleen muodissa: hajoita ja hallitse. Kun ensin jaetaan kansa kahtia vaikkapa rokotettuihin ja rokottamattomiin, voidaan nuo puoliskot sitten palastella erikseen. Lopputuloksena kaikki vastaan kaikki. Ja sellainen popula ei nouse yhtenä rintamana palastelijaa vastaan – ja on helppo nujertaa.

 

Arvostettu Independent kertoo USA:n terveysviranomaisten varoituksesta, että täysin koronarokotettu henkilö voi levittää Delta-varianttia, tapausten nyt noustessa ympäri Yhdysvaltoja. Delta-muunnos kuulemma aiheuttaa yli puolet uusista Covid-infektioista. 

 

Samaan aikaan kymmenet tuhannet COVID-19- ”rokotteesta” vammautuneet Yhdysvalloissa etsivät apua, kun lääketieteellinen yhteisö kääntää selkänsä heille. Facebookissa on mm. yksityinen ryhmä nimeltä “Covid 19 Rokotuksen uhrit ja perheet”. Heillä on lähes 30 000 jäsentä. 

 

Siitä huolimatta, Amerikan kummelishow yhä jatkuu, eli ”sieltä se tulee kun vähän potkii”: CNN:n lääketieteellinen analyytikko ja entinen Planned Parenthood’in johtaja tri Leana Wen sanoo, että presidentti Bidenin tulisi määrätä pakkorokotukset, väittäen, että piikin ottaminen ei ole pelkästään "yksilön päätettävissä". Herra Fauci vie keissin jopa sellaisiin mittasuhteisiin, että koronarokotteen ottamattomuus olisi poliittinen julkilausuma... Ehkäpä juuri siksi 163 oppilasta New South Walesin koulussa Australiassa ”rokotettiin vahingossa”. 

 

Tunnettu brittiläinen toimittaja ja kirjailija Peter Hitchens on varoittanut, että jos ihmiset jatkavat sokeasti lukitusrajoituksia, heidän lapsenlapsensa käyttävät kasvonaamioita vielä vuonna 2050, eikä kukaan enää muista miksi. 

 

Ja kaikki tämähän on vain osa isompaa ”järjestelyä”, resetointia: konttikuljetusten maailmanlaajuiset hinnat nousevat ennennäkemättömälle tasolle keskellä historiallista härdelliä tavaroiden ja varastojen turvaamiseksi. Walmartin, Targetin, Amazon.comin ja muiden suurten jälleenmyyjien toimittajat kertoivat Reutersille, että he tekevät nyt tilauksia Kiinassa valmistetuille tavaroille viikkoja paljon aikaisemmin tänä vuonna, koska maailmanlaajuinen toimitusongelma uhkaa jättää monet lahjaostajat tyhjin käsin tänä jouluostoskautena. 

 

Pidä siis riittävästi tallessa sukanvarressa – äläkä luota siihen että lidlien hyllyillä on jatkossakin tavaraa ...


”Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.” (Jes. 3:12)


Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu