Allekirjoita kotikaranteeni - tai tulee nilkkapanta

 

Kävin Lofooteilla kalassa – ja tulihan sitä. Sekä meno- että paluumatkalla ajoimme varsin läheltä surullisen kuuluisaa Jällivaaraa. Palatessa kysyin tienvarsiravintolan omistajalta että miltä näyttää koronatilanne. Hän sanoi, että heillä on kaikki ihan kunnossa eikä mitään tietoakaan mistään – vaikka pihassa töröttäneen keltaisen lehden lööppi huusi, että koko Jällivaaran yhteiskunta on jo hajalla. No, olihan ko. ravintolan pihasta sille kyltille, jossa lukee ”tervetuloa Jällivaaraan”, se ratkaisevat pari kilometriä.

 

Infowars kuitenkin tykittää aiheessa: globalistien viimeisin kyykytys Yhdistyneiden Kansakuntien ja Maailman terveysjärjestön kautta on, että pidetään maailma loputtomassa lukitustilassa, jotta kaatuisi kaikki valtiotaloudet => otetaan käyttöön maailmanvaluutta ja teknokraattinen & lääketiedeperusteinen maailmanhallitus. Presidentti Trump on kuulemma myös valmis ilmoittamaan, että Yhdysvallat ja Kiina ovat itse asiassa jo virallisesti sodassa. Kiina muka ampui ensimmäisen laukauksen vapauttamalla kyseisen koronaviruspandemian maailmalle. 

 

Onhan se sitten varsin selvää, että tämä kaikki tulee näkymään myös meidän tavan tallaajien elämässä – vaikka kuinka haluaisi pysyä täysin ulkopuolisena ja kaukana: esmes Lapin matkailu ei kestä enää toista lukitusta – pahimmillaan kuolee koko bisnes. Ja nyt jo suuri määrä vakavaraisia yrityksiämme lomauttaa ja irtisanoo – eikä olla edes syksyssä ... joten, siinä samassa kirotussa talousveneessä siis kumminkin ...

 

Mutta se pahin on vasta nostamassa likaista päätään: nuoripari asetettiin kotiarestiin Kentuckyssa, kun vaimon testitulos osoitti positiivista koronavirukselle. Ja kun tämä kieltäytyi allekirjoittamasta itsekaranteenia koskevaa määräystä, niin pantiin vielä nilkkapantakin - molemmille

 

Elizabeth ja Isaiah Linscott kertoivat, että nainen oli vapaaehtoisesti testannut COVID-19-määrityksen ennen kuin hän meni vierailemaan vanhempiensa luona ja havaitsi olevansa positiivinen, mutta ilman oireita.

 

Hänen käskettiin allekirjoittaa omakaranteenimääräys, joka rajoitti perheen heidän kotiinsa, ellei hän ensin hae lupaa Hardinin piirikunnan terveysosastosta, WBTV kertoi

 

Elizabeth kertoi kieltäytyneensä allekirjoittamasta määräystä, koska se tarkoitti sitä, että hänen olisi odotettava ja ensin otettava yhteyttä virkamiehiin ennen kiireellisen lääketieteellisen hoidon hakemista, jos hän sairastuisi pahemmin tähän erittäin tappavaan virukseen.

 

”Minä päätin, että jos minun on mentävä ER: hen, jos minun on mentävä sairaalaan, en aio odottaa saavani hyväksyntää mennäkseni”, hän sanoi.

 

Hardin Countyn terveysosaston tiedottaja ei ollut heti käytettävissä, kun DailyMail.com otti yhteyttä kommentoimiseksi.

 

Elizabeth muistutti, että hän oli vapaaehtoisesti mennyt testaamaan COVID-19:n varotoimenpiteenä ennen menemistä käymään vanhempiensa ja muun perheen parissa.

 

"Isovanhempani halusivat nähdä minut myös", hän sanoi. "Joten heidän vuokseen näin parhaaksi tämän varotoimen”.

 

Nainen kertoi, että terveysviranomaiset ottivat häneen yhteyttä saatuaan positiivisen testituloksen, ja samalla pyysivät häntä allekirjoittamaan omakaranteenimääräyksen.

 

Vaikka Elizabeth kieltäytyi allekirjoittamasta, hän kertoi WBTV: lle, että olisi silti noudattanut asianmukaisia ​​varotoimenpiteitä, jos hän olisi tarvinnut lääketieteellistä hoitoa, mukaan lukien ilmoittamalla, että hänet oli testattu positiiviseksi.

 

Hänen allekirjoittamisesta kieltäytyminen 'Itsenäisyyttä ja valvottua liikettä koskevasta sovitusta määräyksestä' toi odottamattoman vierailun Hardin Countyn sheriffin toimistosta torstaina.

 

"Avasin oven ja siellä oli joku kahdeksan ihmistä", sanoi aviomiehensä Isaiah, joka oli kotona viranomaisten ilmestyessä, ilmoitti WAVE3. 

 

'Viisi erilaista autoa, ja minä mietin mitä ihmettä nyt tapahtuu? Tämä kaveri on kasvomaskissa; se on terveysosaston kaveri ja hänellä on meille kolme erilaista paperia. Minulle, vaimolle ja tyttärelleni.”

 

Nyt pariskunnan käyttämät nilkkapannat hälyttävät viranomaisille, jos pari menee yli 200 metrin etäisyydelle kotoaan.

 

"Emme ryöstäneet kauppaa, emme varastaneet jotain, emme lyöneet ja paenneet, emme tehneet mitään väärää", Elizabeth Linscott kertoi WAVE3:lle.

 

Hän lisäsi, että hänen aikomuksensa ei ollut vain uhmata omakaranteenia.

 

"Kuitenkin juuri se, mitä kansanterveysosaston johtaja kertoi asiaa käsitelleelle tuomarille oli, että kieltäydyin omakaranteenista uhmamielessä ja niin se ei todellakaan ollut", Linscott sanoi.

 

No niin. Tiedättekö mitä tämän artikkelin kirjoittaja ajattelee juuri nyt? Ehkä mieleen tuli monta yhtä hyvää skenaariota. Mutta: ne vangit Suomessa jotka kantavat nilkkapantaa, pääsevät siitä joskus eroon – kun tuomio on suoritettu. Osaat varmaan itsekin johtopäätellä jatkot – nuoren parin tulevaisuudelle: Covid- positiivisena mutta ilman sairautta ... ja mitäs jos se virus olikin valmiina jo itse testausvälineessä?

 

”Niin Jeesus puhui heille ja sanoi: "Niinkuin ryöväriä vastaan te olette lähteneet minua miekoilla ja seipäillä vangitsemaan.” (Mark. 14:48).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu