Clade X: koronaharjoitus jossa presidentit kuolivat

 

Juuri kun kirjoittelin TV- sarjan koronafantasioista, meni yhä pimeämmäksi. 

 

Kaksi vuotta sitten treenasivat USA:ssa koronapandemiaa, Clade X- nimisessä harjoituksessa.  Sekä presidentti että varapresidentti olivat poissa pelistä ja puhemies (!) presidentin tehtävässä.  Yksi kolmasosa kongressin jäsenistä joko kuollut tai vakavasti sairaana. Ja se mitä painotettiin, niin kauan odotettu rokote olikin susi => kymmeniä miljoonia kuolleita USA:ssa ja 900 miljoonaa maailmanlaajuisesti ... Että sellaiset harjoitukset toukokuun 15., 2018. 

 

Näyttää olevan tämä USA yksi suuri show: koronapotilas Trump ajelee vilkutuskeikkoja sairaana (?) – mitenkäs noinniinku kaikki muut kyydissäolijat?

 

USA:n presidenteistä puheenollen, sekin sekalainen sakki paljastuu päivä päivältä yhä ihmeellisempänä:

 

USA:n kahdeksas presidentti Martin Van Buren on hollantilaista sukujuurta; kaikki muut USA:n presidentit ovat brittiläistä sukujuurta.

 

... ja Van Burenia lukuunottamatta KAIKKI ovat sukua toisilleen. Liekö tuo ”koulutytön kesälöytö” taas sarjassamme ”tyhmää kansaa nenästä”: että sen ihmeellisen saavutuksen varjoon jäisi se tosiasia, ettei vaaleissa ole ollut ollenkaan kyse voitosta – vaan valinnasta.

 

Hillary Clinton – joka on Madonnan ja Angelina Jolien serkku (kohta 6:11) – juuri nyt muuten rummuttaa: ”Black Lives Matter on teologinen julkilausuma ... Amerikan kristillisen kirkon on "tarkasteltava kovasti itseään" ja liityttävä siihen, mitä hän kuvailee BLM:n "moraaliseksi herätykseksi". 

 

Eihän tästä sketsistä oikeastaan puutu enää kuin koronaTODELLISUUS: USA:n CDC:n virallisella nettisivulla näkyy Covid- kuolleisuusprosentit: tämän hetken parhaat arviot kuolleisuudesta (Scenario 5):

0-19 vuotiaat: 0.00003

20-49 vuotiaat: 0.0002

50-69 vuotiaat: 0.005

70+ vuotiaat: 0.054

 

Että semmoinen ”rutto” meillä ...

 

”Uskollinen todistaja on hengen pelastaja, mutta joka valheita puhuu, on petosta täynnä.” (Sananl. 14:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu