Covid-19:ia ei sitten ollutkaan olemassa

 

Onhan tämä varsin mielenkiintoista: kaikille maailman terveysvirastoille lähetettiin maailmanlaajuisen FOI:n tiedonvapauslain mahdollistamia kyselyjä, jotka pyysivät tieteellistä näyttöä Covid-19:n olemassaolosta. Takaisin tulleista vastauksista selvisi, ettei tieteellisiä todisteita tai todisteita viruksen olemassaolosta ollut olemassa.

 

Mm. Britannian Pääministerin kanslialta pyydettiin seuraavat tiedot Covid-19:stä:

1. Onko puhtaasta ja täysin karakterisoidusta viruksesta (SARS-CoV-2) elektronimikroskopia?

2. Mikä on ensisijaisen erikoislääkärin vertaisarvioitu lausunto, jossa mainittu virus kuvataan ja sen kaikki geneettiset tiedot kuvataan?

3. Mikä on ensisijaisen vertaisarvioidun asiantuntija-asiakirjan nimi, joka antaa yksiselitteisen todistuksen siitä, että Covid-19 -virus on ainoa syy kyseiselle taudille?

4. Missä on (jos on todisteita SARS-CoV-2: sta) sen vasta-ainetesti, joka täyttää Koch-postulaatit ja jonka väärä positiivisuus on alle 30%, mikä voi vahvistaa tartunnan SARS-CoV-2:lla?

 

”Lähettämääni kyselyyn FOI2020 / 06375, 21. toukokuuta 2020, pääministerin kansliaan (kabinettitoimisto), he vastasivat 22. kesäkuuta 2020: "Kabinetin hallitus ei pidä hallussaan pyytämiäsi tietoja. Voit kuitenkin ottaa yhteyttä Englannin kansanterveyteen, jolla voi olla hallussaan pyyntösi kannalta merkityksellisiä tietoja."

 

Kun pyysin sisäistä tarkistusta, heidän vastauksensa 17. heinäkuuta 2020 oli, että PHE tai SAGE saattavat sisältää pyyntösi kannalta olennaisia ​​tietoja.

 

PHE- ja SAGE-vastaukset FOI-pyynnöilleni ovat samaa sarjaa: näyttää siltä, ​​että molemmat toteavat joko, etteivät ne voi antaa tällaisia ​​vastauksia tieteen ja Covid-19:n suhteen tai viittaavat NOS:iin (jolla ei ole vastauksia) tai että heidän "tietonsa" on oletus eikä sitä ole vahvistettu.

 

Kabinettitoimiston vastauksia tyyliin "meillä ei ole pyytämiäsi tietoja" ei voida hyväksyä eivätkä ne ole uskottavia. Koska he ovat kuitenkin asettaneet Corona Actsin valtaisat pakotteet voimaan kaikille kansalaisille, jotka ovat haitallisia monille ihmisille, niin Kabinettitoimisto on velvollinen toimittamaan tieteellistä näyttöä mainitun lain tueksi.

 

Tästä syystä joko kabinetin on hyväksyttävä toinen tarkastelu asiassa - tai tekee muutoksenhakumenettelyn kautta toisen tarkistuksen ja antaa selvät vastaukset, tai myöntää, että Corona-lailla ei ole tieteellistä näyttöä tuekseen.

 

Vilpittömästi sinun,

Tri Bartholomeus Lakeman”

 

”Joka viisas on, se ottakoon näistä vaarin ja ajatelkoon Herran armotekoja.” (Ps. 107:43).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu