Demonien fokus

 

Kaikenlaisia jänniä kirjoja sitä löytyykin, kuten tämä ”Focus of Demons” vuodelta 1994. Tutkitaanpa joitakin kohtia:

 

”Keskiluokkaa ei tule olemaan, vain hallitsijat ja palvelijat. Kaikki lait ovat yhtenäisiä sellaisten maailman tuomioistuinten oikeusjärjestelmässä, joissa noudatetaan samoja yhtenäisiä lakisääntöjä. Yhden maailman hallituksen poliisivoimat ja Yhden maailman yhdistyneet armeijat tukevat lakeja kaikissa entisissä maissa, joissa ei ole kansallisia rajoja. Järjestelmä perustuu hyvinvointivaltioon; ne, jotka ovat tottelevaisia ​​ja alamaisia ​​yhden maailman hallitukselle, palkitaan keinoilla elää; kapinalliset yksinkertaisesti kuolevat nälkään tai julistetaan laittomiksi, vapaina kohteina kaikille, jotka haluavat tappaa heidät. Yksityiset ampuma-aseet tai kaikenlaiset aseet ovat kiellettyjä.

 

Ainakin 4 miljardia "hyödytöntä syömäriä" on poistettava vuoteen 2050 mennessä rajallisten sotien, kuolemaan johtavien nopeavaikutteisten, järjestettyjen epidemioiden ja nälänhädän avulla. Energia, ruoka ja vesi on pidettävä toimeentulotason rajoilla muulle kuin eliitille, alkaen Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan väestöryhmistä ja levittyen sitten muille roduille. Kanadan, Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen väestö häviää nopeammin kuin muilla mantereilla, kunnes maailman väestö saavuttaa hallittavan miljardin tason, josta 500 miljoonaa koostuu kiinalaisesta ja japanilaisesta rodusta, jotka valitaan, koska he ovat ihmisiä, jotka ovat vuosisatojen ajan tottuneet tottelemaan hallintoa epäilemättä.

 

Yhdysvaltoihin tulvivat muukalaiskulttuurien kansat, jotka lopulta hukuttavat Amerikan, ihmiset, joilla ei ole käsitystä siitä, mitä Yhdysvaltojen perustuslaki tarkoittaa ja jotka eivät sen vuoksi tee mitään sen puolustamiseksi ja joiden mielessä vapauden käsite ja oikeudenmukaisuus on niin heikkoa, että sillä ei ole väliä juurikaan. RUOKA ja suoja on tärkein huolenaiheensa.

 

Ei-eliitin käsissä ei saa olla seteleitä tai kolikoita. Kaikki maksutapahtumat on suoritettava maksukortilla, johon on merkittävä haltijan tunnistenumero. Henkilön, joka millään tavalla rikkoo ”300:n komitean” sääntöjä ja määräyksiä, on keskeytettävä kortin käyttönsä vaihtelevaksi ajaksi rikkomuksen luonteen ja vakavuuden mukaan.

 

Tällaiset henkilöt huomaavat, kun he tekevät ostoksia, että heidän korttinsa on mustalla listalla eivätkä he voi saada minkään kuninkaan palveluja. Yrityksiä käydä kauppaa ”vanhoilla” kolikoilla, toisin sanoen entisten ja nyt lakkautettujen maiden hopeakolikoilla, kohdellaan kuolemanrangaistuksen kohteena olevana pääomarikoksena. Kaikki tällaiset metallirahat on luovutettava tietyn ajan kuluessa yhdessä aseiden, kiväärien, räjähteiden ja autojen kanssa. Ainoastaan ​​eliitin ja yhden maailmanhallituksen korkean tason toimihenkilöt saavat käyttää yksityistä liikennettä, aseita, metallirahoja ja autoja.

 

Kaikki tietopalvelut ja painetut tiedotusvälineet ovat yhden maailmanhallituksen valvonnassa. Säännölliset aivopesu- valvontatoimenpiteet muutetaan "viihteeksi" tavalla, jolla sitä harjoiteltiin ja josta tuli (elo)kuvataidetta Yhdysvalloissa. Nuoret, jotka on erotettu ”epälojaalisista vanhemmistaan”, saavat erityisopetuksen, joka on suunniteltu heidän julmuuttamisekseen. Molempien sukupuolten nuoret saavat koulutusta voidakseen tulla vankilavartijoiksi yhden maailman työleirijärjestelmään.”

 

Raamatun mukaan viimeisinä päivinä yksi hallitus hallitsee maailmaa poliittisesti (Ilmestyskirja 13:7), uskonnollisesti (Ilm. 13:8) ja taloudellisesti (Ilm. 13:16-17). Se hallitsee kaikkia kansoja, heimoja ja kieliä maan päällä (Ilm. 13:7). Sen auktoriteetti on niin täydellinen, ettei kukaan voi ostaa tai myydä mitään ilman sen lupaa (Ilmestys 13:16-17). Vuosisatojen ajan oikeasti globaali hallitus oli mahdotonta. Nykyään maailman johtajat keskustelevat siitä jo avoimesti.

 

”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1. Piet. 5:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu