Espanjantauti tuli takaisin

 

Faucin vauhti ei hyydy: Allergia- ja tartuntatautien kansallisen instituutin johtaja Anthony Fauci puhui juuri USA:n Senaatin terveys-, koulutus-, työ- ja eläkevaliokunnan kuulemistilaisuudessa.

 

"Toisin sanoen, kun tulee aivan uusi virus, joka osoittautuu pandemiavirukseksi, se johtuu joko mutaatioista ja / tai geenien uudelleenvalinnasta tai vaihdosta", hän kertoi lainsäätäjille. "Ja he (kiinalaiset) näkevät tuollaisen viruksen juuri nyt sioissa: jolla on vuoden 2009 H1N1:n ja alkuperäisen vuoden 1918 espanjantaudin ominaispiirteet, joista monilla influenssaviruksillamme on jäännöksiä, samoin kuin segmenttejä muista isännistä, kuten sioista.”

 

H1N1-sikainfluenssaa ja vuoden 1918 pandemiainfluenssaa pidettiin molempia kauhistuttavina viruksina, jotka levisivät ympäri maailmaa.

 

Just joo. Ja nyt sitten TÄYTTÄ FAKTAA: herra nimeltä Jeffry Taubenberger kaivoi Alaskan ikiroudasta ylös 1918:n espanjantaudin uhreja – ja onnistui rekonstruoimaan tuon viruksen eloon! Kehuivat jopa parannelleensa sen heikkouksia. Saivat sekä Lancetin että Sciencen palkinnot tuosta ”tutkimuksestaan”. Siitä huolimatta että vielä järjissään olleiden tiedemiesten mukaan tuollaisessa ei ollut MITÄÄN TIETEELLISTÄ JÄRKEÄ: luoda ensin ruton kaltainen tappaja, ja sitten (ehkä) yrittää löytää lääke sille.

 

Kohta tämä hulluus karkaa täysin lapasesta. Mietipä sitä, että vaikka vuoden 1918 taudin nimi oli espanjantauti, niin YLE:nkin mukaan se tuli Eurooppaan, maailmansodan juoksuhautoihin, AMERIKKALAISSOTILAIDEN mukana. Ja niin huhuttiin koronankin tulleen: amerikkalaissotilaiden mukana Kiinaan, sotilasolympialaisiin.

 

”Kun he kuulivat, että Jeesus kulki ohitse, huusivat he sanoen: "Herra, Daavidin poika, armahda meitä".” (Matt. 20:30).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu