Auringolla on oma hullunsa

 

Olen tyytyväinen siihen, että artikkelini ”Mihin me kuolemme?” on saanut paljon näkyvyyttä – ja erityisesti ne faktat siinä mitkä todistavat ettei Suomessa ole mitään pandemiaa. Sehän on selviö myös niille tahoille, jotka tätä keinotekoista pelotetta ylläpitävät: on tullut julki, että mm. Saksan ministeriö palkkasi tutkijoita aiheuttamaan koronapelkoa.  Ja vertaisarvioitu tutkimus USA:sta osoitti CDC:n liioitelleen Covid- kuolemantapauksia 1600% ... 

 

Mutta eikö mitä: eräät vaan jaksavat hiihtää kuin hullu pyöreässä huoneessa. Mutta ensiksi hyvä vinkki: seuraavan kerran kun joku greta tai gore vaahtoaa ilmaston muutoksesta, niin voit kertoa että olepa nyt hiljaa – se juna meni jo: löytyy 100 jenkkipatenttia, joilla ilmastoa muutetaan. Eli se siitä hössötyksestä, kun kerran on suunnitellusti ihmistekoista.

 

Mutta umpihulluuteen tulee AINA puuttua: Bill Gatesin aurinkoa himmentävä projekti on lähestymässä todellisuutta, sillä suunnitelmat vapauttaa pitkäikäisiä, heijastavia hiukkasia ilmakehän yläosaan auringonvalon estämiseksi ja "ilmaston lämpenemisen" vähentämiseksi ovat nyt lähellä. Mikä voisi mennä pieleen?

 

Gatesin rahoittamat Harvardin yliopiston tutkijat ovat ehdottaneet tutkimuspallon koelentoa, joka on suunniteltu pudottamaan ko. materiaalia, kalsiumkarbonaattia, seuraamaan sen vaikutuksia. He toivovat suorittavansa testin tämän vuoden kesäkuussa. Lento tapahtuu Ruotsissa, ei Yhdysvaltojen lounaisosassa, kuten aiemmin oli suunniteltu. Ryhmä käyttää nyt Ruotsin avaruusyhtiön ilmapalloja, jotka lentävät Kiirunasta. (!) Ja jos jo tuo nostaa hiukset, niin Bill touhuaa lisääkin: rahoittaa sääprojektia jolla taistellaan “global warming’ia” vastaan, käyttämällä “tuhansia lentokoneita jotka lentäisivät korkealla, ruiskuttaen miljoonia tonneja partikkeleita ympäri planeettaa, jotta syntyisi massiivinen kemikaalipilvi mikä aiheuttaisi jäähtymistä.”


 

Nyt, jos minä teen Singaporessa ympäristökokeen, sylkäisemällä purukumin pensaikkoon, minä saan siitä todella raskaat sakot – eikä kukaan kysy minun mielipidettäni sakotuksen aiheellisuudesta. Nyt tulee takapihallemme joku itse itsensä ylentänyt – ja omaisuutensa heti lähtiessä petoksella kerännyt – ja aikoo puuttua ympäristökokeellaan keskeisen taivaankappaleen vaikutukseen Maahan. Jollei Suomesta ja Ruotsista löydy mitään poliittista tahoa tuomitsemaan tällaiset typeryydet, se on silloin täydellinen todiste siitä, että maidemme nykyjohto muodostuu idiooteista – tai ostetuista huijareista.

 

Tummaihoisten Islamin hengellinen johtaja Louis Farrakhan sanoi Gatesin edellisen, nyt päällä olevan tragedian osalta siekailematta: ”He ansaitsevat valtavasti rahaa nyt ja suunnittelevat 7,5 miljardin ihmisen rokottamista. Dr. Fauci, Bill Gates ja Melinda - haluatte tyhjentää maapallon. Mikä helvetti teille sen oikeuden antoi? Keitä te olette miljardienne kanssa keskustelemaan siitä, kuka voi elää, ja kenen pitäisi kuolla?”

 

Ja yhtä oikeassa on toinenkin tunnettu vaikuttaja, Robert F. Kennedy Jr.: ”Gatesin pakkomielle rokotteista näyttää käyvän messiaanisen vakaumuksen pohjalla: että hänet on määrätty pelastamaan maailma tekniikan avulla - sekä jumalamaisen halun pohjalta tehdä kokeita pienempien ihmisten elämillä”. 

 

Hyväksytkö SINÄ nämä rokotus- ja ympäristöKOKEET? Hyväksytkö sinä sen, jos vaaleilla valitut päättäjämme valitsevat olla vaiti?

 

”Niin kauan kuin maa pysyy, ei lakkaa kylväminen eikä leikkaaminen, ei vilu eikä helle, ei kesä eikä talvi, ei päivä eikä yö.” (1 Moos. 8:22).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu