Covid- Kenraali: amerikkalaiset koronarokotetaan 24 tunnin aikana!

 

Some meni sekaisin: sama USA:n armeijan kenraali, joka uuden koronavirkansa puolesta julkisuudessa aiemmin kertoili armeijan laajasta mukanaolosta rokotetalkoissa, tykittää nyt: kaiken Amerikan (330 miljoonaa ihmistä) täytyy saada rokotteensa 24 tunnin aikana (?!?!?!) 

 

Logistiikan(kin) parissa kymmeniä työvuosia tehneenä ei voi kuin ihmetellä moista ”kiirettä”: Trumpin ”Warp Speed” -operaatio jatkaa siis edelleen täysillä – oli presidentti sama tai uusi ...

 

Tämä Trumpin kasaama operaatio ”Warp Speed” tuo myös Inovio- nimisen Covid- rokotteen tammikuuhun mennessä.

 

Lääkitys rokotetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin rokotteen vieras DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä.

 

Epäselväksi tuossa Times of Israel -lehden artikkelissa jää enää se, onko kyse ”kertakäyttöhammasharjasta” vai ”jatkuvatoimisesta kaukosäätimestä”. Niin - ja tietysti se ”tehtävä” ... => transhumanismia ihmisten tiedostamatta.

 

Ja se mikä juuri nyt ihmetyttää: Reuters uutisoi heinäkuussa, että Yhdysvaltain hallitus on alkanut valmistella Covid- rokotteiden jakelua, muun muassa keskustelemalla yksityisten yritysten kanssa tekniikan kehittämisestä niiden käyttöönoton seuraamiseksi ja niiden vastaanottajien valvomiseksi. Virkamies varoitti, että rokotteen tosiasiallisen saatavuuden ajankohtaan liittyy edelleen epävarmuutta.

 

Trumpin hallinto ennakoi silloin käynnistävänsä kauaskantoisen menekinedistämiskampanjan marraskuuhun mennessä rohkaistakseen amerikkalaisia rokottamaan itsensä koronavirusta vastaan edellyttäen, että onnistunut rokote on saatavilla suunnilleen vuoden loppuun mennessä, vanhempi hallintovirkamies sanoi.

 

Kampanja tiivistetään todennäköisesti lyhyeksi ajaksi, noin neljään-kuuteen viikkoon, jotta voidaan eliminoida kaikki viiveet, kun amerikkalaisille ilmoitetaan rokotteesta ja sitten he voivat pikaisesti saada rokotuksen (Huom: nyt siis 24h spurtti !!!), virkamies sanoi tiedotustilaisuuden aikana.

 

"Meillä on vain ”pieni mahdollisuuden ikkuna” saada amerikkalaiset innostumaan rokotteista ja puuttuva halu heräämään verrattuna siihen, että varastossa on joukko rokotteita eikä niitä useimmat ihmiset halua saada", virkamies sanoi.

 

"Et ehkä kuule paljon rokotteiden mainostamista mediassa elokuussa ja syyskuussa, mutta sinä tulet hämmästymään siitä mainospaljoudesta, mitä marraskuu tuo", siteeraa Reuters USA:n hallinnon vanhempaa virkamiestä ...

 

Ja silti: CDC:n viime heinäkuussa voimaan tulleen dokumentin, ”CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” sivulla 39 sanotaan: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…”.

 

CDC:llä ei siis ollut tiedossaan Covid-viruksen onnistunutta eristämistä – mikä on perusvaatimus sille, että täsmälääkettä voidaan edes alkaa rakentaa. Ja yhä enemmän alan kärkiammattilaisia astuu esiin kertomaan, että täyttä hulluutta tällainen globaalisti käsistä karannut flunssan hoito.

 

Kannattaa siis ”valvoa” tätäkin.

 

”Hän on rakentanut varustukset minua vastaan ja piirittänyt minut myrkyllä ja vaivalla.” (Valit. 3:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu