Afrikka ei halua Covid-19- rokotetta

 

Afrikassa ollaan hereillä – ja ihmekös tuo, kun Internetin ihmeellinen maailma kertoo sinnekin, että Melinda Gatesin mukaan piikkijonossa pitää sitten ensimmäisenä olla tummaihoiset ja vanhukset (”ullatus”, vrt. Kiuruveden vanhustoilailut).

 

”freedom_faction” kertoo Instagramissa: ”Afrikan ensimmäistä #COVID19-rokotekoetta vastustaneet ​​mielenosoittajat polttivat naamarinsa keskiviikkona, samalla kun asiantuntijat havaitsivat huolestuttavaa vastustusta ja väärää tietoa (?) mantereella tehtävien testien ympärillä: #BillGates ja #GAVIAlliance.

 

Bill Gates on käyttänyt Afrikkaa jo vuoden ajan henkilökohtaisena laboratorionaan, kokeiden suorittamiseen Afrikan mantereella. Hän voi tehdä tätä #UnitedNations- ja #WorldHealthOrganisation -laitosten hyväksynnällä ja valtuutuksella. Ja niin voisit sinäkin kun lahjoittaisit 4 miljardia dollaria kuten hän teki. Bill Gates on WHO:n maailman suurin yksityinen rahoituksen lähde, ja sellaisena hänellä on avoin ovi mennä Afrikkaan ja tehdä ihan niin kuin haluaa. Mutta afrikkalaiset ovat sosiaalisen median ansiosta oppineet viisaasti varautumaan hänen suunnitelmiinsa vuosien varrella, ja ovat ensimmäistä kertaa alkaneet protestoida avoimesti Bill Gatesia ja GAVI-rokoteyhdistysliittoa vastaan.

 

Joten kysymys kuuluu: mitä teet, kun Bill Gates -rokote tulee kaupunkiin? Luuletko sen olevan niin helppoa kuin vain sanoa että ei kiitos? Arvaapa uudestaan. Tänään Saint Augustine’n kaupungissa, ystäväni Andy ja minä yritimme mennä ravintolaan lounaalle, missä meille kerrottiin, että meille ei anneta pöytää ilman kasvomaskia. Nopea vilkaisu näytti minulle tarkalleen nolla, naamaria käyttäviä asiakkaita. Emäntä sanoi, että uusi asetus on, että sinun on käytettävä naamaria kävellessäsi pöydän ääreen, jossa voit ottaa sen pois.

 

Kuinka tyhmää se on, eikö? Mutta he kieltäytyivät sijoittamasta meitä, kunnes menimme takaisin autoon, otimme naamarimme ja laitoimme ne kasvoille. Niin se tulee olemaan rokotteenkin kanssa. Eikö sinulla ole sitä? Etkö pysty todistamaan sitä? Siinä tapauksessa: ei sisäänkäyntiä, ei pääsyä, ei palvelua. Tämä on se maailma, jonka olemme tehneet - maailma, jossa Bill Gatesin luomat rokotteet pakotetaan suoneemme, joiden mukana tulee digitaalinen henkilöllisyys- ja immuniteettipassi. Luuletko että voit tehdä tälle mitään? Et voi. Afrikan mustat eivät halua sitä, mutta he eivät myöskään voi pysäyttää sitä. Bill Gates on ollut hissukseen viime aikoina, mutta hän on ollut kiireinen. Todella, todella kiireinen.

 

FOX 5 NEW YORK'ista kertoo: Rokotteen vastaiset tunteet Afrikassa ovat ”pahinta mitä olen koskaan nähnyt”, GAVI-rokoteyhdistysliiton pääjohtaja Seth Berkley kertoi Afrikan unionin rokotekonferenssissa viime viikolla.”

 

... ”sieltä se tulee kun vähän potkii” ...

 

”Heidän myrkkynsä on niinkuin käärmeen myrkky” (Psalmi 58:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu