Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

AIDS:ia rokottamalla, osa 2

AIDS:ia rokottamalla, osa 2

AIDS:ia rokottamalla, osa 2

 

Ossi Tiihonen linkitti huolestuttavan studyn Briteistä: korona- täysrokotettujen immuunisysteemi heikkenee viiden prosentin viikkovauhtia.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että jostain syystä juuri koronarokotetut ”sairastavat” samaa tautia kuin AIDS- potilaat: heidän luontainen puolustuskoneistonsa eli immuunijärjestelmä vähitellen kuihtuu pois, jolloin henkilö on aste asteelta yhä puolustuskyvyttömämpi vaikkapa perusviruksille. Eli sellainen normiflunssa, jonka henkilö aiemmin helposti vain sairasti pois, koituukin pian hänen kohtalokseen.

 

Nyt kun tiedämme, että käynnissä oleva koronarokotusprogrammi on virallisestikin tunnustettu TESTIKSI, herää väkisin kysymys: mitä tällaisista ”testituloksista” jo edeltä tiedettiin ja osattiin odottaakin?

 

Ja tämähän ei ole ollenkaan ensimmäinen kerta, kun rokottamisen kautta asennetaan AIDS: vanhoista verinäytetutkimuksista on havaittu, että Yhdysvalloissa ei ollut olemassa AIDS-virusta ennen vuotta 1978. AIDS:in äkillinen leviäminen on osoitettu olevan selvästi yhteydessä homoseksuaaleille annetun hepatiitti B-rokotusohjelman kanssa. Jostain selittämättömästä syystä Puolassa syntynyt, Venäjällä opiskellut, tri W. Szmuness pääsi New Yorkin veripankin päälliköksi, muutettuaan maahan vasta vuonna 1969. Hän määräsi säännöt hepatiittirokotetutkimukselle, johon hyväksyttiin 20-40 vuotiaat mieshenkilöt, jotka EIVÄT olleet yksiavioisia! Voitko keksiä tällaiselle vaatimukselle mitään muuta syytä, kuin taudin levittäminen? Tri Szmuness kuoli myöhemmin vieden salaisuuden mukanaan. 

 

Eli, puolalainen tutkija päätti jenkkihomojen ja seksuaalisesti vapaampien puolesta, että heillä voi tuosta vain kokeilla hitaasti tappavaa piikkiä. Nyt vähän isompi lauma tutkijoita ympäri maailman on päättänyt kokeilla samaa koko maailman väestöllä.

 

”Ja hän antoi heille, mitä he pyysivät, mutta lähetti heihin hivuttavan taudin” (Ps. 106:15).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuTaistelija antaa kunnian Jumalalle

Taistelija antaa kunnian Jumalalle

Taistelija antaa kunnian Jumalalle

 

Raamattu kertoo lopun päivistä hämmästyttäviä asioita: ”Ja minä näin lentävän keskitaivaalla erään toisen enkelin, jolla oli iankaikkinen evankeliumi julistettavana maan päällä asuvaisille, kaikille kansanheimoille ja sukukunnille ja kielille ja kansoille” (Ilm. 14:6)

 

Taivaallinen enkeli tulee siis lentämään yläilmoissa julistaen Jumalan pelastussanomaa. Näyttää siltä, että enkeli lentelee laajalti eri maanosien yli. Mutta keskitaivaalla tapahtuu jotain vielä ihmeellisempää:

 

”Ja minä näin, ja minä kuulin kotkan, joka lensi keskitaivaalla, sanovan suurella äänellä: "Voi, voi, voi maan päällä asuvaisia niiden jäljellä olevain pasunain äänten tähden, joihin kolmen enkelin vielä on määrä puhaltaa!"” (Ilm. 8:13). KOTKA varoittaa kansoja suurella äänellä siitä tuhosta, joka Maata vielä kohtaa!

 

Tässä ajassa jossa elämme, evankeliumin julistaminen on uskottu meille vajavaisille ihmisille. Tuntuu toisaalta ihmeelliseltä, miksi Jumala päätyi käyttämään epäonnistuvia, pelokkaita ja inhimillisiä ihmisiä – olisivatko enkelit ja kotkat onnistuneet paremmin?

 

Luuk. 16 – mikä ei ole vertaus - kertoo rikkaasta miehestä ja Lasaruksesta suorastaan pelottavan näkymän: tässä ajassa tehty väärä valinta vei miehen tuskaan ja liekkiin. Hänestä tuli mitätön Jumalan edessä; edes hänen nimeään ei missään kohtaa mainita. Sillä jos elinaikanamme kieltäydymme Jeesuksen valtavasta lahjasta, meille jää Taivaan sijasta enää jäljelle se toinen iankaikkisuus: loppumaton Helvetti liekkeineen. Tuon Jeesuksen kertoman lopussa todetaan, että ihminen joko uskoo Raamatun kirjoituksiin – tai ei usko vaikka joku kuolleista nousisi ylös. Jeesus todisti senkin.

 

Niin, tässä ajassa me vajavaiset ihmiset viemme tätä ilosanomaa. Ja vaikka tehtävä välillä näyttää suorastaan mahdottomalta, Kaikkivaltias Jumala korottaa – edelleen – Nimelleen kiitoksen vaikka sellaisesta synnin, viettelysten ja kaikenlaisen pahuuden pesästä kuten Las Vegas.

 

Ja kuten itse näet, se julistaja saattaa olla se maailman voimakkain taistelijakin – jos Jumala niin haluaa. Vaikka tuo kamppailija olisi jo kahdesti kaatunut, niin Herra ja Vapahtaja nostaa hänet jälleen.

 

”Kiitetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen Jumala ja Isä, laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala, joka lohduttaa meitä kaikessa ahdistuksessamme, että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa, voisimme lohduttaa niitä, jotka kaikkinaisessa ahdistuksessa ovat” (2 Kor. 1:3-4).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Sinun vuorosi hohtaa

Sinun vuorosi hohtaa

Sinun vuorosi hohtaa

 

Tässä kuussa Kaliforniasta tuli USA:n ensimmäinen osavaltio, joka asetti rokotemandaatin koululaisille.

 

Siitä huolimatta, että kuuluu esteittä kyseiseen ryhmään, tuon mandaatin asettaneen kuvernööri Gavin Newsomin tytär ei ole saanut ensimmäistäkään piikkiä. 

 

Asiaan: Long Beachin poliisi Los Angelesista kertoo uusien UV- katulamppujen tehtävästä. Aiemmathan jostain syystä korvattiin ja näiden uusien purppuraheitinten valoteho on vain noin 20% aiemmista.

 

Mutta koronarokotetut suorastaan loistavat niiden valossa – jotkut toiset, kuten rokottamaton hän, taas eivät ... väkisin muistuu mieleen supermarkettien vessat, joiden sinihämyssä on narkkarin vaikea paikantaa suoniaan ... sori, en siis tiedä tuosta kokemusmielessä kyllä mitään.

 

Jos haluaisi olla salaliittoteoreetikko, niin tuossahan olisi oiva tapa ottaa rokoterikkurit kiinni, ja FEMA- leirille niin että heilahti – jollainen kyseiselle, poliisin viittaamalle tyhjälle parkkialueelle nopsaan kyllä saataisiin pykästyä. Tunnistusvalothan on siellä jo kattavasti. 

 

Eimuttahei: yo. poliisin huoliin löytyikin aivan täysin ymmärrettävä selitys: sama valmistaja joka nyt asentaa ympäri USA:a näitä ”black lighteja” valotolppiin, kertoo uutisissa että tuo purppurahämy on VALMISTUSVIRHE ja vialliset tullaan korvaamaan joinakin kuukausina joskus sitten ...

 

Asennusaikataulut on kuitenkin niin tiukat että pylvästä vaan pystyyn, hopi hopi. 

 

Hmm... mutta mikäs se olikaan se lusiferaasi ja mitä tarkoitusta varten ... 

 

”Ei myös ihmekään ole; sillä itse Saatana muuttaa itsensä valkeuden enkeliksi” (2 Kor. 11:14, Biblia vuodelta 1776).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

Raamatullinen kaava ennustaa talouskriisin alkavan

Raamatullinen kaava ennustaa talouskriisin alkavan

Raamatullinen kaava ennustaa talouskriisin alkavan

 

Varsin mielenkiintoista: nykyinen heprealainen vuosi, 5782, alkoi Rosh Hashannalla kuukausi sitten, jolloin alkoi uusi shemitah (sapattivuosi). Useimmat uskovat, että shemitahilla on vaikutuksia vain Israelissa asuviin maanviljelijöihin, mutta Raamatun aikoina kaikki velat, lukuun ottamatta ulkomaalaisia, oli annettava anteeksi.

 

Israelilainen ekonomisti on kertonut korrelaation seitsemän vuoden shemitah-syklin ja suurten taloudellisten tapahtumien välillä. Jos hänen teoriansa pitää paikkansa, maailma on kohtaamassa suuren kriisin:

 

-         globaali finanssikriisi oli vuonna 2008, eli kaksi shemitah- sykliä sitten

-         vuonna 2001, NASDAQ- kupla puhkesi aiheuttaen globaalin taantuman – 3 sykliä sitten

-         vuonna 1994 taas oli korkokriisi – 4 sykliä sitten

-         vuonna 1987 oli Black Monday, aiheuttaen osakekurssiromahdukset – 5 sykliä sitten

-         vuonna 1980 joukkovelkakirjamarkkinat romahtivat – 6 sykliä sitten

-         7. syklissä tapahtui suurin uuden ajan finanssimuutos: dollari syrjäytti kullan lopullisesti varantostandardina, vuonna 1973

-         7 sykliä sitä ennen iski hyperinflaatio Weimarissa, aiheuttaen koko Euroopan laman, vuonna 1923

-         7 sykliä sitä ennen, vuonna 1873 dollari irrottautui hopeanormista. Hopea demonetoitiin ja dollari meni kultastandardiin enää. Se vaikutti köyhiin ja keskiluokkaan. Rikkailla oli varaa kultaan ja köyhillä vain hopeaan. Hopeastandardista luopuminen merkitsi sitä, että jokainen, jolla oli fyysistä hopeaa, se hopea menetti arvonsa. Se oli hyökkäys keskiluokkaa vastaan, rikkaiden hyväksi. (vrt. Great Reset -hanke tänään)

 

Ekonomisti Rafi Farber toteaa:

 

"Se oli valtava paradigman muutos, koska hopeaa pidettiin arkkityyppisenä rahana aina Raamatun ajoista asti. Juutalaisessa laissa hopeaa pidetään rahana, kun taas kultaa hyödykkeenä. Vuonna 1873 se päättyi."

 

"Tämä vuosi voi olla riemuvuosi (7 kertaa 7 syklin jälkeinen) ja olemme valmistautuneet maailmanlaajuiseen romahdukseen. Siitä ei tule kaunista. Toivon vain, että voimme kaikki selviytyä siitä. Tarvitsemme myös paljon uskoa Jumalaan."

 

”Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut” (Apt. 16:31).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Taivaalta sataa tekniikkaa

Taivaalta sataa tekniikkaa

Taivaalta sataa tekniikkaa

 

Mikä on salaliittoteorian ja todellisuuden ero? Noin puoli vuotta.

 

Muistan muutaman hymähdelleen minullekin, kun ihmettelin näitä chemtraileja eli kemikaalivanoja. Tänään ne kuitenkin ovat jo viranomaistunnustettua todellisuutta – ja onpa niitä saatu nauttia jopa lentokentälläkin, kun epähuomiossa lörähtikin jo maissa ... 

 

Mutta mitä sieltä sitten oikein niskaamme ruiskutetaan? Kertovat, että mm. alumiinia, bariumia ja strontiumia – eli raskasmetalleja, jotka ovat sopivan kokoisina annoksina myrkkyä. Mutta näyttää sieltä tulevan muutakin kivaa – mikä liittyy yllä linkittämäni artikkelin grafeeniin.

 

Michiganissa nimittäin tulee alas kummaa kiisseliä: sateen jälkeen paikallinen zoomaa lätäköihin ja kas kummaa: nehän elävät ... Ja samma homma Ranskassakin: sehän on kuin metallinen muurahaispesä liikkeellä

 

Ja kun vedetään ihan överiksi, niin videon kohdassa 6:35 älypuhelin kilauttaa kaverille, eli soittaa tuolle grafeenille ... 

 

No, mitä sitten, kysyy kylän mies. No sitä, että kytkeydytään toiseen ”salaliittoon” eli koronarokotesisältöön – sillä grafeenioksidi on rokotteen pääainesosa

 

Eikä kahta ilman kolmatta: projekti ”Blue Beam” lähestyy kliimaksiaan: Defense Onen haastattelussa tiistaina Lockheedin varapresidentti Jeff Babionea pyydettiin kommentoimaan tätä UFO -materiaalia

 

"En voi", Babione sanoi toimittajalle.

 

”Uskollinen todistaja on hengen pelastaja, mutta joka valheita puhuu, on petosta täynnä” (Sananl. 14:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu