Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Kohti Pedon Merkkiä

Kohti Pedon Merkkiä

Kohti Pedon Merkkiä

 

Taas askel lähempänä Pedon Merkkiä.

 

Jo hyvissä ajoin alkuvuodesta pankkimme alkoi lähestyä sekä nettipankki-ilmoituksilla että erillisviesteillä kännykkään jne. Mitä lähemmäksi syksyä tultiin, sitä enemmän alkoi tulla kylkiäisiä: jos otat tunnuslukukortin sijaan puhelintunnistussovelluksen jo nyt käyttöön, saat elokuvalippuja jne.

 

En reagoinut tarjouksiin mitenkään. Eräänä päivänä posti sitten toi oudon kirjekuoren, jonka tunnisteet olivat kummat – ajattelin ensin että onkohan tuo jostain epämääräisestä tms vaarallisesta lähteestä. Rohkaisin mieleni, ja mitä sieltä löytyikään: pyytämättä ja yllättäen pieni lärpäke, jonka nappia painamalla sai uuden tunnusluvun ...

 

Eli: koska tileilläni pyörii kohtuullinen rahaliikenne (pääasiassa asuntovelkojen jne takia), minut pidettiin ilman omia toimenpiteitä oravanpyörässä mukana. Sen sijaan vaimoni, joka hoitaa pienokaisia kotona, koki toisen kohtalon: koska hänkään ei pitänyt kiirettä näiden ota-käyttöön- hoputusten osalta, syyskuun 14. päivä hänen tunnuslukukorttinsa lakkasi toimimasta – eikä mitään toimitettu tilalle.

 

Kyselimme asian perään, koska pankki oli tiedottanut – sekä F Finderin että pankin oman viestin kautta – että lärpäke olisi jo tulossa. Jotta varmistuisi että pankkitoiminta jatkuu häiriöttä, viestissä todettiin. Lärpäke ei ole tullut vieläkään, mutta eilen tuli sitten uusi viesti, että laitteiden toimittamisessa on ruuhkaa – mutta voisit ottaa puhelinsovelluksen heti käyttöön mikäli on pakkotilanne ...

 

Niinpä niin. Ne, joilta tarvitaan rahat takaisin (isovelkaiset) kyllä pidetään automaattisesti ”hengissä”, mutta ei-niin-tärkeiden asiakkaiden osalta voidaan antaa jo ”esimakua” vielä isommasta pakottamisesta – sillä vaikka he menisivät suutuksissaan muualle, niin mitäpä sitten.

 

No niin. Nyt on siis jo päällä vastaava ”kännykkäsovellusriippuvaisuus” kuin Applen jo lanseerama, kaikenkattava kokonaispankki puhelimeen. Pian huomaat olevasi laitetoimittajan koukussa, tarviten koko ajan uutta ”kamaa” – kuten narkkari huumeitaan – sillä aiempi lakkaa aina toimimasta. 

 

Ja tuolle puhelinsovellukselle ainoana vaihtoehtona digitaalinen numeronsylkijä – joita kaikille ei siis edes tunnuta haluavan antaa (= koska maksaa). Molemmat ovat taas askel kohti yhtä ja samaa, tiukempaa ja persoonallisempaa tunnistusmallia. Aiempi tunnuslukukortti voitiin varastaa - niin myös uusi digitaalilärpäkekin. Ja taidokas hakkeri kyllä ennemmin tai myöhemmin löytää sen porsaanreikänsä tuohon puhelinsovellukseenkin, esim. puhelimen oman ohjelmakoodin puutteen takia tms.

 

Aivan samoin kuten käteinen raha alkaa kohta jo olla epäkelpo – koska nykyiset kopiointimenetelmät ovat niin hyvät, tarkat ja halvatkin, että väärennöksen erottaa vain erittäin kalliilla tunnistuslaitteilla. Onko sellaisiin kohta joillain pienliikkeillä edes varaa – kuten monella pienbisneksellä ei ollut edes pankkikortin tunnistuskoneisiin.

 

Eli: huijareiden kyllästämä maailma tarvitsee nyt sellaisen rahan, jota ei mikään taho missään voi ”salaa” painaa lisää (=sähköinen). Ja jotta joka ikinen transaktio voidaan – rahanpesun ym taklaamiseksi – jäljittää, tarvitaan (sähköinen) rahaprosessi, jota myöskään ei voi käytännössä ollenkaan hakkeroida. Ja juuri sellainen on tämä BitCoin- raha, jonka jokainen liike tallentuu ympäri maailman moniin paikkoihin/servereihin yhtä aikaa, jolloin sen käytöstä koko ajan kertyy tilitapahtumalistauksen kaltainen ”wikipedia” – kuka käytti, kuka vastaanotti jne. Sellaisen väärentäminen vaatisi kansainvälisen salaliiton.

 

Ehkä jo huomasitkin, että tuossa – ja vasta siinä – on maailmanhistorian ensimmäinen konkreettinen tilaisuus sille, ettei kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin sellainen, jolla on pääsy tuohon järjestelmään: sen järjestelmän ”lärpäke”. Kun muut maksuvälineet kuten käteinen on kokonaan poissa ja vaihdantatalouskin käytännössä mahdotonta – koska ainakaan tuota ”bitcoinia” et saa käyttöösi – niin olet ”järjestelmän armoilla” ja pahimmillaan kokonaan ulkona siitä. Kuten vaimoni juuri nyt.

 

Raamattu tosiaankin ennustaa, että tulee tuollainen aika ja lärpäke. Ja sen yksityisyys on viety pisimmälle mahdolliseen: merkki otsassasi tai kämmenselässä. Kukaan muu ei osta eikä myy – eikä kuulu maailmanjohtajan ”asiakasrekisteriin”. Ne muut ovat sitten ulkona ihan kaikesta, koska tuo sama tunniste on samalla universaali sosiaaliturvatunnus ja henkilökortti.

 

Se päivä on taas askeleen lähempänä. Kaikki muu on valmista. Vain maailmanjohtaja on vielä kulisseissa odottamassa hetkeään.

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

"The Running Man"

"The Running Man"

”The Running Man”

 

Edellisessä artikkelissani käsittelin elokuvien ja TV- sarjojen kautta tapahtuvaa mukauttamista. Vaikka olen seuraavaa aihetta aiemmin nopeasti sivunnutkin, ajattelin avata sitä tarkemmin. Sillä eivät elokuvat ja sarjat pelkästään mukauta – ne jopa ennustavat. Vai pitäisikö paremminkin sanoa, että kertovat edeltä, mitä tullaan toteuttamaan?

 

Arnold Schwarzeneggerin hittielokuvassa ”The Running Man” (vuodelta 1987) eletään dystopiassa vuonna 2019. Maailmantalous on romahtanut, ruoka ja luonnonresurssit ja öljy vähissä. Poliisivaltio, joka on jaettu paramilitaareihin vyöhykkeisiin, hallitsee kovalla kädellä.

 

Hallinto valvoo ja rajoittaa TV- ohjelmistoa ja suosituin show on ”running man”- kuolemanjuoksu. Kaikki taide, musiikki ja kommunikaatio on sensuroitu. Kaikenlainen vastustus on kielletty ja estetty, joskin pieni resistanttijoukko edelleen yrittää.

 

Ja USA:aa rajoittaa muuri. Pääosastara Arska ymmärtää että kaikki on valhetta, mutta hänet lavastetaan – ja joutuu tuohon raakaan kuolemankilpailuun. Kaikkia valvotaan kansallisen ID- databasen päällä, jolla myös henkilön alueellinen liikkuminen säädetään, TV:ssä näkyvän verkon välityksellä. Raamatun ennustaman pedon merkin kaltainen viivakoodilärpäke toimii kulkukorttina & ID:nä.

 

Tuota show’ta pyörittää järjestö nimeltä ICS. USA:an muuten perustettiin vuonna 2003 CIS, (US) Citizenship and Immigration Services, eli kansalaisuus- ja maahanmuuttopalvelut. Pääasiassa feikkiuutisia näytetään TV:ssä – ja myös Arskan lavastus rikokseen, jota ei tehnyt.

 

Maahanmuuttajat pyörivät kaduilla – ja heitä viedään tunneleihin. Helvetin enkelit ym jengit terrorisoivat väestöä; samalla taustalla näkyy iso mainos, jossa firman nimi, ”Cadre”. Tänään Donald Trumpin vävyllä, Jared Kushnerilla, on sen nimisen yrityksen omistus, yhdessä George Soroksen kanssa. Elokuvassa on selkeät viitteet tosi-TV:stä, ”Eyes Wide Shut”- salaseuroista Venetsia- naamareineen – sekä ”sinisen ja punaisen tiimin” paradigmasta (jonka moni tuntee).

 

Digitaaliset kasvoskannukset tunnistavat ihmiset. Ja itse showmaster on Trumpin esikuva. Hän toteaa: olen ollut tässä roolissa 30 vuotta (... 30v elokuvan jälkeen Trump nousee USA:n presidentiksi). Ja jotta kytkentä nykypäivän gameshow:hin tulisi täysin selväksi, yksi näyttelijöistä vastaavassa roolissa on ex-showpainija Jesse Ventura. Ja niin edelleen...

 

Jollei tämä herättänyt kysymyksiä, niin ehkä seuraava sitten: vuonna 1958 tehty TV:n lännensarja ”Trackdown” on vielä konkreettisempi: lännenmiehet ovat pulassa, sillä kaupunkiin tulee kiertävä ”taikuri” vankkureineen: ”Maailma tulee tuhoutumaan ja vain minä tuon teille pelastuksen – rakennetaan muuri”.

 

Varmaan aivan sattumalta – ja mihinkään liittymättä - tuon pelastajan nimi on Trump. Sheriffi yrittää herätellä kansaa, muttei kukaan usko – eikä ”savuavaa asetta” löydy. Pukuherra toteaa: ”Pienenä pelkäsimme pimeää. Muttemme enää ole lapsia. Mutta eikö ole jännä kuinka iso valhe tekee meistä jälleen lapsia”.

 

Tekeekö?

 

Lopuksi vielä hieman kirjallisuuden saraa: artikkelin aihepiiriin liittyy mielenkiintoinen teos, ”Viimeinen Presidentti”. Tämä Ingersoll Lockwood’in kirja alkaa sillä, että Trump valitaan USA:n presidentiksi. Siitä huolimatta että kaikki uskoivat hänen häviöönsä, Trump kuitenkin voitti.

 

Kirjassa Trumpin hotelli oli Fifth Avenuella – kuten Trump Tower nyt – ja yksi Trumpin hallinnon henkilöistä mainittiin nimeltä: Pence.

 

Ai mitä ihmeellistä tuossa? Se kirja julkaistiin vuonna 1900.

 

Eli, 116 vuotta kirjan kirjoittamisen jälkeen se tarina toteutui. Ja kun käännät tuon 116:n ylösalaisin, tulee – mihinkään tietysti mitenkään liittymättä - 9 11.

 

Ei mikään Raamatun profetia, tuokaan. Mutta ennustus. Jostain toisesta lähteestä.

 

... ”ettei Saatana pääsisi meistä voitolle; sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat.” (2 Kor. 2:11)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

"Interstellar", "Fargo" ja muut mukauttajat

"Interstellar", "Fargo" ja muut mukauttajat

”Interstellar”, ”Fargo” ja muut mukauttajat

 

Mitä on mukauttaminen?

 

Lyhyesti sanottuna se tarkoittaa sellaista toimintaa, jolla saadaan vastaanottaja suuntautumaan esittäjän haluamalla tavalla. Mukauttaminen voi olla leppoisaa totuttelemista; mutta mukauttaminen voi myös olla pelonsekaista alistamista ”väistämättömään”.

 

Hyvä esimerkki jälkimmäisestä on se ”ennustusten” vyöry, jolla kyseisen tragedian katsojia oli jo alettu 25 vuotta aiemmin valmistaa siihen pelottavaan tapahtumaan, mikä oli tulossa. Mahdollisesti jokin noista on ihan puhdasta sattumaakin. 

 

Ja nyt kun elämme ”tekniikan maailmassa”, jossa faktan ja fiktion rajat ovat yhä vaikeammin havaittavissa, on syytä huoleenkin: onko se mitä näemme jotain lavastettua, vai ”the real thing”. Esimerkkinä näistä vaikkapa avaruusmatkailun & Kuussakäynnin harjoittelu.

 

Videon kohdassa 1:20 näemme, kuinka avaruusasuiset harjoittelevat uima-altaassa. Vertailun vuoksi näytetään ~mustavalkoinen (?) ”tositilanne” – jossa liike on kieltämättä kuin vedessä heilahtelua. 

 

Ja jotta landscape saatiin ”mukaan kuvaan”, avaruuspukujen ominaisuuksia testailtiin Islannissa. Ja suomalainen avaruusalan yritys Space Nation aloitti astronauttien kouluttamisen Islannissa: ”Geologisen ympäristönsä ansiosta Koillis-Islanti on avaruusalan suosima kenttäharjoittelupaikka, joka muistuttaa Kuuta ja Marsia”. 

 

Toinen suosittu harjoittelupaikka on tämä syrjäinen Devon Island Kanadassa. “Devon on eristyksessä oleva saari, jolla on vieraillut vain kourallinen ihmisiä. NASA on käynyt siellä useita kertoja testaamassa rovereita, koska ympäristö siellä on hyvin Marsin kaltainen”. 

 

Faktan ja fiktion dilemma? No, esim. jälkimmäisen osalta voi kysyä: ”Mis’ myö oikein oltiin?” Sillä käviköhän kuitenkin loppupelissä niin, ettei rover sitten kuvannutkaan, väitetysti, Mars- planeetalla – vaan Devon- saarella ... kun siellä näytti kotkakin leijailevan ...

 

Mutta takaisin mukauttamiseen: tutkitaanpa juuri TV:stäkin tullutta menestyselokuvaa, ”Interstellar”, vuodelta 2014, jossa tutkijoiden tiimi matkustaa “avaruuden madonreiän” läpi voidakseen varmistaa ihmiskunnan eloonjäännin. 

 

Maan tulevaisuus on vaarassa, koska katastrofit, nälänhädät ja kuivuudet ovat hävittäneet sitä. On vain yksi tapa varmistaa ihmiskunnan eloonjäänti: tähtienvälinen matkaaminen. Hiljattain löytynyt madonreikä aurinkokuntamme laidalla mahdollistaa astronauttien tiimille pääsyn sinne missä koskaan ei ole käyty: planeetalle jolla saattaa olla sopiva ympäristö ylläpitää ihmiselämää.

 

Matthew McConagheyn esittämä Cooper tapaa lastensa koulun vastuullisia. Pojastaan Tomista ei kuulemma ole kuin maata viljelemään – ja onhan maasta nyt ruokakin loppu, armeijat lakkautettu, eikä rahaakaan ole. Näin ollen yliopistosta ei tämän insinöörin & lentäjän pojan kannata haaveilla: kiintiöt kun on mitä on.

 

Mutta opettaja Hanleylla oli lisää huonoja uutisia. ”Coop’in” tytär Murph oli aiheuttanut mekkalaa luokassaan. Hän oli näyttänyt oppilaille kuvan Kuuhun laskeutumisesta – mikä oli hänen isänsä kirjasta. Nyt tuo vanha kirjaversio olikin jo korvattu korjatuilla tiedoin: Apollo-ohjelma olikin vain feikkiä, millä oli tarkoitus ajaa Neuvostoliitto konkurssiin.

 

... Neuvostoliitto saatiin siis tuhoutumaan kaiken syöneessä kilpavarustelussa – raketteja ja hyödyttömiä koneita ... ”loistavaa propagandaa!”. Opettaja totesi: ”Emme halua tuhlata 1900- luvun tapaan, vaan keskittää varannot tähän planeettaan (!) eikä siltä poistumiseen”. Isän tulisi nyt siis puhutella tytärtään kotona; isä kuitenkin onnistui morkkaamaan, että syntyihän siinä apollohommassa tarpeellisiakin koneita ...

 

Yksi tulkinta tuosta: halutaan osoittaa, että nyt on keskityttävä vain selviämiseen: pitää viljellä sekä tehdä kaikkea perustuotantoa – ei mitään ylimääräistä. Toisin sanoen: maasi tarvitsee vain alaluokan ojankaivajia ja maajusseja; keskiluokkaa ei tarvita enää mihinkään koska TV’t ja lentokoneethan eivät loppuneet – vaan ruoka. He olisivat nyt ”huoltajasukupolvi”. Eliitti sitten täyttäisi paremmat koulutusahjot ym kiintiöt itse.

 

Ja nyt siis elettiin ajassa, jossa Kuussakäynnit oli virallisesti vahvistettu valheiksi – ja sitä virallisesti opetettiin kouluissa; aivan kuten tällä hetkellä evoluutiota ainoana totuutena jne. Apollojuttu oli siis vain ovela juoni, jolla päävastustaja tuhottiin. Ja nyt siis pysytään – jatkossakin – tällä planeetalla, eikä hukata rahaa turhuuteen.

 

Eli: vaikka Kuussa ei käyty, Maa olisi kuitenkin planeetta avaruudessa – ja elokuvan sankari lähtee pian etsimään apua Maan ulkopuolelta. Ja nyt voidaan siis Kuujutut oikeastaan jo unohtaa – koska nehän olivat vain vihollisstrategia, ja onnistunut sellainen. Nyt mennäänkin sitten aivan toisiin ulottuvuuksiin ...

 

Tuosta ”vain maajusseja tarvitaan” muistuu mieleen iso kyltti, jonka jokainen Kiirunaan matkaaja on lukenut: ”En skole, en framtid”. Paikalliset olivat vähän haluttomia kommentoimaan aihetta; homman takana oli kuitenkin tahot, jotka olivat edelleen sitä mieltä, että Pohjois-Ruotsi tarvitsee myös koulutusta – jatkossakin – eikä pelkkiä kaivostyöläisiä ...

 

No entäs sitten tämä menestyssarja – kauhukomedia nimeltään ”Fargo”?

 

”Se oli elokuvastudio New Mexicossa” (TV- sarja ”Fargo”, kausi 3, jakso 6 – ”The Lord of no mercy”) – kertoi kauden pahis, V. M. Varga. Ensin tämä rahanpesueliitin ”kasvoton” arkkityyppi oli kertonut tositapauksen maailmansodan syntytaustasta. Sitten kuvattiin tämä ”toinen totuus”: ”Kuuhun” astuminen, jossa Apollosta laskeutuja sitten käveli suoraan studion lavasteista ulos tupakalle tyttöystävän luokse. 

 

Kun huijattu – ja mukautettu – poloinen uhri sitten toteaa: ”Se ei koskaan tapahtunut!”, pahis kuittaa: ”Let each man say what he deems truth and let truth itself commanded unto God”.

 

Eli, olkoon kullakin haluamansa totuus – ja olkoon totuus Jumalan alainen.

 

Mitä muuta tämä apokalyptinen pahis Varga sitten myös markkinoi? Osassa 4, ”The Narrow Escape Problem”, pahis kertoo pääuhrilleen – jonka yrityksen kautta hän harrastaa valtavia hämäräbisneksiään & rahanpesua – kuinka Brasilian faveloissa jo 6- vuotiaat kulkevat porukoissa aseistettuna ja varastaen mitä vastaan tulee, meksikolaisroistot tulevat USA:an vaanimaan naisia ja lapsia kuin sudet, Kongossa kuusihenkinen perhe elää 10 sentillä päivässä. Ja kun avaat TV:n, mitä näet? Venepakolaisia.

 

Vargan mukaan nämä ovat massamuuttoja. ”Elät pakolaisten ajassa, ystäväni”.

 

”Miljoonat ihmiset ostivat taloja joihin heillä ei ole varaa, ja nyt he asuvat kadulla. Yksi prosentti väestöstä hallitsee 85% varallisuudesta. Mitä tapahtuu kun nuo ihmiset tajuavat että heidän rahansa on sinulla ...”

 

No niin. Ne tulijat – ja kotoiset huijatutkin - eivät tulisi ”esittelemään kysymyksiä” hiilihankoineen ja soihtuineen. Tilinteon hetki olisi tulossa – ja on siis parempi ”naamioitua” rahvaan silmissä sekä paeta ”turvapaikkoihin”. Ja tulla näkymättömäksi vaurauden avulla. 

 

Jaahas. Eliitin silmissä tämä ympärillämme näkyvä massaliikehdintä ei olekaan turvapaikkojen hakua – vaan tilinteon hetken lähestymistä. Tämä Varga – joka nimi viittaa Unkarin suuntaan – voidaan nähdä toisena unkaritaustaisena, G. Soroksena, joka on siis itse järjestelemässä nyt näitä massamuuttoja. Historia kertoo massavaelluksista: joko originaaliväestö tai tulijat tuhoutuivat. Tässäpä siis näppärä väestön(kasvun) tappaja (vrt Georgia Guidestones), ratkaisuksi ilmastonmuutokseen – ihmissyönnin ohella. 

 

Amerikan rahvas harhautettiin velkakuplaan, ja sitten rahattomina viskattiin kadulle – mistä nyt sitten eteenpäin, uusio- walmarteihin keskitysleireille, ja ”hyödynnettäväksi”.

 

Ja todellakin, niiden maiden (jotka ensin pommitettiin pirstaleiksi) tulijat – Irak, Syyria jne – eivät ole tulossa esittämään kysymyksiä. Eivät he kysele, he vaativat.

 

Aivan niin, ”elät pakolaisten ajassa, ystäväni”.

 

Mutta tulee päivä, jolloin historia ei enää toistakaan itseään: ”Pelataan 90 minuuttia jalkapalloa. Ja lopulta Saksa voittaa”...

 

Ei voita Saksa, ei voita tämän päivän hämmästyttävän uusnatsimainen eliitti-USA:kaan. Lopulta Jeesus voittaa.

 

”sillä kaikki, mikä on syntynyt Jumalasta, voittaa maailman; ja tämä on se voitto, joka on maailman voittanut, meidän uskomme.” (1. Joh. 5:4)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Wal-Martit keskitysleireiksi (?)

Wal-Martit keskitysleireiksi (?)

Wal-Martit keskitysleireiksi (?)

 

En tiedä oliko elokuvantekijä Jordan Peelen ajatus antaa vakava message vai mitä ... mutta hänen kaksi viimeisintä dystopiateostaan ovat nimeltään ”Get Out” ja sen jälkeen tullut ”Us”.

 

... pakene USA:sta ...

 

No, antoi tai ei, niin paljon on taas ”päällä” siellä päin. Artikkeleissani ”Joko se hävitys alkaa?” ja ”Hävitys on jo alkanut” kerroin, kuinka jostain syystä Wal-Mart- ostoskeskuksia ja niiden fasiliteetteja on alettu sulkea valtoimenaan. Mutta se ei tarkoita sitä, etteikö niille edelleen tehtäisi jotain – toisin sanoen, niitä on alettu muuttaa muihin tarkoituksiin.

 

Nyt, Walmart on sulkenut taas yli 50 keskustaan ennen hurrikaani Doriania – ja lisää olisi kuulemma tulossa, Floridan ja Georgian osalta.

 

Ja eipä jää pelkästään pääbrandiin tämä klousaaminen, sillä Sam’s Club, mikä on Wal-Martin divisioona, ilmoitti tammikuussa 2018 että sulkee putkessa 63 lokaatiota.

 

Hurrikaani Harveyn aikaan (kohdassa 3:40) TV- toimittaja haastatteli katastrofin uhria. Läpimärkä mies kertoi, miten viranomaiset rahtasivat porukkaa johonkin – ja sitkeän huhun mukaan henki lähtee siellä ...  Kohdassa 4:11 alkaen kerrotaan sitten ABC:n filmillä, että Walmarteihin mennään koulubusseilla ja helikoptereillakin. Tuossa ihan armeijan ”ennustava” doku näistäkin, tulevista ”pelastuskeskuksista”, eli sivulla 75 nuo kopteritkin. 

 

Ja taas kerran, TV:n suosikkisarjat ovat jo nämäkin ”ennustaneet edeltä”. Sarjan ”Jericho” kaudella 1, osa 8, ”Rogue River” esitti, kuinka elektromagneettisen pulssin jälkeen Kansasissa FEMA otti käyttöön näitä keskitysleirejä. Ja kappas vaan, sotajeepit oli kuvassa Walmartin pihassa. SWAT- teamit, hallituksen alihankitut joukot touhusivat aivan samaa kuin tekivät Irakissa ja New Orleansissa (jossa siis hurrikaani Katrinan aikaan porukkaa lähti leireille, eikä koskaan palannut). National guardin kaveri kertoi tuossa sarjan episodissa, että Fema kokosi porukat Walmartin alueelle telttakylään jne.

 

Tottakai kaikelle löytyy sitten tarvittaessa valmis oikeutus – tällä kertaa FBI:n dokumentti vuodelta -85, nimellä projekti 908. Tehdään siis keskitysleirien verkko läpi USA:n, jos ”jotain sattuisi”. Tai laitetaan sattumaan – sillä ko. listalla tärkeimpinä sattumuksista ovat ”luonnonmullistukset”. Doku myös listasi halutun tyyppisiä alueita joita käytettäisiin: teollisuusalueita, hyljättyjä fasiliteetteja jne – kunhan raiteet veisi perille. Ja oletettiin että tuolloin ns. viralliset viranomaispisteet olisi jo joko tuhottu tai tuhoutuneet.

 

Ja mukana tietysti isot yritykset kuten Pepsi ja Kelloggs. Kas kun Kelloggsilla on jopa YK:n miehistöajoneuvoja halleissansa jo valmiina USA:ssa (?!). Plus näiden lisäksi julkisuuden henkilöitä, jotka omistavat valtavia maa-alueita – joita USA:n hallinto on jo vuokrannut heiltä (miksi?), ja kustannukset kymmenissä miljoonissa. Onko tässä nyt siis alkamassa se, mistä Paavi Fransiskus kertoi italialaiselle La Repubblica- sanomalehdelle: että USA:lla “on vääristynyt visio maailmasta” ja amerikkalaisia täytyy johtaa maailmanhallituksella, niin pian kuin mahdollista, “ihan heidän omaksi parhaakseen.”

 

Tästähän ei enää sitten puutu muuta kuin opposition hiljentäminen, mutta tietysti varta vasten hankittujen lakien ym säädöksien pohjalla. FBI:n ko. dokun mukaan minäkin olen selvästi ”terroristiuhka”, koska edes ajattelen tms tutkin juttuja kuten Pizzagate, Sandy Hook jne. Raportin mukaan minä todennäköisesti syyllistyn sitten lopulta terroritekoonkin. 

 

No niin. On se tietysti tärkeää että eliitti saa rauhassa jatkaa pedofiliaansa sekä ihmissyöntiään. Mutta rajansa kaikella: tätä ja tällaisia juttuja ei saisi kirjoittaa. Jatketaan unia.

 

”Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä” (Hes. 33:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu


Kauppatavarana blondit

Kauppatavarana blondit

Kauppatavarana blondit

 

Televisiosta tuli taas suosittu toimintaelokuva, ”Taken”. Tuossa jännärissä pääosan näyttelijä Liam Neeson – joka tällä elokuvalla hyppäsi myös action- tähtien eturiviin – lähtee takaa-ajamaan tyttärensä kidnappaajia.

 

Tuo elokuva tulikin varsin ”kohti” hiljattain – ei kosto- vaan kaappaussyistä. Isäni oli teettänyt sukututkimuksen, mikä kertoi että olemme ”seteli”-Snellmanin sukua. Mutta kuten niin usein nämä tutkimukset, tämäkin paljasti surullisia ihmiskohtaloita.

 

1700- luvulla eläneille Thomakselle ja Marialle syntyi 12 lasta. Ensimmäinen, tytär, eli vain kolme vuotta. Yhdeksän lapsista elivät vain kahdesta viikosta neljään kuukauteen.

 

1800- luvulla eläneen Anna Gustavan lapsista suurin osa matkusti Amerikkaan – ja kaikista heistä jäi vain lakoninen muisto: ”julistettu kuolleeksi”.

 

Mutta se kaikkein puhuttelevin osuus tulee Lännen sijaan Idästä: 1700- luvulla Johnille ja Lisalle syntyi kolme lasta. Kun John kuoli, hänen leskensä Lisan veivät venäläiset mukanaan. Ja tätä tapahtui – ja paljon – erityisesti Suomen itärajan seuduilla. Ja erityisesti naisille ja lapsille.

 

Vaikka afrikkalaisten orjiksi vieminen Amerikkaan oli valtaisa määrä ihmiskohtaloita, vähemmän tunnettu on toinen tällainen massiivinen ihmiskaappaus. Maailmanhistorian toiseksi suurin ihmiskauppa, joka myös kesti pisimpään, keskittyi Mustanmeren satamiin Krimillä. Sitä kesti vuodesta 1200 vuoteen 1760, jolloin arviolta 6,5 miljoonaa kaapattua laivattiin uusiin – ja useimmiten tosi surkeisiin – elämiin, Italiasta Intiaan.

 

Eikä suurin osa näistä orjatyöläisistä ollut miehiä. He olivat naisia ja lapsia, jotka oli tarkoitettu palvelukseen etäällä – kohtalo, mikä useimmiten merkitsi seksuaalista palvelemista.

 

Kun turkkilainen aatelismies, Kenan Bey, kirjoitti testamenttinsa noin vuonna 1600, hänen vaimollensa testamenttaama orjatyttö osoittautui hänen arvokkaimmaksi yksittäiseksi omaisuudekseen. Niinkin paljon kuin 80 prosenttia kaikista Mustanmeren orjista joiden sukupuoli ja ikä tiedettiin, olivat iältään 8 – 24- vuotiaita naisia.

 

Kaikkein kalleimmiksi hinnoitellut orjaluokista olivat kuitenkin ne lapset, jotka tuotiin Krimille asti kaukaa Pohjolan periltä – poikia ja tyttöjä jotka olivat ehkä 6 -13 vuoden ikäisiä, jotka oli napattu organisoiduissa jahdeissa Karjalan alueilla, ja sitten kuljetettu etelään Novgorodin, Moskovan ja Dnjeprin kautta.

 

Niin arvokkaita olivat tällaiset lapset – ja siitä syystä mitä todennäköisimmin tulivat jo matkan varrella myydyiksi – että vain kourallinen tätä suomalaista eksotiikkaa koskaan päätyi Krimille asti.

 

Mitäpä tästä kaikesta opimme?

 

Ei mitään uutta auringon alla. Samaan aikaan kun läntinen eliitti tänään täyttää vatsaansa ihmislihalla, ihmiskaupasta on taas tullut iso business. Itse asiassa, ihmiskauppa on maailman tuottoisin business tällä hetkellä.

 

Mitä Raamattu sanoo? Se ennustaa, että erityisesti lopun aikoina kaikenlainen pahuus yhä kiihtyy – ja tulevien rangaistavien luettelo kertoo ne jo edeltä:

 

”Ja maanpiirin kuninkaat, jotka hänen kanssansa ovat haureutta harjoittaneet ja hekumallisesti eläneet, itkevät ja parkuvat häntä, kun näkevät hänen palonsa savun; he seisovat loitolla kauhistuen hänen vaivaansa ja sanovat: "Voi, voi sinua, Babylon, sinä suuri kaupunki, sinä vahva kaupunki, sillä sinun tuomiosi tuli yhdessä hetkessä!" Ja maanpiirin kauppiaat itkevät ja surevat häntä, kun ei kukaan enää osta heidän tavaraansa, kaupaksi tuotua kultaa ja hopeata ja jalokiviä ja helmiä ja pellavakangasta ja purppuraa ja silkkiä ja helakanpunaa ja kaikkinaista hajupuuta ja kaikenlaisia norsunluu-esineitä ja kaikenlaisia kalleimmasta puusta ja vaskesta ja raudasta ja marmorista tehtyjä esineitä, ja kanelia ja hiusvoidetta ja suitsuketta ja hajuvoidetta ja suitsutuspihkaa ja viiniä ja öljyä ja lestyjä jauhoja ja viljaa ja karjaa ja lampaita ja hevosia ja vaunuja ja orjia ja ihmissieluja” (Ilm. 18:9-13).

 

Olli-Pekka Tuikkala


Lähteet:

Raamattu