Australian Sky News kertoo totuuden koronasta ”savuverhona”

 

Nyt kun Australiassa saadaan jo ihan käytännön tasolla opetella sitä yhteiskunnan uutta Covid- normaalia, niin kuunnellaanpa paikallisten ”palautetta”: Sky News kertoo mitä oikein touhuillaan: Vaaralliset marxilaiset johtajat vaativat ”suurta nollausta” kapitalismin tuhoamiseksi.

 

Hämmentävä liike kapitalismin uudistamiseksi on herättämässä vetovoimaa niiden toimesta, jotka käyttävät koronavirustragediaa vaatiakseen "Suurta nollausta".

 

Nämä eivät ole jotain muutaman tyytymättömän teini-ikäisen tai järjettömän sosiologian professorin hämmennystä aiheuttavaa agendaa jostain Sydneyn sisäkaupungista.

 

Suurta nollausta työntävä elin on sattumoisin Maailman talousfoorumi ja sen karismaattinen saksalainen johtaja Klaus Schwab, joka kehottaa palaamaan marxilaisiin periaatteisiin väittäen, että kapitalismi on empiirisesti epäonnistunut.

 

Professori Schwab on juuri julkaissut kirjan nimeltä ”Covid-19: The Great Reset” ja omistanut suuren osan WEF:n virallisien verkkosivujen tilasta artikkeleille kuten "Tarvitseeko kapitalismi marxilaisuutta selviytyäkseen neljännestä teollisesta vallankumouksesta?". (Huom. Schwabin kirja ko. aihepiiristä)

 

On todella kauhistuttava tilanne, jossa niinkin koulutettu ja voimakas ihminen kuin Schwab käyttää oletetusti itsenäistä taloudellista organisaatiotaan edistääkseen 1900-luvun tappavimpia sosiaalisia kokeiluja.

 

Ja miten hän perustelee kapitalismin lopettamisen?

 

"Maailmanlaajuisten sidosryhmien on kiireesti tehtävä yhteistyötä COVID-19-kriisin suorien seurausten samanaikaisessa hallinnassa", Schwab sanoo

 

"Parantaakseen maailman tilaa, Maailman talousfoorumi käynnistää The Great Reset/suuri nollaus -aloitteen.”

 

"Foorumin yhteisöissä mukana olevien johtajien näkemyspohjasta ja laajasta asiantuntemuksesta johtuen Great Reset -aloitteella on joukko kyvykkyyksiä uuden sosiaalisen sopimuksen rakentamiseksi, joka kunnioittaa jokaisen ihmisen arvokkuutta."

 

Uusi sosiaalinen sopimus. Kuka päättää? No, Schwab itse, tietysti.

 

Schwab lupaa uuden maailman. Paremman maailman. Oikeudenmukaisemman maailman.

 

Näet Maon ja Stalinin, he eivät olleet todellisia marxilaisia. Heillä ei ollut parhaat aikomukset. Utopia on todellakin mahdollista.

 

Ja mitä todisteita Schwab esittää uuden maailmanjärjestyksensä tueksi?

 

Lainataanpa Schwabin organisaatiota kokonaisuudessaan, jotta voimme täysin ymmärtää hänen näkemyksensä.

 

"Kapitalismi, sellaisena kuten tiedämme sen, on uudistettava", WEF kirjoittaa.

 

"Kasvava tyytymättömyys ideologiaan, joka on luonut yhtäältä niin paljon rikkautta ja edistystä, mutta toisaalta niin paljon eriarvoisuutta ja epävakautta, aiheuttaa yhä useammin sosiaalisia häiriöitä kaikkialla maailmassa.”

 

"COVID-19-kriisi on paljastanut suurimman osan näistä toimintahäiriöistä aina terveydenhuollon, koulutuksen, taloudellisten mahdollisuuksien ja sosiaalisen kehityksen epätasaisesta saatavuudesta kasvavaan epätasa-arvoon kansojen ja rotujen ja etnisten ryhmien välillä ja sisällä. Näiden monien kriisien keskellä on etuoikeuden ja meritokratian (kyvykkäiden valta) välinen jännite."

 

Tuossa on paljon mikä vaatisi avausta, mutta yleinen teema liittyy eriarvoisuuden olemassaoloon, joka todistaa kapitalismin epäonnistuneen.

 

On tietysti totta, että kaikki järjestelmät eivät luo eriarvoisuutta. Mutta tämä pätee itse asiassa kapitalismiin.

 

Joka ainoa taloustieteilijä tutkii neljää ensisijaista talousjärjestelmää, ja jopa kaikkein ideologisimmatkin heistä väistämättä kohtaavat Neuvostoliiton, Pohjois-Korean ja Maolaisen Kiinan suosiman järjestelmän.

 

Ja se on Command Economist -järjestelmä.

 

Järjestelmä, joka poistaa eriarvoisuuden, koska kaikki kansalaiset elävät samassa tragediassa.

 

Ukrainassa asuvat havaitsivat tämän mallin todellisuuden 1930-luvun alussa, kun holodomori - tai suuri nälänhätä - iski.

 

Joku 3–12 miljoonaa ihmistä kuoli nälkään, kun Neuvostoliitto suostutteli ihmiset kääntymään kyliensä maanviljelijöitä vastaan.

 

Marxilaisen logiikan mukaan, jos joku hyötyy myynnistä, hän on ryöstänyt sinut.

 

Jos eriarvoisuutta esiintyy, on tehty rikos.

 

Tämä käsitys on aiheuttanut paljon kauhua vuosien varrella, ja jättänyt monet ihmiset köyhiksi.

 

Kapitalismi todellakin luo epätasa-arvoa, mutta se on myös ainoa ihmisen tiedossa oleva järjestelmä, joka luo myös tasa-arvon.

 

Tämä johtuu siitä, että varallisuuden luominen ei ole nollasummapeli. Ei ole rajallista määrää rahaa tai varallisuutta.

 

Kapitalismi voi luoda rahaa, työpaikkoja ja nostaa ihmisiä pois tragediasta ja epätoivosta.

 

Maailmantalousfoorumin ystäviemme mukaan viime vuosikymmeninä yli 1,1 miljardia ihmistä on nostettu pois äärimmäisestä köyhyydestä.

 

Maailma oli jo matkalla poistamaan äärimmäisen köyhyyden vuoteen 2030 mennessä - aikataulu, joka epäilemättä venyy COVID-19:n takia, mutta se tuskin on talousjärjestelmämme vika.

 

Todisteet kapitalismista ihmiskunnan nopeasti parantavana elämäntapamuotona ovat valtavat.

 

Mutta marxilaisten periaatteiden historia, joita Schwab siis tukee, on verinen.

 

Tai kuten Karl Marx sanoisi: "Historia toistaa itseään, ensin tragediana, toiseksi farssina".

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki” (Dan. 2:40).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu