Bilderberg- klubi – ja äänetön tappaminen

 

Kaikkea sitä oppii kun vanhaks’ elää ...

 

Mikäli vähänkään on kykyä ja halua hyväksyä, että kaikki se valtava muutos mitä ympärillämme – ja koko maailmassa – tapahtuu juuri nyt, kaikenlaisten piilo-organisaatioiden toimesta korporaattien ja politiikan kautta, on itse asiassa perusteellisesti julkistettua end gamea, jota pelataan jo parrasvaloissa: Uuden Maailmanjärjestyksen agendaa.

 

Taas kerran eräs niistä toimijoista, Bilderberg- ryhmä, piti ”seminaariaan”. MTV uutisoi: ”Huippuvaikuttajien salamyhkäisestä Bilderberg-kokouksesta liikkuu salaliittoteorioita: luovat piilossa uutta maailmanjärjestystä”

 

Kun tutkit, keitä aiempiin kokouksiin on osallistunut , alkaa valjeta millä tasolla mennään – eikä ”satumaisen kalliista kahvittelusta” tms. luokkakokouksesta ole todellakaan kysymys. Voisi olettaa, että kun joku nousukas kerran saa kutsun paikan päälle, hän omistaa elämänsä sille, että tulee kutsutuksi aina uudelleen. Ja puhutaanpa siellä sitten miten hulluja hyvänsä – kun vieruskaverit on billgateseja, obamoja ym olliloita – alkaa agenda jostain kumman syystä tuntua ”omalta” ...

 

No mitä ovat aiemmin touhuilleet? Päätavoitteinaan ovat: uusi kansainvälinen talousjärjestys, uusi poliittinen järjestys sekä uusi uskonnollinen maailmanjärjestys. Viimeinen tavoite tähtää kristillisen kirkon tuhoamiseen käyttämällä apunaan tiedotusvälineitä ja koulutusta.

 

Vuoden 1989 kokousta Espanjaan kuuluvalla saarella paljastaa amerikkalainen lehti "The Spotlight" Washingtonista, joka väittää kertovansa uutisista myös toisen puolen. Seuraavassa otteita lehden artikkelista: "Bilderberg"-ryhmä löytyi piilosta Espanjan Atlannin puolella olevalta saarelta La Toja lähellä Pontevedraa 11-14. toukokuuta, punoen salajuonia Englannin pääministeri Margaret Thatcherin poliittiseksi salamurhaksi - koska tämä kieltäytyi luovuttamasta Britannian itsenäisyyttä Euroopan supervaltiolle, joka oli syntymässä vuonna 1992.

 

"Spotlight" julkaisi myöhemmin kesäkuussa 1991 Baden-Badenissa Saksassa pidetyn bilderberg-ryhmän kokouksen osanottaja luettelon. Sen mukaan myös Suomesta oli mukana kaksi osanottajaa: Elinkeinoelämän vastuuskunnan puheenjohtaja, sosiaalidemokraatti Jaakko Iloniemi sekä Helsingin Sanomien pääomistaja Aatos Erkko. Mukana osanottajaluettelossa oli myös Bill Clinton, tuolloin vielä Arkansasin osavaltion kuvernööri.

 

David Rockefeller piti aloituspuheen Baden-Badenissa alkaen kiittämällä tunnettujen sanomalehtien johtajia vaiteliaisuudesta: "Olemme kiitollisia The Washintog Postille, The New York Timesille, Time-lehdelle ja muille julkaisuille, joiden johtajat ovat ottaneet osaa kokouksiimme ja kunnioittaneet hienotunteisia lupauksiaan melkein 40 vuotta. Meille olisi ollut mahdotonta kehittää suunnitelmaamme maailmalle, jos olisimme näiden vuosien aikana olleet alttiita julkisuuden kirkkaille valoille."

 

Näin myös Helsingin Sanomat sai kiitokset vaiteliaisuudestaan, ettei tämä maailmanlaajuinen salaliitto pääsisi yleisön tietoon.

 

Bilderberg-kokouksista tiedetään sen verran, että niissä ei tehdä pöytäkirjoja tai muistiinpanoja. Niin sanotun Chatham House -säännön mukaan osallistujat saavat käyttää kokouksessa saamaansa tietoa, mutta he eivät saa kertoa sitä, mistä tai keneltä tietonsa ovat saaneet.

  

Ilmankos – sillä aiemmasta ”onnettomuudesta” ovat ko. herrat ja narrit - viisastuneet: yli 50 vuoden takaa paljastui kaksi kauhistuttavaa dokumenttia ”esi-bilderbergeröinnistä”, “The Report from Iron Mountain”, mikä kirjoitettiin usean vuoden kuluessa ja valmistui v. 1966, sekä ‘paljastunut’ kirjoitus nimeltä “Silent Weapons for Quiet Wars” koskien sitä, kuinka ‘pehmeätä voimaa’ käytetään - alkaen TV- ohjelmoinnista edeten rokotteisiin ja siitä juomaveden fluorisointiin ja kaikenlaisiin chemtraileihin taivaalla - siihen, jotta voitaisiin käyttää ‘hiljaista tappajaa’ Maan kontrolloimiseksi ja depopuloimiseksi.

 

Näiden dokumenttien – jotka siis kertovat ohjelmasta joka on juuri nyt täydessä vauhdissa – “maali” on saada voimaan ja täyteen loistoonsa Yksi Maailmanjärjestys, jota johtaa YK, sijoittuneena Yhdysvaltoihin.  Nykyisen USA:n alueella tulee olemaan 13 eri aluetta/piirikuntaa North American Union’in alla, joihin tulevat sisältymään Kanada ja Meksiko, valuutan nimeltä ‘Amero’ piirissä.  Ja aivan kuten nyt jo on Euroopan Unioni, tulee olemaan myös Indo/Aasian Unioni. Ja koska tätä toimeenpanevat nykyiset maailmanjohtajat, näyttää siltä että tässä on taas kerran yksi ‘kontrolloitu oppositio’ syntymässä – rikkaan eliitin masinoimana – jotta omistaisivat ”pelin molemmat osapuolet”.

 

Näiden lisäksi löytyy uusi “häirikkö” - nimeltään BRICS -maat (Brasilia, Venäjä, Intia, Kiina ja Etelä-Afrikka) jotka hiljattain loivat oman pankkisysteeminsä, mikä taas voi olla tai on suora haastaja IMF:lle ja Maailman(keskus)pankille joka on selkeä Rockefellereiden, Rothschildin klaanin luomus.

 

Tässä kohtaa tavan tallaajalla herää ajatus – ”no mitä sitten”? Mitä sitten vaikka noita juoniansa punovat – kunhan riittää olutta ja makkaraa ...

 

Siinäpä se – sillä ne eivät kauaa enää salli tuollaista vapaamatkustusta, vaan aikovat kirjaimellisesti merkitä sen ”karjan”, johon tämän kirjoittaja ja lukijakin heidän mielestään luokitellaan. Ai mitenkö?

 

Sen kertoo kertaalleen hyljätty USA:n lakimuutos, joka tunnettiin nimellä “Obamacare”. Osana tuota kaikenkattavaa ja -koskevaa terveysmuutosta oli nimittäin projekti, jossa yli 1000- sivuisen lausunnon teksteihin oli sisällytetty kansan mikrosiruttaminen – siis kyseiseen ”Affordable Care Act Healthcare Bill’iin”!

 

“Haudattuna yli 1000- sivuiseen, massiiviseen “US Health Care Bill’iin” on “kommentoimaton ja neuvottelematon” sektio nimeltään: Subtitle C-11 Sec. 2521— National Medical Device Registry.

 

Kommentoija lainaa tuota lain osaa ja sitten selittää: “Maalaisjärjellä ymmärrettävässä muodossa esitettynä”, tämän raportin mukaan, tämä uusi laki, täydellisesti käyttöönotettuna, tarjoaa ne puitteet jossa USA:sta tulee ensimmäinen valtio maailmassa, joka vaatii jokaista kansalaistaan ottamaan implantoidun RFID- mikrosirun ihonsa alle siinä tarkoituksessa, että voidaan kontrolloida ketkä saavat – ja ketkä eivät – terveydenhoitoa maassa”.

 

Tästä kaikkien siruttamisen suunnitelmasta puhui Aaron Russo jo vuonna 2005 – kuten myös niskurivaltioiden palauttamisesta maailmanpankkijärjestelmän hoteisiin, sodan kautta. Kummasti nuo ovat sitten kerrotussa järjestyksessään tapahtuneet – ja juuri tänään ollaan kohdassa ”Iran” menossa.

 

Minkä takia nämä RFID- sirut sitten olisivat kaksiteräinen miekka? Toki voit niillä ”parantaa” kaikenlaisia onnettomuuksia ja terveyspuutteita – mutta sinut voidaan oikeasti myös ”ottaa hallintaan”. Oheinen video osoittaa, miten nämä nanobotit ottavat sinun ”hienomekaniikkasi” haltuun, korvaten omat neuronisi. 

 

Aldous Huxley puhui ”uljaasta uudesta maailmanjärjestyksestä”. Kaikki eivät kuitenkaan – valitettavasti -pääse sen uljaiksi asukkaiksi: herrat eivät nimittäin tarvitse mihinkään nk. keskiluokkaa. Ja koska sellainen toisista maanosista jo puuttuukin, on ”hyvä syy” hankkiutua siitä eroon täälläkin. USA:ssahan ovat jo melkein onnistuneetkin tuossa työssään.

 

”Oikeudella kuningas pitää maan pystyssä, mutta verojen kiskoja sen hävittää” (Sananl. 29:4). Onneksi kuitenkin: ”Oikeamielisiä ohjaa heidän nuhteettomuutensa, mutta uskottomat hävittää heidän vilppinsä” (Sananl. 11:3).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu