Covid tyhjentää tavarahyllyt (?)

 

Voisi olettaa, että nykyinen globaali toimitusketjuongelma johtuu siitä, että liian moni on saanut koronan. Jenkkikerberos jalostaa luulon vielä napsun pitemmälle:

 

Yhdysvaltain valtiovarainministeriön varapääsihteeri on varoittanut amerikkalaisia, että ainoa tapa pysäyttää tyhjien hyllyjen lisääntyminen ympäri maata on se, että jokainen asukas rokottaa itsensä.

 

Viime torstaina ABC-haastattelussa Wally Adeyemo, valtiovarainministeriön toiseksi korkein virkamies, näytti kiristävän julkisesti amerikkalaisia, joita ei ole vielä piikitetty Covid-19-tautia vastaan.

 

Hän näytti myös syyttävän rokottamattomia jatkuvasta kulutustavaroiden puutteesta, joka on saanut monet pilkkaamaan USA:n presidenttiä "tyhjien hyllyjen Joe’ksi". 

 

CNN:n Cuomo Prime Time -ohjelmassa entinen kirurgi- kenraali, tohtori Jerome Adams taas väitti, että sotalordi Colin Powell kuoli, koska jotkut amerikkalaiset eivät olleet rokotettuja.

 

Hän uskoo, että Powell kuoli, koska ”emme ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin leviämisen vähentämiseksi tässä maassa. Emme tehneet kaikkea mahdollista.”

 

Colin Powell kuoli "covid -komplikaatioihin" maanantaina, huolimatta siitä että oli ”täydellisesti rokotettu”. Toistaiseksi kukaan ei ole maininnut rokotteen komplikaatioiden mahdollisuutta. 

 

Termin "rokote" kuvaus on muuten saanut muodonmuutoksen (!). CDC:n määritelmä muuttui "tuotteesta, joka stimuloi ihmisen immuunijärjestelmää tuottamaan immuniteettia tiettyä tautia vastaan" nykyiseen "valmisteesta, jota käytetään kehon immuunivasteen stimuloimiseksi sairauksia vastaan".

 

Ja ennen muutosta, "rokotuksen" määritelmä kuului "rokotteen käyttöönotto kehoon immuniteetin tuottamiseksi tiettyä tautia vastaan". Nyt sana "immuniteetti" on muutettu "suojaksi".

 

Hyvin sanakikkailtu: sillä immuniteetti eli vastustuskyky tarkoittaa enemminkin pommiSUOJAA, kun taas tuo uusi on kuin sateenSUOJA jonka alla silti kastuu ...

 

Niin, rokotettu voi kuolla koronaan tai piikkiin - rokottamaton vain ensimmäiseen. Fifty-sixty - niinkuin entinen naapurin mies linjasi. Brittien virallinen terveysdatakin todistaa sen, että nyt ei todellakaan ole päällä rokottamattomien pandemia. Eli, >70% koronaan kuolleista on täysin rokotettuja.

 

Eli, ottaisinko riskin kuolla itse piikkiin? Kertoisiko joku ensin vastaansanomattomasti todistettavan edun, jonka tuon riskin ottaminen toisi? Ja sellainen ei todellakaan ole Suomeenkin muilutetun natsipassin saaminen. Kanadan mies kertoo, että pian meidät ”koetellaan” – kuten hänelle jo kävi:

 

Kaveri kertoi – ja kuvasi – Kanadan Albertan korona- keskitysleiristä; 1000 positiiviseksi luokiteltua passitonta ihmistä siellä. Whistleblower myös kertoo, että joulun alla vetävät osavaltioiden rajat kiinni, ja sitten mennään ovelta ovelle, rokottamattomien perässä. Rokotettuja kehotetaan tuolloin viettämään joulunsa/vuodenvaihde sisätiloissa. 

 

Tuossa noiden Kanadan ”overnight” leirien virallinen dokumentti

 

”limit or eliminate contact with the general community while travelling to and from camp.” Toisin sanoen, mitä kauempana asutuksesta leiri on, sen parempi.

 

Dark winter ...

 

”Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta” (Jer. 17:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu