Covidin jälkeinen helvetti nimeltä maailmamme

 

”Covidin jälkeinen maailma” - WEF:n pahamaineinen projekti

 

Maailman talousfoorumi (WEF) on juuri julkaissut (lokakuussa 2020) ns. Valkoisen kirjan, jonka otsikkona on "Työohjelman tulevaisuuden nollaus - post-Covid-maailmassa".

 

Tämä 31-sivuinen asiakirja vaikuttaa suunnitelmalta siitä, kuinka "toimeenpanna" - koska tuo toteuttaminen (tai toteutettava) olisi: ”Covid-19 - Suuri nollaus”- kirjan sisältö (heinäkuu 2020), jonka kirjoittivat WEF:n perustaja ja toimitusjohtaja Klaus Schwab (WEF:n perustaminen tapahtui vuonna 1974) ja hänen toverinsa Thierry Malleret.

 

He kutsuvat "Tulevaisuuden nollausta" valkoiseksi kirjaksi, mikä tarkoittaa, että se ei ole aivan lopullinen versio. Se on eräänlainen luonnos, koepallo, jolla mitataan ihmisten reaktioita. Se on todellakin kuin teloittajan tarina. Monet ihmiset eivät ehkä lue sitä - heillä ei ole edes tietoa sen olemassaolosta. Jos he tietäisivät, he nousisivat aseisiin ja taistelisivat tätä viimeisintä WEF:n maailmalle tarjoamaa totalitaarista suunnitelmaa vastaan!

 

Se lupaa kauhistuttavan tulevaisuuden noin 80 prosentille (eloonjääneestä) väestöstä. George Orwellin "1984" vaikuttaa hyväntuuliselta fantasialta verrattuna siihen, mitä WEF juonii ihmiskunnalle.

 

Aikataulu on kymmenen vuotta: vuoteen 2030 mennessä YK:n toimintaohjelma 2021 - 2030 olisi pantava täytäntöön.

 

Suunnitellut liiketoimintojen toimenpiteet vastauksena COVID-19:een:

 

-         Digitoitujen työprosessien kiihtyminen, mikä johtaa 84 prosenttiin kaikista työprosesseista tehdyiksi digitaalisena tai virtuaalisena / videoneuvotteluna.

-         Noin 83% ihmisistä suunnitellaan työskentelevän etänä - toisin sanoen ei enää vuorovaikutusta kollegoiden kanssa = absoluuttinen sosiaalinen etäisyys, ihmiskunnan erottaminen ihmiskontaktista.

-         Noin 50% kaikista tehtävistä on suunniteltu automatisoitaviksi - toisin sanoen inhimillinen panos vähenee huomattavasti myös etätyön aikana.

-         Nopeutetaan täydennyskoulutuksen / uudelleenkoulutuksen digitalisointia (esim. Koulutusteknologian tarjoajat): 42% taitojen päivittämisestä tai uusien taitojen kouluttamisesta digitalisoidaan, toisin sanoen ei ihmiskontakteja - kaikki tietokoneella, tekoälyllä (AI), algoritmeilla.

-         Nopeutetaan täydennyskoulutusta / uudelleenkoulutusohjelmien toteuttamista: 35% taidoista suunnitellaan "uudelleen työkalutettaviksi"; ts. nykyiset ammattitaidot suunnitellaan hylättäviksi - julistetaan kadonneiksi.

-         Nopeutetaan meneillään olevia organisaatiomuutoksia (esim. uudelleenjärjestelyjä): 34% nykyisistä organisaatiojärjestelyistä suunnitellaan "uudelleenjärjesteltäviksi" - tai toisin sanoen olemassa olevat organisaatiorakenteet julistetaan vanhentuneiksi - jotta voidaan luoda tilaa uusille organisaatiokehyksille ja digitaalisille järjestelmille rakenteet, jotka tarjoavat äärimmäisen hallinnan kaikkeen toimintaan.

-         Työntekijät siirretään väliaikaisesti eri tehtäviin - tämän odotetaan koskettavan 30 prosenttia työvoimasta. Tämä tarkoittaa myös täysin erilaisia ​​palkka-asteikoita - todennäköisesti riittämättömiä palkkoja, jotka tekisivät myös suunnitellun "yleisen peruspalkan" tai "perustulon" - palkan, jonka avulla voit tuskin selviytyä - ilmeisen tarpeelliseksi. Mutta se tekisi sinut täysin riippuvaiseksi järjestelmästä - digitaalisesta järjestelmästä, jossa sinulla ei ole minkäänlaista omaa hallintaa.

-         Vähennetään työvoimaa väliaikaisesti: tämän ennustetaan vaikuttavan 28 prosenttiin väestöstä. Se on piiloteltu ylimääräinen työttömyysluku, koska nämä "väliaikaiset" eivät koskaan enää palaa kokopäivätoimeen.

-         Vähennetään pysyvästi työvoimaa: 13% työvoimasta vähenee pysyvästi.

-         Työvoiman lisääminen tilapäisesti 5%: ei viitata millaiseen työvoimaan - todennäköisesti ammattitaidotonta työvoimaa, joka ennemmin tai myöhemmin korvataan myös automaatiolla, tekoälyllä ja työpaikan robotisoinnilla.

-         Mitään erityisiä toimenpiteitä ei aiota toteuttaa 4%:lle: tarkoittaako se sitä, että vain 4% pysyy koskemattomana? Algoritmilla ja tekoälyohjatuista uusista työpaikoista? - niin pieni ja merkityksetön luku, että se kuulostaa ”toiveajattelulta”, jota ei koskaan saavuteta.

-         Lisätään pysyvästi työvoimaa - vain yhden prosentin ennustetaan olevan "pysyvästi lisääntynyttä työvoimaa". Tämä ei tietenkään ole edes kosmetiikkaa. Se on vitsi.

 

Tätä esitellään konkreettisena prosessina The Great Reset -ohjelman toteuttamiseksi.

 

Tuo ”suuri nollaus” edellyttää myös luotto-ohjelmaa, jossa kaikki henkilökohtaiset velat annettaisiin anteeksi – sitä vastaan että kaikki henkilökohtaiset varat luovutetaan hallintoelimelle tai virastolle ​​– joka voisi mahdollisesti olla IMF.

 

Joten, sinulla ei olisi enää mitään - ja olisit onnellinen. Koska kaikki tarpeesi hoidetaan.

 

Sinun ei pitäisi myöskään pystyä enää ajattelemaan eri tavalla kuin ”järjestelmä”, koska - nyt jokainen teistä on saanut koronarokotukset ja nano-sirut - jotta 5G:n ja pian tulevan 6G:n avulla mielenne voidaan lukea ja vaikuttaa siihen.

 

Älä kutsu tätä miksikään salaliittoteoriaksi. Se on valkoinen kirja, WEF:n "arvovaltainen raportti".

 

Eikä tässä vielä kaikki: Suuri nollaus merkitsee yhteiskunnan muutosta, joka johtaa pysyviin perusvapauksien ja joukkovalvonnan rajoituksiin, kun kokonaiset sektorit uhrataan lääkeyritysten, korkean teknologian / suurten datajättien, Amazonin, Googlen, suurten globaalien ketjujen, digitaalisten maksujen alan, biotekniikka-alan ym konserneille jne.

 

Käyttämällä COVID-19- lockdowneja ja rajoituksia tämän muutoksen toteuttamiseksi, suuri nollaus on toteutettu neljännen teollisen vallankumouksen (fourth industrial revolution) nimissä, jossa olemassa olleet yritykset aiotaan ajaa konkurssiin tai absorboida monopoleihin, sulkemalla tehokkaasti valtavia osioita COVID’ia edeltäneestä taloudesta. Taloudet rakennetaan uudelleen ja monia työpaikkoja hoitavat tekoälykäyttöiset koneet. 

 

Mitä tapahtuu sosiaaliselle ja henkilökohtaiselle identiteetillemme?

 

Eliitti, joka ajaa tätä ohjelmaa, ajattelee voivansa omistaa luonnon ja kaikki ihmiset, ja hallita molempia joko geotekniikan avulla, esimerkiksi muuntelemalla geneettisesti maaperän mikrobeja, tai tekemällä ”parempaa työtä” kuin luonto, tuottamalla bio-syntetisoituja, keinotekoisia elintarvikkeita laboratoriossa.

 

He luulevat voivansa päättää maailmanhistorian nykymuodossaan ja keksiä pyörän uudestaan muokkaamalla sen, mitä ihmisenä oleminen tarkoittaa. Ja he uskovat pystyvänsä saavuttamaan tämän vuoteen 2030 mennessä. Kylmä dystooppinen visio haluaa tuhota tuhansien vuosien kulttuurin, perinteet ja käytännöt - käytännössä yhdessä yössä.

 

Suuri nollaus pitää sisällään viljelijättömiä maatiloja, joita hoitavat koneet ilman kuljettajia - joita valvotaan droneilla ja joita kylvetetään kemikaaleilla, jotta tuotettaisiin hyödykekasveja patentoiduista muuntogeenisistä siemenistä teollista "biomaitoa" varten. Mitä sitten viljelijöille tapahtuu?

 

WEF vastaa: ”Silloin sinä et enää omista mitään – ja silloin sinä olet onnellinen”. Ja nyt ymmärrämme, miksi koko Lapinkin talous saa koronan takia ajautua konkurssiin: se on osa ”hullun tiedemiehen” suunnitelmaa.

 

”He olivat hulluja, sillä heidän vaelluksensa oli syntinen, ja he kärsivät vaivaa pahojen tekojensa tähden.” (Ps. 107:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

AMinuteToMidnite