Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Eutanasiaa ipanoille

Eutanasiaa ipanoille

Eutanasiaa ipanoille

 

Vuonna 2016 Kanada laillisti eutanasian eufemistisesti nimeltä Medical Aid in Dying (tai MAiD). Lain tultua voimaan, niiden kanadalaisten määrä, jotka joko "innokkaasti" tai "varovaisesti" tukevat käytäntöä, on noussut hieman, 75 prosentista 80 prosenttiin.

 

Kuten Associated Pressin Maria Cheng on raportoinut, Kanadalla on "väistämättä maailman sallivimmat eutanasiasäännöt". Viime vuonna päätettiin laillisesti yli 10 000 elämää, mikä on kolmanneksen enemmän kuin vuotta aiemmin. Potilaat voivat pyytää apua kuolemaan ilmoittamatta perheenjäsenille ja mistä tahansa syystä, mukaan lukien vuodesta 2023 alkaen mielenterveysongelmat, ei vain fyysinen kärsimys.

 

Ensi vuonna eutanasia ulotetaan todennäköisesti koskemaan niin sanottuja "kypsiä" alaikäisiä. Aikana, jolloin teini-ikäisten itsemurhien ehkäisemiseksi tehdään niin paljon ponnisteluja, heille opetetaankin, että kuolema on hyväksyttävä tapa päästä eroon henkisestä ahdistuksesta.

 

Psalmi 94 kertoo kuinka jumalattomat tappavat leskiä ja muukalaisia ja murhaavat orpoja, eikä Jumala sitä muka näkisi. Siksi psalmin kirjoittaja rukoileekin: ”Sinä koston Jumala, Herra, sinä koston Jumala, ilmesty kirkkaudessa”.

 

”Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!” (Ilm. 22:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

FBI sanelee Facebookin sisällöt

FBI sanelee Facebookin sisällöt

FBI sanelee Facebookin sisällöt

 

FBI on myöntänyt, että se käskee rutiininomaisesti Facebookia sensuroimaan ihmisiä ja tukahduttamaan tiedot, joita toimisto pitää "epätoivottuina".

 

Pommipaljastus tapahtui päiviä sen jälkeen, kun Mark Zuckerberg esiintyi Joe Roganin podcastissa ja myönsi, että FBI käski häntä tukahduttamaan Hunter Bidenin kannettavan tietokoneen tarinan.

 

Reclaimthenet.org raportoi: Zuckerberg sanoi, että Facebook tukahdutti tarinan ulottumislaajuuden algoritmin avulla, vastauksena FBI:n kehotuksiin etsiä "Venäjän propagandaa" juuri ennen vuoden 2020 vaaleja.

 

"Taustana tässä on FBI, joka mielestäni pohjimmiltaan tuli joillekin tiimimme ihmisille esiin [ja] sanoivat: "Hei, tiedoksesi, sinun pitäisi olla valppaana. Ajattelimme, että vuoden 2016 vaaleissa oli paljon venäläistä propagandaa; meillä on se tieto, että periaatteessa on tulossa jonkinlainen samanlainen hyökkäys, joten ole vain valppaana", Zuckerberg kertoi Roganille.

 

Perjantaina FBI antoi lausunnon, jonka mukaan se ei pyytänyt Facebookia yksinomaan tukahduttamaan Hunter Bidenin kannettavan tietokoneen tarinaa.

 

Se sanoi, että se "ilmoittaa rutiininomaisesti Yhdysvaltojen yksityisen sektorin tahoille, mukaan lukien sosiaalisen median tarjoajat, mahdollisia uhkia koskevia tietoja, jotta ne voivat päättää, kuinka paremmin puolustautua uhkia vastaan" ja että virasto "on toimittanut yrityksille ulkomaisia ​​uhkaindikaattoreita auttaakseen niitä suojaamaan alustojaan ja asiakkaitaan väärinkäytöksiltä ulkomaisilta pahanlaatuisilta vaikuttajilta."

 

Lausunnossa todettiin, että FBI "ei voi pyytää tai ohjata yrityksiä ryhtymään toimiin saatujen tietojen perusteella".

 

Meta antoi myös lausunnon, jossa selvensi, että FBI ei pyytänyt Facebookia tukahduttamaan Hunter Bidenin kannettavan tietokoneen tarinaa.

 

"FBI jakoi yleisiä varoituksia ulkomaisesta sekaantumisesta - ei mitään erityistä Hunter Bidenistä", Meta sanoi lausunnossaan.

 

... parjaus – emäparjaus – totaali blokkaus ...

 

”Sillä hän tuntee valheen miehet, vääryyden hän näkee tarkkaamattakin” (Job 11:11)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuKanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

Kanadan vanhukset avustetaan ajasta ikuisuuteen

 

Huomentapäivää Kanadasta: äskettäin The Associated Pressin raportoimassa kauhutarinassa Alan Nichols, 61, tapettiin onnistuneesti nopean, kuukauden toimintajakson jälkeen, vain siksi että hän kärsi kuulon heikkenemisestä. Nichols oli muuten kohtuullisen terve kaveri, mutta hänen veljensä väitti, että hänet pakotettiin tappamaan itsensä.

 

Nicholsin perhe kertoi, että sairaalan henkilökunta auttoi häntä pyytämään eutanasiaa ja pakotti hänet tekemään sen - tarina, jonka muut (vähä)vammaiset tai sairaat kanadalaiset ovat toistaneet jo monta kertaa.

 

Roger Foley, jonka tarinasta raportoi myös Associated Press, joutui niin ahdistuneeksi, kun hänen sairaalansa terveydenhuollon tarjoajat keskustelivat hänelle eutanasiasta vaihtoehtona, että hän alkoi nauhoittaa keskusteluja. Foleylla on rappeuttava aivosairaus.

 

Yhdessä raportoidussa keskustelussa sairaalan eettinen johtaja yritti syyllistää Foleya ajattelemaan sairaalassaolonsa kustannuksia. Valkotakkiherra kertoi Foleylle, että se maksaisi "1500 dollarin pahemmalla puolella päivässä".

 

Kun Foley kysyi, mitä nuo pitkäaikaishoidot ovat, ohjaaja vastasi: "Roger, tämä ei ole minun esitykseni. Minun osuuteni tässä oli puhua sinulle, [nähdäkseni], oletko kiinnostunut avustetusta kuolemasta."

 

Foley sanoo, ettei ollut koskaan kenenkään kanssa keskustellut oman elämänsä lopettamisesta ennen tuota kohtaamista.

 

Se tieto, että eettinen johtaja mainitsi, kuinka paljon kaikki maksaa, on välttämätöntä sen ymmärtämisessä, miksi Kanadan viranomaiset näyttävät nyt niin riivatuilta saamaan ihmiset tappamaan itsensä.

 

Maailman luetuin kirja, Raamattu, tekee selväksi että vain Kaikkivaltias Jumala saa toimia kuten kanadalaisviranomaiset nyt tekevät.

 

Maailmassa on siis uusia jumalia.

 

”Thou shalt not kill – älä tapa” (2 Moos. 20:13).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Antikristus nousemassa

Antikristus nousemassa

Antikristus nousemassa

 

Maailma on sekaisin.

 

Näemme Ukrainan ym. sodan melskettä ”livenä” ja kuulemme sanomia sodista (Matt. 24:6), kuten Kiinan ja Taiwanin jo lähes eskaloituneesta tilanteesta.

 

Australian pääministeri on kärähtänyt lapsikaupasta. Saksan liittokansleri on epäiltynä multimiljardiluokan veropetoksessa. USA on sisällissodan partaalla.

 

Eikä Suomessa mene sen kehuttavammin: tämän vuoden ensimmäisen 6 kuukauden aikana syntyi 10% vähemmän lapsia kuin samana ajanjaksona viime vuonna. Ja samalla vertailujaksolla nyt kuoli 11,4% enemmän suomalaisia! Ja samaan aikaan kun Suomi on tehnyt päätöksen digilompakon käyttöönotosta (Ilm. 13:16-18) – eli Suomi etunenässä kohden Kiinan mallin sosiaalista pisteytystä – niin on päätetty humanitaarisesta viisumista, jonka turvin Suomeen voi saapua kuka tahansa ilman henkilöllisyystodistusta. Myrskyjen laineita ei varmaankaan ainakaan rauhota hiljattainen pääministerin törttöily Kesärannassa jne.

 

Maailma siis suorastaan nyt huutaa ”pelastajaa”. Kirjassaan, ”Maailman Yhdentyminen” (v. 1994), Pekka Lahtinen kirjoittaa

 

”Tuo tuleva suuri maailmanjohtaja on kuitenkin antikristus, josta Raamattu käyttää myös nimityksiä laiton, kadotuksen lapsi ja peto. Monien Raamatun tuntijoiden mukaan hän astuu maailman näyttämölle vahvistamalla Lähi-idän maiden rauhansopimuksen seitsemäksi vuodeksi (Daniel 9:27 sanoo yksi vuosiviikko, joka tulee hebreankielisestä sanasta "Heptad" tarkoittaen seitsemää vuotta). On hyvin mielenkiintoista, että Henry Kissinger mainitsi 2.11.1988 "Jerusalem Post" -lehdessä mahdollisesta "5-10" tai "5-7 vuoden" rauhansopimuksesta Lähi-idässä Israelin ja arabivaltioiden välillä!

 

Antikristus nousee maailman näyttämölle suurena johtajana tuoden rauhan kaikkialle. Hän nousee Euroopan Unionin johtajaksi ja sen jälkeen koko maailman johtajaksi. Euroopan komission puheenjohtaja Jacques Delors odottaa jo miestä Euroopan johtoon. "Evening Standard, Palmerston North" -lehti kirjoitti 8.12.1993: "Delors avaa takaovea europresidentille. Ei ole syytä sivuuttaa hänen suunnitelmiaan vaaleilla valitusta Euroopan presidentistä, joka olisi suurempi arvoisempi kuin EY-jäsenvaltioiden pääministerit ja presidentit."

 

Ihmiset ottavat antikristuksen vastaan suurena pelastajana (Joh. 5:43). Juuri uusi maailmanjärjestys luo hänelle tien päästä maailman valtiaaksi. Uusi maailmanjärjestys ei ole vain päähänpisto, jonka hyväksi ihmiset uhraavat koko elämäntyönsä näkemättä kuitenkaan sen toteutumista. Kysymys on selvästi hengellinen. Sielunvihollinen saa ihmisen työskentelemään tuon mielettömältä näyttävän operaation hyväksi. Mukana on myös ihmisen luontainen himo rahaan. Kun rajat häviävät, voitot ja valta vain kasvavat. Kukaan ei välitä Jumalan sanoista: "Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat (Apt. 17:26)."

 

Raamatun mukaan antikristus tulee peruuttamaan solmimansa rauhansopimuksen kolmen ja puolen vuoden kuluttua, jonka jälkeen hän aiheuttaa kristittyjen ja juutalaisten vainoa ja sotia, joita maailma ei ole ennen kokenut. Tuota aikaa kutsutaan vaivanajaksi, jolloin on myös suuria luonnonmullistuksia ja nälänhätää. Jossain vaiheessa antikristus saa myös ihmiset ottamaan mikrosirun oikeaan käteen tai otsaan ostamista ja myymistä varten. Hänellä tulee olemaan yliluonnollisia kykyjä eksyttäen ihmiset. Hän tulee myös vaatimaan, että ihmiset palvovat häntä.

 

Monet uskovat, että antikristus on elossa tänään odottaen sopivaa hetkeä ilmestymiselleen. Sen tähden maailmassa on käynnissä voimakas kulissien takainen operaatio”.

 

Pekka kirjoitti tuon n. 30 vuotta sitten. Se näyttää olevan nyt toteutumassa.

 

”19 Sitten hän sanoi: "Katso, minä ilmoitan sinulle, mitä on tapahtuva viimeisenä vihan aikana; sillä lopun aikaa tämä tarkoittaa.

20 Kaksisarvinen oinas, jonka sinä näit, on: Meedian ja Persian kuninkaat.

21 Ja kauris on Jaavanin kuningas, ja suuri sarvi, joka sillä oli keskellä otsaa, on ensimmäinen kuningas.

22 Ja että se särkyi ja neljä nousi sen sijalle, se on: neljä valtakuntaa nousee siitä kansasta, ei kuitenkaan niin väkevää kuin hän.

23 Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava.

24 Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle.

25 Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan.

26 Ja näky illoista ja aamuista, josta oli puhe, on tosi. Mutta sinä lukitse näky, sillä se tarkoittaa kaukaista aikaa."” (Dan. 8:19-24)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

Rojut kehossamme

Rojut kehossamme

Rojut kehossamme

 

No pitipä sattua: Pfizerin toimitusjohtaja Albert Bourla myönsi viime viikolla, että hänellä oli positiivinen Covid-testi huolimatta siitä, että hän (väitetysti) sai neljä annosta kokeellista rokotetta.

 

Hän ilmoitti myös olevansa "kiitollinen" saatuaan neljä Pfizer BioNTech -pistosta, vaikka se ei estänyt häntä saamasta virusdiagnoosia. 

 

Ja ai jaha ... näin useampaan kertaan käräjille jne ”päässeenä”, niin kohta ei enää pärjää mitenkään siellä: elektronisten aivoimplanttien avulla lakimiehet voisivat työskennellä tehokkaammin, skannata materiaalia nopeasti ja leikata kustannuksia tulevaisuudessa ...  

 

Kun taas WEF:n verkkosivuilla, lisättyä todellisuutta (AR) käsittelevän blogikirjoituksen mukaan, vanhempien tulisi nähdä mikrosirujen istuttaminen lapsiinsa "vakaana, rationaalisena" toimenpiteenä. 

 

Tuossa se Raamatun pedon merkin ”serkku” on vasta ja vielä TV- ohjelmassa; on vain ajan kysymys milloin ...

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu