Bill Gates: koulut pidettävä kiinni vielä vuoden

 

Bill Gates juuri varoitti, että koronavirusrokotteiden useita annoksia voidaan tarvita niiden tehokkuuden takaamiseksi - ja että koulujen tulisi olla suljettuina vielä yhden vuoden. Eli vasta syksyllä 2021 tulisi aikaisintaan palata koulunpenkille.

 

Gates kuitenkin varoitti, että viruksen voittamiseen voi kulua "uskomattoman suuri määrä" rokoteannoksia. Hän sanoi: ”Mikään rokotteista ei tässä vaiheessa näytä kykenevän toimimaan yhdellä annoksella. "Se oli alkuperäinen toiveemme."

 

Hän sanoi kuitenkin, että ratkaisu paranee ajan myötä, vaikka rokotteesta tuleekin "paljon epävarmuutta" (?).

 

Tuosta viimeisestä olen ollut täysin samaa mieltä koko ajan. Gatesin mukaan olisi myös tehtävä enemmän auttamaan kouluja ottamaan käyttöön verkko-opiskelua varmistamaan, että lapset saavat koulutuksensa.

 

Problem –> reaction –> solution ... : ”Haluan hävittää perinteisen koululaitoksen sekä kaiken ”tarpeettoman” ja oikean historian, korvatakseni ne omalla etäkoululla ja näennäistieteelläni... mutta kun sellaiseen ei missään vapaaehtoisesti suostuta -> laitetaan liikkeelle feikkipandemia, jonka varjolla voi toteuttaa uskomattomimmatkin unelmat -> kuoliaaksi pelotellut vanhemmat näkevät lapsilleen kaikkein turvallisimmaksi ja järkevimmäksikin laittaa skidit kotiruudun taakse kaiken sieltä suollettavan skeidan uhriksi”. Ja voila’: ei enää ”vaihtoehtokirjoja”, ei minkään maan/kansan historiaa eikä perinteitä, yksi ja sama kieli kaikilla kuten muinoin Baabelissa = orwellilainen isoveli saarnaa agendaansa 24/7, eikä ole kuin yksi ”totuus”. Eli valhe.

 

Nyt jo hymy karehtii yhdessä jos toisessakin suupielessä. Mutta totuus on tarua ihmeellisempää: New Yorkin kuvernööri Andrew M. Cuomo ravisteli koulutusmaailmaa - ja herätti voimakasta kritiikkiä opettajilta ja muilta - kysymällä, miksi koulurakennuksia ylipäänsä on edelleen olemassa, ja ilmoittamalla, että hän aikoo työskennellä Microsoftin perustajan Bill Gatesin kanssa ”uudelleen kuvittelemalla koulutuksen”, tekniikka eturintamassa... 

 

Jännää miten tuo sama kaava toistuu yhä uudelleen: aivan uudenlaiset, stasimaiset metodit ja kyykytykset vedetään yksi toisensa jälkeen päälle – ja aina jonkun syyllistämisprojektin kautta: milloin se on BLM- vääryydet, milloin vapaa matkustelu jne. Uljas uusi maailma (?).

 

P.S. Korona(valhe) pahenee entisestään: ihmiset ovat alkaneet saada Covid- positiivisia tuloksia – joskaan heitä ei ole testattu ollenkaan ... 

 

P.P.S. Onko joku jo onnistunut löytämään sen tiedotteen, missä ja milloin Bill Gates nimitettiin koko maailman koronakeisariksi – päättämään kaikkien ihmisten piikittämisestä "paljon epävarmuutta" -rokotteella; mahdollisesti "uskomattoman suuri määrä" rokoteannoksia tulossa ...

 

”Jumalattoman vangitsevat hänen rikoksensa, ja hän tarttuu oman syntinsä pauloihin.” (Sananl. 5:22).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu