Darkest Winter alkamassa

 

No niin. Bidenistä on siis tulossa USA:n presidentti, ja Trumpin kannattajat kuuluvat tänään kaikki kategoriaan ”potentiaaliset kotimaan terroristit”. Ilmankos FBI on nyt hälytystilassa.

 

FBI varoittaa "valtavasta kansannoususta" kaikissa 50 osavaltiossa, 20. tammikuuta presidentin virkaanastujaisiin mennessä. Columbian poliisilaitos vahvistaa, että FBI on ottanut heihin yhteyttä ja käskenyt olla varuillaan. 

 

Ja USA:ssahan on ihan ”kotimaan turvallisuuden osastokin”, nimeltään DHS. Heiltä tuli tähän liittyen mielenkiintoinen statement - vt. sihteeri Wolfin lausunto NSSE-nimityksestä, 11. tammikuuta 2021: Viranhaltijasihteeri julkaisi seuraavan julkilausuman, valitun presidentin Bidenin virkaanastumisen nimeämisestä ”kansalliseksi erityisturvallisuustapahtumaksi” (NSSE):

 

"Viimeisen viikon tapahtumien ja vihkimistä edeltävien turvallisuusympäristöjen perusteella ja salaisen palvelun johtajan James Murrayn suosituksesta olen käskenyt Yhdysvaltain salaisia palveluja aloittamaan kansallisen erityisturvallisuustapahtuman operaatiot vuoden 2021 vihkimisen voimaantulolle, keskiviikkona 13. tammikuuta 19. tammikuuta sijaan. Liittovaltion, osavaltioiden ja paikalliset kumppanimme jatkavat suunnitelmiensa ja sijaintiresurssiensa koordinointia tähän tärkeään tapahtumaan." 

 

Kun tuota DHS:n julkilausumaa lukee, ilmoituksen vasemman yläkulman logo tuo mieleen jotain aiempaa: Simpsonien apokalypsi- jaksossa kerrottiin, kuinka kyseisiin presidentinvaaleihin päättyisi USA:n demokratia. Vaalien kierous viestitettiin jo vaalivirkailijan toimesta: ko. erityisvaateelle nauroi taustalla pää- vaalivalvoja Roger Stone – joka tosielämässä ohjeisti Trumpia tuomaan poikkeustilan/martial law’n, jos häviää vaalit ...  

 

Ja nyt siis DHS:n joukot – elävät ja koneelliset - valmistautuvat 20. tammikuuta 2021 tapahtuvaan vallansiirtoon. Ja jos Simpsonit jälleen onnistuvat ”ennustuksessaan”, niin DHS:n toiminta näyttää tältä – ja maailmanlaajuisesti se sysää käyntiin muutkin suunnitellut, eli Simpsonien apokalyptiset ratsastajat.

 

Animaatiomme tuo nuo ratsastajat Joe Bidenin manaamaan ”dark winteriin”. Tosiasiassa ne ovat Raamatun Ilmestyskirjan ratsastajat, Ilm. 6:2-8:

 

”Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan. Ja kun Karitsa avasi toisen sinetin, kuulin minä toisen olennon sanovan: "Tule!" Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka. Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä." Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.”

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu