Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Valhe - emävalhe - poliitikon omat sanat

Valhe - emävalhe - poliitikon omat sanat

Valhe – emävalhe – poliitikon omat sanat

 

Kirjoitin hiljattain, kuinka Kanadan pääministeri Justin Trudeau kutsui koronaviruspandemiaa mahdollisuudeksi ”nollata” WEF:n mukaisesti.  


Juttu lähti sitten lentoon viime maanantaina Twitterissä sen jälkeen, kun Yhdistyneiden Kansakuntien neuvottelupuhelu, johon Trudeau osallistui syyskuussa, tuli julkiseksi. 

 

Nyt Trudeau huomaakin rakkaan Paavomme tavoin ”siteeranneensa itseään väärin” ja toteaa: tämä Great Reset on "disinformaatiota" ja "salaliittoteoria", ja kritisoi konservatiiveja siihen keskittymisestä. 

 

Näin ne ”hovissa” muuttuvat. Mutta muuttamista sitten riittää: USA:n entinen ulkoministeri John Kerry osallistui äskettäiseen paneelikeskusteluun Maailman talousfoorumissa (WEF), jonka aikana hän väitti, että populismin nousun pysäyttämiseksi tarvitaan kiireellistä great reset’tiä. 

 

Entäs rakas EU:mme?: ”Globaalin yhteistyön tarve ja muutoksen kiihtyminen ovat molemmat great reset’in vetureita. Ja pidän tätä ennennäkemättömänä mahdollisuutena”, sanoi Euroopan Komission presidentti Ursula von der Leyen. 

 

Niinpä, nämä ”Doctor Evil’in” eli herra Schwabin päiväunet, joista olen tässä blogissa paljon kirjoitellut, ollaan nyt panemassa ihan käytäntöön. Ja globaalisti. Ja jos oletamme Suomen olevan jossain lintukodossa ”rauhassa”, niin erehdymme pahasti. 

 

Jollet jaksa perehtyä siihen kirjoittamaani, mitä kaikki tämä tarkoittaa sitten käytännössä, niin katso vaikkapa tämä tuore, hämmästyttävä video – jonka osasisällöstä kirjoitin jo viime elokuussa. 

 

”Koituuko siitä silloin hyvää, kun Hän käy teitä tutkimaan; tahi voitteko pettää Hänet, niinkuin ihminen petetään?” (Job 13:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Covid- Kenraali: amerikkalaiset koronarokotetaan 24 tunnin aikana!

Covid- Kenraali: amerikkalaiset koronarokotetaan 24 tunnin aikana!

Covid- Kenraali: amerikkalaiset koronarokotetaan 24 tunnin aikana!

 

Some meni sekaisin: sama USA:n armeijan kenraali, joka uuden koronavirkansa puolesta julkisuudessa aiemmin kertoili armeijan laajasta mukanaolosta rokotetalkoissa, tykittää nyt: kaiken Amerikan (330 miljoonaa ihmistä) täytyy saada rokotteensa 24 tunnin aikana (?!?!?!) 

 

Logistiikan(kin) parissa kymmeniä työvuosia tehneenä ei voi kuin ihmetellä moista ”kiirettä”: Trumpin ”Warp Speed” -operaatio jatkaa siis edelleen täysillä – oli presidentti sama tai uusi ...

 

Tämä Trumpin kasaama operaatio ”Warp Speed” tuo myös Inovio- nimisen Covid- rokotteen tammikuuhun mennessä.

 

Lääkitys rokotetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin rokotteen vieras DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä.

 

Epäselväksi tuossa Times of Israel -lehden artikkelissa jää enää se, onko kyse ”kertakäyttöhammasharjasta” vai ”jatkuvatoimisesta kaukosäätimestä”. Niin - ja tietysti se ”tehtävä” ... => transhumanismia ihmisten tiedostamatta.

 

Ja se mikä juuri nyt ihmetyttää: Reuters uutisoi heinäkuussa, että Yhdysvaltain hallitus on alkanut valmistella Covid- rokotteiden jakelua, muun muassa keskustelemalla yksityisten yritysten kanssa tekniikan kehittämisestä niiden käyttöönoton seuraamiseksi ja niiden vastaanottajien valvomiseksi. Virkamies varoitti, että rokotteen tosiasiallisen saatavuuden ajankohtaan liittyy edelleen epävarmuutta.

 

Trumpin hallinto ennakoi silloin käynnistävänsä kauaskantoisen menekinedistämiskampanjan marraskuuhun mennessä rohkaistakseen amerikkalaisia rokottamaan itsensä koronavirusta vastaan edellyttäen, että onnistunut rokote on saatavilla suunnilleen vuoden loppuun mennessä, vanhempi hallintovirkamies sanoi.

 

Kampanja tiivistetään todennäköisesti lyhyeksi ajaksi, noin neljään-kuuteen viikkoon, jotta voidaan eliminoida kaikki viiveet, kun amerikkalaisille ilmoitetaan rokotteesta ja sitten he voivat pikaisesti saada rokotuksen (Huom: nyt siis 24h spurtti !!!), virkamies sanoi tiedotustilaisuuden aikana.

 

"Meillä on vain ”pieni mahdollisuuden ikkuna” saada amerikkalaiset innostumaan rokotteista ja puuttuva halu heräämään verrattuna siihen, että varastossa on joukko rokotteita eikä niitä useimmat ihmiset halua saada", virkamies sanoi.

 

"Et ehkä kuule paljon rokotteiden mainostamista mediassa elokuussa ja syyskuussa, mutta sinä tulet hämmästymään siitä mainospaljoudesta, mitä marraskuu tuo", siteeraa Reuters USA:n hallinnon vanhempaa virkamiestä ...

 

Ja silti: CDC:n viime heinäkuussa voimaan tulleen dokumentin, ”CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel” sivulla 39 sanotaan: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available…”.

 

CDC:llä ei siis ollut tiedossaan Covid-viruksen onnistunutta eristämistä – mikä on perusvaatimus sille, että täsmälääkettä voidaan edes alkaa rakentaa. Ja yhä enemmän alan kärkiammattilaisia astuu esiin kertomaan, että täyttä hulluutta tällainen globaalisti käsistä karannut flunssan hoito.

 

Kannattaa siis ”valvoa” tätäkin.

 

”Hän on rakentanut varustukset minua vastaan ja piirittänyt minut myrkyllä ja vaivalla.” (Valit. 3:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Tanskalaiset estivät pakkorokotukset

Tanskalaiset estivät pakkorokotukset

Tanskalaiset estivät pakkorokotukset

 

Tanskan uusi laki, joka olisi antanut hallitukselle valtuudet pakkorokottaa ihmisiä koronavirusrokotteella, on hylätty yhdeksän päivän ajan kestäneiden julkisten joukkomielenosoituksien jälkeen. Joten, kannatti hakata 9 päivää pannuja ja kattiloita parlamentin edessä. 

 

Eipä ihme, että Tanskassakin hihat paloivat. Ensin tuhottiin koko tarhausbisnes – ja nyt kuulemma joulukin pitäisi peruuttaa, kuten herra Fauci CNN:lle ideoi.   

 

Ja samainen Fauci sanoo nyt, että koronavirus kun on saatu nujerrettua, niin kasvomaskit kyllä jäävät. Eli niiden alkuperäinen tarkoitus ei siis olekaan koronan hillintä ...

 

No mitäpäs muuta ”urpot” nyt kähmyilevät? YK:n johtaja Guterres vaatii lopettamaan hiilivoimaan perustuvan toiminnan tässä ”reset”- maailmassa. Ja siitäpäs päästäänkin aasinsiltaa pitkin vanhaan tuttuun heppuun...

 

Globalisti Klaus Schwab myönsi, että transhumanismi on olennainen osa ”Suurta nollausta” eli Great Reset’ia, kun hän julisti, että neljäs teollinen vallankumous ”johtaisi fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusioon”: tuleva tekniikka antaa viranomaisille mahdollisuuden "tunkeutua mielemme tähän asti yksityiseen tilaan, lukea ajatuksiamme ja vaikuttaa käyttäytymiseemme".

 

Schwab ennustaa, että tämä kannustaa lainvalvontaviranomaisia ​​toteuttamaan ”Minority Report” -elokuvan tyylisiä rikoksia edeltäviä ohjelmia.

 

"Kun tämän alueen valmiudet paranevat, lainvalvontaviranomaisten ja tuomioistuinten houkutus käyttää tekniikoita rikollisen toiminnan todennäköisyyden selvittämiseksi, syyllisyyden arvioimiseksi tai jopa muistien hakemiseksi suoraan ihmisten aivoista lisääntyy", Schwab kirjoittaa. "Jopa kansallisen rajan ylittäminen saattaa jonain päivänä edellyttää yksityiskohtaista aivotutkimusta yksilön turvallisuusriskin arvioimiseksi."

 

Schwab lankeaa lyyrisyyteen kaikkien elitistien jakamasta transhumanistisesta utopistisesta unelmasta, joka johtaa viime kädessä ihmiskyborgien luomiseen.

 

"Neljännen teollisen vallankumouksen tekniikat eivät pysähdy tulemaan osaksi ympäröivää fyysistä maailmaa - niistä tulee osa meitä", kirjoittaa Schwab.

 

”Jotkut meistä kokevat jo, että älypuhelimistamme on tullut itsemme jatke. Nykypäivän ulkoiset laitteet - puettavista tietokoneista virtuaalitodellisuuskuulokkeisiin - tulevat melkein varmasti istutettaviksi kehoomme ja aivoihimme."

 

Schwab kannattaa myös avoimesti sitä, jonka tiedotusvälineet edelleen väittävät olevan vain salaliittoteoreetikoiden keskustelun alue, nimittäin "aktiiviset implantoitavat mikrosirut, jotka ylittävät kehomme viimeisen esterajan: ihomme".

 

Globalisti tervehtii "implantoituja laitteita, todennäköisesti myös kommunikoimaan normaalisti suullisesti ilmaistuja ajatuksia, "sisäänrakennetun" älypuhelimen kautta - ja mahdollisesti ilmaisemattomia ajatuksia tai mielialaa lukemalla aivoaaltoja ja muita signaaleja."

 

Toisin sanoen "fyysisen, digitaalisen ja biologisen identiteettimme fuusio" liittyy transhumanistiseen singularisuuteen ja tulevaisuuteen, jossa ihmisten jokaista liikettä seurataan ja jokaisen ajatuksen lukee implantoitava mikrosiru.

 

Se ei ole enää "salaliittoteoria", kun he kertovat avoimesti sinulle, mitä haluavat tehdä.

 

No, mitäpä tästä enää puuttuu? Vain se, että ”hullun tiedemiehen” visiot muutetaan päivänpolitiikaksi, johtavan valtionpäämiehen toimesta: Kanadan pääministeri Justin Trudeau kutsui koronaviruspandemiaa mahdollisuudeksi ”nollata” WEF:n mukaisesti ja papukaijoi "rakenna takaisin paremmin" -linjaa, jota Joe Biden juuri niin sopivasti sattui käyttämään kampanjansa iskulauseena.

 

Kuten ko. twiittaaja osuvasti kommentoi, ”Kaiken on varmaankin oltava ihan sattumaa eikä ollenkaan koordinoitua.”

 

”Hullu sanoo sydämessänsä: "Ei ole Jumalaa". Turmiollinen ja iljettävä on heidän väärä menonsa; ei ole ketään, joka tekee sitä, mikä hyvä on.” (Psalmi 53:2).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

The Great Reset - suuri nollaus

The Great Reset - suuri nollaus

The Great Reset – suuri nollaus

 

Samalla kun Amerikka yrittää päättää onko heillä uusi presidentti – ja laillinen sellainen - niin isommat ”ympyrät” jatkavat pyörimistään.

 

Klaus Schwab’in otsikon mukaiselle kirjalle on löytynyt ”oikeaksiselittäjä”: samaisen WEF:in Adrian Monck puistaa päätään ja väittää, että taas on salaliittoteoreetikot pilaamassa hyvää asiaa. Onko?

 

Suora lainaus tuosta ”Covid-19: the Great Reset” -kirjasta: ”Monet meistä pohtivat, milloin asiat palaavat (koronasta) normaaliksi”, Schwab kirjoittaa. Lyhyt vastaus on: ei koskaan. Mikään ei palaa koskaan ennen kriisiä vallinneeseen "rikkoutuneeseen" normaalitilaan, koska koronaviruspandemia merkitsee perustavanlaatuista kääntöpistettä globaalilla radallamme.”

 

Kuten Breitbart’in James Delingpole kommentoi kolumnissaan, "Suuri nollaus" edustaa vain vanhan globalistisen agendan uudelleen paketoimista, joka on ollut sönköttävää jauhamista viime vuosikymmenen aikana. Nimittäin pienen eliitin teknokraattinen diktatuurihallinto, "vihreä uusi sopimus", yksityisomaisuuden asteittainen lakkauttaminen, taattu vähimmäispalkka, jossa työpaikat korvataan roboteilla, henkilökohtaisten vapauksien poisto ja liikkumisvapauden rajoittaminen.

 

... liikkumisvapaus ... Tuosta muistuu mieleen eräs vähän vanhempi liikekannan ”harjoitus”, joka osoittaa, ettei mitään uutta auringon alla: kun kirjailija Edwin Black julkaisi teoksensa, ”IBM and the Holocaust”, eräs IBM:n johtotehtävissä ollut juutalainen kirjoitti avoimen kirjeen yrityksen yläjohdolle kysyen, onko heillä mitään anteeksipyydettävää nyt kun kaikki on tullut julkiseksi (IBM:n reikäkorttikoneiden mahdollistamana seurattiin numerotatuoituja juutalaisia, ”jotta keruujunat saatiin pysymään aikatauluissaan”).

 

Ei mitään vastausta koskaan. Mies irtisanoutui, ja lisäsi julkisuutta siitä edes.

 

Juu – ja jotta tänään saat aikaan massiivisen muutoksen, sinun täytyy ensin aikaansaada massiivinen härdelli: jokos kuulitte, että USA:n vaalit oli ”varmuuden varmistettu” niin, että jokaisessa äänestyslipussa on tagi. Tarkoittaa siis kansankielellä sitä, että mikäli tekniikka on huippuluokkaa, lipukkeet voidaan jäljittää jne.

 

Tätä kertoo Trumpin oma ”CIA”. Mikäli asia todella on niin, niin veikkaan (en profetoi) seuraavaa: aletaan tuolla varjolla joka tapauksessa väittää jotain sellaista, että Biden sai sen oman äänensä, ja Trump kaikki muut.

 

Ei olisi parempaa tapaa herättää sitä ”talvisodan henkeä” punaniskajenkeissä. Ja sen jälkeen saadaan käyntiin tuo Simpsonien marraskuun 1.:n ”ennustus”. 

 

Simpsoneillahan on pitkä historia onnistuneista ”ennustuksista” ...

 

No, on tuo sitten missä määrin totta tai ei, niin ”kovilla kohta ammutaan”: 

 

”Minä saatan teidän kimppuunne miekan, joka kostaa rikotun liiton; ja kun te kokoonnutte kaupunkeihinne, niin minä lähetän teidän sekaanne ruttotaudin, ja teidän on antautuminen vihollisen valtaan.” (3. Moos. 26:25).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Simpsonit: vaalien jälkeen apokalypsi

Simpsonit: vaalien jälkeen apokalypsi

Simpsonit: vaalien jälkeen apokalypsi

 

Nyt ei naurata.

 

Kirjoittelin toukokuussa 2019, kuinka animaatiosarja Simpsoneilla oli omituinen kyky ennustaa tulevaisuutta: Simpsonien 19. kauden osassa 7 – alkuperäiseltä nimeltään ”Husbands & Knives”, joka esitettiin marraskuun 18., 2007, kertoo kirkon näköisestä rakennuksesta, jonka nimi on Notre Dame of Springfield. Sen edessä on mellakat, joissa viikattein ja talikoin varustautuneet mellakoitsijat riehuvat soihdut palaen. Voila’: Ranskan Notre Dame ja keltaliivien rähinät – 12 vuotta edeltä, ennen tapahtumistaan.

 

Sitten, Disneyn tekemä Foxin osto ennustettiin 1998 – mikä sitten tapahtuikin 19 vuotta myöhemmin. Simpsonien osassa, ”When You Dish Upon a Star”, nähdään kyltti joka sanoo: “20th Century Fox, a division of Walt Disney Co”.

 

Higgsin bosoni -hiukkanen, nk ”Jumala-partikkeli”, ennustettiin Simpsoneissa 1998 – toteutui 2012.

 

Ja tietenkin, Trumppi toitotettiin tehtäväänsä jo etukäteen: itse ennustus v. 2000, toteutuma 2016. Kun Lisa Simpson istui presidentin tuolilla, hän totesi: ”Kuten tiedätte, olemme perineet melkoisen murskabudjetin presidentti Trumpilta”.

 

Ehkä selkein osoitus siitä, että Simpsonit ovat edeltäkerrontaa – ei siis sattumien vaan suunnitelmien – on se sarjan osa, joka nimenomaan käsitteli ennustamista: vuosina 1992, 1993 ja 1994 Simpsonit ennustivat peräjälkeen kaikki amerikkalaisen jalkapallon Super Bowlin voittajajoukkueet.

 

Mitenkäs sitten tämä surullisen kuuluisa 9/11? Simpsoneilla oli näemmä etiäinen asiasta jo NELJÄ VUOTTA ennen tapahtumaa! Osa nimeltä ”The City of New York vs. Homer Simpson”, mikä esitettiin syyskuun 21., 1997, sisälsi tarkan ”kuvan” 9/11:sta.

 

Ja sitten selitys: ”Oikeiden olosuhteiden vallitessa, me voimme tietää asioita joita me emme tiedä tietävämme, ja me voimme joskus ennustaa tulevia,” sanoi tri Bernard Beitman, Missourin Yliopiston psykiatrian osaston aiempi puheenjohtaja ...

 

Ja sitten itse asiaan: ensinnäkin, Toys ’R’ Us’in konkurssi ennustettiin 14 vuotta edeltä. Nyt, 1. marraskuuta Simpsonit esittivät osan, jossa vaalien jälkeen alkoi apokalypsi. Plakaatit kertovat että demokratia loppuu. Ja myöhemmin tuhotaan. Rähinät saavat kliimaksin, kun apokalyptiset ratsastajat ilmestyvät. Ja kas kummaa: nuo ”terminaattorien” näköiset tuhoajat kuuluvat Department of Homeland Securitylle - jotka näyttävät metsästävän näitä maskiukkeleita.

 

Touhu on menossa umpihulluksi. Apua ei ole enää kuin Yhdessä:

 

”Jumala, sinun valtaistuimesi pysyy aina ja iankaikkisesti; sinun valtakuntasi valtikka on oikeuden valtikka” (Psalmi 45:7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu