Australiakin valmiina rokottamattomien joululeirityksiin

 

Edellisessä artikkelissani kerroin, kuinka ”kidnapattu” kanadalaismies kuvasi korona- eristysleiriä. Nyt video on jo heti poistettu – joskin uusi alusta sitä edelleen tarjoaa

 

Kaveri oli siis viety huitsin Nevadaan väitetyn covid- positiivisuuden takia ja onnistui pitämään kameran auki kun kuljetettiin compoundia edes takaisin.

 

Sitten kun olivat pakotetut päästämään lähtemään, niin suurin piirtein neuvottiin että ala kävellä – johonkin. Laakeeta aakeeta näytti olevan.

 

Samassa artikkelissa puhuttiin, että laajempi harjoitus lähtisi käyntiin Kanadassa joulun aikaan. Nyt,  Australian Queenslandin premiääri Annastacia Palaszczuk antoi julkisesti viimeisen varoituksen ottaa rokote.

 

Leirit hänelläkin on jo valmiina, rokottamattomia varten, kuten sanoo. 

 

Ja joulu näyttää sielläkin olevan se action time – ja armeija hoitaa että tapahtuu. Ja jos Kanadan eristysleirit oli maan ”siperiassa”, niin Australian leirit ex- kaivosalueilla ”saharassa”. 

 

Valmistaudu.

 

”Sentähden minä teen sinulle, Israel, näin. Koska minä tämän sinulle teen, niin valmistaudu, Israel, kohtaamaan Jumalaasi.” (Aam. 4:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu