Alien- vapahtaja astuu esiin

 

Kun siis nyt jo Paavikin pitää kosmisen vapahtajan olemassa oloa yhtenä realistisista mahdollisuuksista, niin onko kenelläkään aavistusta tämän ulkonäöstä? Vaaleakutrinen, komea ja siistipartainen mies lakanamaisessa puvussaan – vaiko jotain aivan muuta?

 

Jälleen kerran, Hollywood tarjoaa auttavan kätensä. TV- sarja, ”The Childhood’s End”, eli lapsuuden loppu, perustuu v. 1953 Arthur C. Clarken kirjoittamaan novelliin. Siinä Maan päälle saapuu Alien- alusten laivue kummallisine lentäjineen – ja lopulta koko maailma tuhoutuu tulessa. Aluksi tulijat ilmoittivat tulleensa avustamaan ihmiskunnan läpi ”kultaisen ajanjakson” – utopian, jossa olisi rauha ja yltäkylläisyys koko maailmassa. Kaikki ihmiset eivät kuitenkaan lankea halpaan, sillä he uskovat Raamatun Jumalaan.

 

Suurin osa ihmiskunnasta lähtee mukaan tähän eksytykseen, vaikka osa siis vastustaa voimakkaasti. Erään vastustajista äiti ottaa hengen itseltään, koska ei voi sovittaa yhteen Raamattua ja näitä tulijoita. Mutta ”utopia” kelpaa kyllä enemmistölle – oli heidän aiempi uskontonsa ja jumalansa sitten mitä hyvänsä.

 

Pitkin sarjaa ihmiset – ja alienit - hokevat tuota rauhan ja yltäkylläisyyden mantraa. Näyttää siltä että ihmiset eivät koskaan sairastu tässä kulta-ajassa ja sotia ei ole, mutta on yksi joka toimii ikäänkuin maailman paikallisjohtajana – joka saattaa tämän ihmiskunnan kulta-ajan Maan päälle. Hänen nimensä on Karellen.

 

Kun tämä Karellen viimein astuu esiin – arvaat varmaan mitä sieltä tulee. Karellen kertoi eräälle pääosanäyttelijöistä, että syy siihen miksei hän ilmestynyt kuin vasta myöhemmin – 50 vuoden päästä saapumisesta - oli se, etteivät ihmiset olleet vielä valmiit vastaanottamaan sitä kuka tuli.

 

Se mikä on mielenkiintoista, niin TV- sarjan tuottaja halusi väkisin muuttaa Karellenin ulkonäön perus-alienista aivan toiseksi. Niin, muistuttamaan Saatanaa itseään. Jopa niin, että Detroitiin pystytetty saatanapatsas, Baphomet kahden lapsen saattamana, on kuin kopio Karellenista lapsineen. Ja molemmat, sekä olio että patsas, kumpikin 9 jalan pituisia. Ja molemmissa tapauksissa nuo lapset katsovat kohdettaan kaipauksella – ja kunnioituksella.

 

Ja kas kummaa, pian selviää etteivät Maailman lapset enää kuulukaan vanhemmilleen vaan ovat hallinnon omaisuutta – ja ikäänkuin transihmisiä. Lapset viedään pois jonnekin, ja vanhempansa jätetään kokemaan apokalypsi.

 

Koko sarjan läpi kuvissa näkyy okkulttisia symboleja ja Karellenilla on kyky matkata ajan ja tilan läpi. Nämä alienit, joita kutsutaan overlordeiksi, avustavat ihmisiä eri tilanteissa – ja tehdään selväksi, että he ovat olleet Maan päällä kerran aiemminkin. Se että nämä muistuttavat niitä demoneja joista on varoitettu, onkin kuulemma erään henkilön virheväittämä: nämä oliot tekevät hyvää – ja ihmiset ovat sisimmässään tienneet näiden tulevan takaisin, ja odottaneetkin jo heitä ...

 

Ja sitten vielä kehiin hyppää pieni tyttölapsikin: tumma sankari esittää tytölle ”kaikkinäkevän silmän” kuvaa ja kysyy, mitä näet tässä. Tyttö vastaa: ”Minä näen kaiken”, ja osoittautuu samalla tuon silmän personifikaatioksi. Tyttö lausuu: ”Ja loppu alkaa”. Tyttö on siis se, joka sitten tuhoaa Maan.

 

Ja nyt tullaankin varsin mielenkiintoiseen aiheeseen: Raamatun Ilmestyskirja 13 alkaa kuvauksella jossa peto tulee merestä. Tätä on selitetty sillä, että lopullinen peto nousisi kansojen merestä. Mutta mitäpä jos se onkin se ylinen vesi, josta Raamattu kertoo. Että Saatana demoneineen tulisi heitettynä alas taivaankannen ylisistä vesistä, kymmenen ”päänsä” eli overlordinsa kera?

 

Oli niin tai näin, meille on taas esitetty uusi versio lopputapahtumista – kuten suosittu TV- sarja ”V”:kin oli: rauhaa viestittävät alienit ovatkin saatanallista sakkia maailman tuhoksi. Juuri niinkuin NASA:n projekti Blue Beam on vuosikymmeniä jo suunnitellut meidät harhauttavansa. Ja mikäli lisää vastaavia kaipaa, niin uutuussarja ”Colony’ssa” on tasan samat aihepiirit – ja vieläpä paksut muurit suurkaupunkien ympärillä (vrt. elokuvat Outolintu, Maze Runner jne). Ja nytkin siellä on ”paikallisjohtajat”: tällä kertaa maailma on jaettu blokkeihin, joilla kullakin oma liideri – ja natsilippuja väreineen muistuttavat bannerit liehuu ...

 

”No onkos tämän artikkelin kirjoittaja nyt vähän liian suorasukainen johtopäätöksissään? Okei, alien -homma tuli nyt varsin selväksi. Mutta miten nämä muka liittyy johonkin eksytykseen?”

 

Annan ”Colony”- sarjan oman tiivistyskuvauksen vastata: ”Havahduttuaan mysteeriseen alien- invaasioon,  yksi perhe taistelee pysyäkseen yhdessä tuossa UUDESSA MAAILMANJÄRJESTYKSESSÄ”. 

  

Summa summarum: tulipa sieltä sitten eräänä päivänä mikä hyvänsä alien- invaasio, voit olla varma että sieltä tulee myös eliitin tavoittelema uusi maailmanjärjestys. Ja tulee myös Saatana joukkoineen.

 

Annetaanpa Vatikaanin pukea se sanoiksi: ”Hyvin pian kansat kääntyvät alieneiden puoleen saadakseen pelastuksen”, linjasi jesuiitta Gay Consolmagno.

 

Mikäli hämmästelet tuon ”uuden pelastajan” yhtäkkistä tarvetta, kuunnellaanpa vielä Vatikaanin päätä. Näin puhuu paavi: ”Golgatan risti osoittaa meille toisenlaisen tavan mitata onnistumista. Meidän tehtävämme on kylvää siemenet. Jumala katsoo työmme hedelmiä. Ja jos toisinaan työmme ja yrityksemme näyttävät epäonnistuvan eivätkä synnytä hedelmää, meidän tulee muistaa että olemme Jeesuksen Kristuksen seuraajia, ja Hänen elämänsä, inhimillisesti sanoen, päättyi epäonnistumiseen. Ristin epäonnistumiseen”.


Näinkö muka on?

  

”Silloin hän [Jeesus] sanoi heille: "Minä näin saatanan lankeavan taivaasta niinkuin salaman.” (Luuk. 10:18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

https://ivarfjeld.com/2013/04/03/vatican-our-christ-an-alien-from-space/