5G iskee taivaalta

 

26. syyskuuta 2019 langaton 5G otettiin käyttöön Wuhanissa Kiinassa (ja se käynnistettiin virallisesti 1. marraskuuta) noin kymmenentuhannen antennin verkolla - enemmän antenneja kuin Yhdysvalloissa silloin yhteensä, ja kaikki siis käyntiin yhteen kaupunkiin.

 

Korona(?)tapauksien piikki – jolloin ihmisiä kirjaimellisesti putoili seisaaltaan - tapahtui Wuhanissa 13. helmikuuta, samalla viikolla, kun Wuhan käynnisti 5G-verkon liikenteen seuraamiseksi – ks. mm. nämä itseajavat bussit. ”Sairaus” on sitten kummallisesti ”seurannut” 5G-asennusta mm. kaikissa Amerikan suurimmissa kaupungeissa. 

 

Eikö ole mielenkiintoinen – mutta varmaankin puhdas – yhteensattuma (?). Joka tapauksessa, 5G:stä ei liene vieläkään ensimmäistäkään julkista terveys-/turvallisuusstudyä. Sen tiedetään aiheuttavan mm. flunssan kaltaisia oireita. 60 GHz:n “paisteessa” loppuu sitten hapensaantikin. 

 

Koronalla ja 5G:llä on muitakin outoja kytkentöjä – ja seuraavan kaltaisia, julkisuudesta ”takaisin vedettyjä” (?) koronatutkimuksia alkaa olla jo sadoissa: mm. tuo Italian Marconi- yliopiston, USA:n Central Michighan Saginaw:n sekä Venäjän I.M. Sechenov First Moscow State Medical- yliopiston kattava yhteistutkimus osoitti, että ihosolut absorboivat 5G-tekniikkaa ja voivat muuttaa DNA:ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa. 

 

Sekin sai paistatella aikansa lääketieteen kansainvälisessä, virallisessa kirjastossa PubMed’issa, mutta kävi kuten vastaaville, useille kymmenille Covid-19:ia ”väärin lähestyneille” tutkimuksille: vedätettiin pois yleisestä tietoudesta (1.).

 

Aiemmin kerroin tästä ”taivaslaivastosta” nimeltä Starlink. Nyt kerrotaan twiitissään Elon Musk’in sanoneen, että "kaikki 72 kiertorataa" aktivoidaan elokuussa 2021, mikä mahdollistaa maailmanlaajuisen kattavuuden. Napa -alueet saavat kuitenkin kattavuuden vasta kuusi kuukautta myöhemmin, Musk totesi. 

 

"Ajattele, että Starlink täyttää 5G:n ja kuidun väliset aukot. Olemme todella pääsemässä maailman osiin, jotka ovat vaikeimmin saavutettavissa", sanoi Musk. 

 

No onpa kätevää – vaiko ihan käsikirjoitettua – että tämä ihan kaikkialla oleva 5G- palvelu saadaan käyttöön juuri siihen ajankohtaan, jossa kaavaillaan koronan neljättä aaltoa?

 

”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.” (1. Tess. 5:3)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu