750 miljoonaa ”moskiitoa” hyökkäävät

 

USA:lle ei nyt hyvä heilu: länsipuolella riehuu yli 500 isoa tulipaloa ja itäpuolelle on iskemässä Laura- hurrikaani, joka yllättäen jatkaneekin rannikolta vielä sisämaahankin. Tällä kertaa ”katastrofiapu” tulee erikoiselta taholta:

 

750 miljoonaa geneettisesti muunneltua moskiitoa vapautetaan Floridassa. Kriitikot heti muistuttivat, ettei ”Jurassic Park” -lopputulemaa oltu tässä kohtaa mitenkään mietitty ... 

 

Kas kummaa, sillä DARPA:llahan oli jo varastossa toisenlainen ”hyttynen” (pääkuva), joka myös oli suunniteltu näihin katastrofitilanteisiin – auttamaan ja pääsemään vaikeille alueille.  Mutta kuvassa ei siis ollut geenimanipuloitu eläin vaan näköis-robotti – ja aivan vahingossa taustalle oli myös päätynyt ”kaikkinäkevä silmäkin”...

 

Eli, nämä GM- moskiitot tulevat Floridaan taistelemaan Dengue- kuumetta ja Zikaa vastaan. Vielä mitään epidemiaa ei ollut tiedossa, mutta luonnonkatastrofien yhteydessä niitä esiintyy, kun mm. puhdas juomavesi on kortilla. 

 

Kriitikot ehtivät jo tähänkin: voisiko mikään mennä vikaan kun 0,75 miljardia tuunattua tökkääjää pörisee katastrofiuhrien kimpussa? Kohta saisimme tietää. 

 

Sillä ystävällämme Bill Gatesilla on USA:n armeijan kanssa yhteinen projekti, jossa juurikin moskiitojen on määrä jakaa rokotteita!  Ja kuten artikkelin muut lähdelinkit osoittavat, Gates on tätä touhunnut jo aiemminkin – ja useasti. On hyvä muistaa, että tämä mies joka haluaa rokottaa koko ihmiskunnan, on samaan aikaan huolissaan Maan liikakansoituksesta ...

 

Ja jollei tämä operaatio ollut jo tarpeeksi outo ja karmivakin, Bill Gates laittaa omalla Youtube- kanavallaan lisää pökköä pesään: Floridan rämealueen tyyppisessä maastossa seisoo Viikatemies, joka koostuukin hyttysistä. 

 

Mitäs tuttua tässä olikaan? Economist- lehden vuosikansi 2017: vasemman alakulman (tarot)kortissa “Kuolema” on raamatullinen, valkean hevosen ratsastaja.

 

Missäs juuri näimme sekä viikatemiehen että moskiitot kimpassa?

 

No siinä Bill Gatesin kotisivun videolla.

 

Raamatussa (Ilm. 6:2) tämä valkean hevosen ratsastaja on tuleva Antikristus. Se että hänellä on jousi muttei nuolia, kertoo että tämä valloittaja käy voitosta voittoon ilman perinteisiä sotia.

 

Ylärivin toisessa kortissa ”Tuomio” Trump istuu USA:n lipusta tehdyn kiepin päällä – aivan kuin käärmeen. Taikasauva toisessa kädessä kuin hän loitsuaisi (vrt. hänen Käärme- puheensa), kruunu toisessa kädessä = Korona. Lippunsa varjostaa koko muuta maailmaa.

 

Emme tiedä, kuka tämä ”voittaja” lopulta on – mutta hänkin kohtaa voittajansa. Ja kun jo näemme ”näytelmän kulissit” pystyssä ja ”kohdevalot” palamassa, mitä voimme päätellä ”näytelmän” alkamisajankohdasta?:

 

”silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella” (2 Tess. 2:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu