Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Demonien fokus

Demonien fokus

Demonien fokus

 

Kaikenlaisia jänniä kirjoja sitä löytyykin, kuten tämä ”Focus of Demons” vuodelta 1994. Tutkitaanpa joitakin kohtia:

 

”Keskiluokkaa ei tule olemaan, vain hallitsijat ja palvelijat. Kaikki lait ovat yhtenäisiä sellaisten maailman tuomioistuinten oikeusjärjestelmässä, joissa noudatetaan samoja yhtenäisiä lakisääntöjä. Yhden maailman hallituksen poliisivoimat ja Yhden maailman yhdistyneet armeijat tukevat lakeja kaikissa entisissä maissa, joissa ei ole kansallisia rajoja. Järjestelmä perustuu hyvinvointivaltioon; ne, jotka ovat tottelevaisia ​​ja alamaisia ​​yhden maailman hallitukselle, palkitaan keinoilla elää; kapinalliset yksinkertaisesti kuolevat nälkään tai julistetaan laittomiksi, vapaina kohteina kaikille, jotka haluavat tappaa heidät. Yksityiset ampuma-aseet tai kaikenlaiset aseet ovat kiellettyjä.

 

Ainakin 4 miljardia "hyödytöntä syömäriä" on poistettava vuoteen 2050 mennessä rajallisten sotien, kuolemaan johtavien nopeavaikutteisten, järjestettyjen epidemioiden ja nälänhädän avulla. Energia, ruoka ja vesi on pidettävä toimeentulotason rajoilla muulle kuin eliitille, alkaen Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan väestöryhmistä ja levittyen sitten muille roduille. Kanadan, Länsi-Euroopan ja Yhdysvaltojen väestö häviää nopeammin kuin muilla mantereilla, kunnes maailman väestö saavuttaa hallittavan miljardin tason, josta 500 miljoonaa koostuu kiinalaisesta ja japanilaisesta rodusta, jotka valitaan, koska he ovat ihmisiä, jotka ovat vuosisatojen ajan tottuneet tottelemaan hallintoa epäilemättä.

 

Yhdysvaltoihin tulvivat muukalaiskulttuurien kansat, jotka lopulta hukuttavat Amerikan, ihmiset, joilla ei ole käsitystä siitä, mitä Yhdysvaltojen perustuslaki tarkoittaa ja jotka eivät sen vuoksi tee mitään sen puolustamiseksi ja joiden mielessä vapauden käsite ja oikeudenmukaisuus on niin heikkoa, että sillä ei ole väliä juurikaan. RUOKA ja suoja on tärkein huolenaiheensa.

 

Ei-eliitin käsissä ei saa olla seteleitä tai kolikoita. Kaikki maksutapahtumat on suoritettava maksukortilla, johon on merkittävä haltijan tunnistenumero. Henkilön, joka millään tavalla rikkoo ”300:n komitean” sääntöjä ja määräyksiä, on keskeytettävä kortin käyttönsä vaihtelevaksi ajaksi rikkomuksen luonteen ja vakavuuden mukaan.

 

Tällaiset henkilöt huomaavat, kun he tekevät ostoksia, että heidän korttinsa on mustalla listalla eivätkä he voi saada minkään kuninkaan palveluja. Yrityksiä käydä kauppaa ”vanhoilla” kolikoilla, toisin sanoen entisten ja nyt lakkautettujen maiden hopeakolikoilla, kohdellaan kuolemanrangaistuksen kohteena olevana pääomarikoksena. Kaikki tällaiset metallirahat on luovutettava tietyn ajan kuluessa yhdessä aseiden, kiväärien, räjähteiden ja autojen kanssa. Ainoastaan ​​eliitin ja yhden maailmanhallituksen korkean tason toimihenkilöt saavat käyttää yksityistä liikennettä, aseita, metallirahoja ja autoja.

 

Kaikki tietopalvelut ja painetut tiedotusvälineet ovat yhden maailmanhallituksen valvonnassa. Säännölliset aivopesu- valvontatoimenpiteet muutetaan "viihteeksi" tavalla, jolla sitä harjoiteltiin ja josta tuli (elo)kuvataidetta Yhdysvalloissa. Nuoret, jotka on erotettu ”epälojaalisista vanhemmistaan”, saavat erityisopetuksen, joka on suunniteltu heidän julmuuttamisekseen. Molempien sukupuolten nuoret saavat koulutusta voidakseen tulla vankilavartijoiksi yhden maailman työleirijärjestelmään.”

 

Raamatun mukaan viimeisinä päivinä yksi hallitus hallitsee maailmaa poliittisesti (Ilmestyskirja 13:7), uskonnollisesti (Ilm. 13:8) ja taloudellisesti (Ilm. 13:16-17). Se hallitsee kaikkia kansoja, heimoja ja kieliä maan päällä (Ilm. 13:7). Sen auktoriteetti on niin täydellinen, ettei kukaan voi ostaa tai myydä mitään ilman sen lupaa (Ilmestys 13:16-17). Vuosisatojen ajan oikeasti globaali hallitus oli mahdotonta. Nykyään maailman johtajat keskustelevat siitä jo avoimesti.

 

”Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien, kenen hän saisi niellä” (1. Piet. 5:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuProjekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

Projekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

Projekti Blue Beam lähellä toteutumistaan (?)

 

Pari vuotta sitten kerroin kavalasta suunnitelmasta koko maailman harhauttamiseksi. Sen paljastanut sankaritoimittaja sekä kolleegansa kuolivat molemmat lyhyen ajan sisään sydänkohtaukseen, vaikkei kummallakaan ollut mitään liittyvää sairaushistoriaa tms. Ilmeisesti molemmat saivat maistaa sitä teknologiaa, jota olivat paljastamassa. 

 

Artikkelissani kerroin jo pääpiirteet itse projektista. Mutta se mikä on hämmästyttävää, on toimittaja Serge Monastin koosteen loppu: vuonna 1994 Monast aivan kuin kuvaa maailman tilaa juuri tänään:

 

”Käteisen ja itsenäisyyden poistaminen

 

Neljännessä vaiheessa käytetyt tekniikat ovat täsmälleen samat kuin aiemmin Neuvostoliitossa, kun pakotettiin ihmiset hyväksymään kommunismi. Samaa tekniikkaa käyttää Yhdistyneet Kansakunnat uuden maailmanuskonnon ja uuden maailmanjärjestyksen toteuttamiseksi. Monet ihmiset kysyvät, milloin tämä tapahtuu ja miten he toteuttavat ”Tuhannen tähden yön” visioita ja tapahtumia, jotka viittaavat päiviin, jolloin se alkaa.

 

Saamiemme monien raporttien mukaan uskomme, että se alkaa jonkinlaisella maailmanlaajuisella talouskatastrofilla. Ei täydellinen kaatuminen, mutta tarpeeksi paha, jotta he voivat ottaa käyttöön jonkinlaisen välikausivaluutan, ennen kuin he ottavat käyttöön elektronisen käteisensä korvaamaan kaikki paperi- tai muovirahat. Välivaiheen valuuttaa käytetään pakottamaan kaikki ihmiset säästöjään kuluttamaan tai maksamaan käteisvarojaan pois, koska he ymmärtävät, että ihmiset, joilla on rahaa ja jotka eivät ole heistä riippuvaisia, saattavat olla juuri niitä, jotka nousevat kapinaan heitä vastaan. Jos kaikki on hajallaan, kukaan ei voi rahoittaa minkäänlaista sotaa: paperivaluutta lakkaa olemasta. Tämä on yksi ensimmäisistä merkeistä.

 

Mutta maailmanlaajuisen sähköisen rahan järjestelmän toteuttamiseksi jokaisella ihmisellä maailmassa, jolla saattaa olla rahaa tulevaisuudessa, on oltava tapa siirtää rahaa sähköisesti. Ennen tätä ajanjaksoa kaikki ovat kuluttaneet ennen vuotta 2000 kaikki rahansa, varansa ja omaisuutensa. Jokaisen on oltava 100-prosenttisesti riippuvainen ”neuvostosta” olemassaolonsa osalta. Kaikenlaisen itsenäisyyden estämiseksi uusi maailmanjärjestys on jo istuttanut mikro-sirut villieläimiin, lintuihin, kaloihin jne. Miksi? He haluavat varmistaa, että ihmiset, jotka eivät hyväksy Uutta maailmanjärjestystä, eivät voi metsästää tai kalastaa vapaasti missään päin maailmaa. Jos he yrittävät, satelliitit jäljittävät ja havaitsevat heidät, jotka sitten metsästetään ja vangitaan tai tapetaan.

 

Uusi maailmanjärjestys muuttaa jo parhaillaan kaikkien kansakuntien lakeja siten, että kaikki ovat riippuvaisia ​​yhdestä elintarvike- ja vitamiinivarastosta. He muuttavat uskontoja ja psykiatrisia häiriöitä koskevia lakeja tunnistaakseen kaikki, jotka mahdollisesti uhkaavat NWO:ta. Ne, joiden todetaan olevan ”viallisia”, lähetetään hävittämisleireihin, joissa heidän elimensä viedään ja myydään eniten tarjoajille. Niitä, joita ei tapeta heti, käytetään orjatyönä tai lääketieteellisissä kokeissa. Diktatuurin tavoitteena on hallita kaikkia, kaikkialla planeetalla, armottomasti ja poikkeuksetta. Siksi uusi tekniikka, joka otetaan käyttöön kaikkialla, on tekniikka ihmisten hallintaan. Toisin kuin 1940- ja 1950-luvun tekniikkaa, mitä käytettiin auttamaan ihmisiä elämään helpommin ja tuottavammin.

 

Uusi tekniikka on suunniteltu ja rakennettu jäljittämään ja hallitsemaan ihmisiä kaikkialla. Tätä tekniikkaa valmistetaan tiettyä tarkoitusta varten ja kieltäytyminen näkemästä ja tunnustamasta sitä päämäärää, jonka tarkoituksena on orjuuttaa koko maailman väestö, tarkoittaa Antikristuksen tulemisen ja uuden maailmanjärjestyksen yhden uskonnon ja hallituksen perustamisen kieltämistä. Jos et näe, jos et voi oppia, jos et ymmärrä, sinä ja perheesi ja ystäväsi alistutte krematorioiden tulipätseille, jotka on rakennettu jokaiseen osavaltioon ja jokaiseen maan suurimpaan kaupunkiin, joka on rakennettu toimimaan pääsi menoksi. Kukaan ei ole turvassa totalitaarisessa poliisivaltiossa!” 

 

Niinpä, kohta romauttavat talouden, ja sitten mennään kohti viimeistä Holodomoria

 

”Hän vastasi näin: "Neljäs peto on neljäs valtakunta, joka syntyy maan päälle, erilainen kuin kaikki muut valtakunnat. Se syö kaiken maan ja tallaa ja murskaa sen.” (Dan. 7:23)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

Koronarokotevalheita vaiko tietämättömyyttä?

 

Lääkärilehti kirjoittaa: ”Euroopan lääkevirasto EMA arvioi keskiviikkona, että veren hyytymishäiriön (verisuonitukokset yhdessä alentuneiden verihiutalemäärien kanssa) yhteys Astra Zenecan koronarokotteeseen on mahdollinen mutta erittäin harvinainen.

 

Raportointi-insidenssi oli Saksassa yksi sataatuhatta rokotettua kohti ja Iso-Britanniassa yksi kuuttasataatuhatta rokotettua kohti.

 

Fimean ylilääkäri Maija Kaukonen korostaa, että kyse ei ole tavallisesta veritulpasta, vaan rokote aiheuttaa hyytymishäiriön, joka johtaa verisuonitukoksiin.

 

– Mitään yleistä laskimo- tai valtimopuolen verisuonitukosriskiä ei rokotteen yhteydessä ole havaittu.

 

HITin (heparin induced thrombocytopenia) kaltainen veren hyytymishäiriö on Kaukosen mukaan äärimmäisen harvinainen diagnoosi.” 

 

Valitettavasti on todettava, että ylläolevat väitteet eivät pidä paikkaansa. Uuden sukupolven mRNA- rokotteiden aiheuttamat häiriöt oli tunnistettu jo vuosia sitten ja tiedotettu alan valtafoorumeilla:

 

”Mahdollinen huolenaihe voi olla, että jotkut mRNA-pohjaiset rokotealustat indusoivat voimakkaita tyypin I interferonivasteita, jotka ovat liittyneet paitsi tulehdukseen myös mahdollisesti autoimmuniteettiin”, ja, ”Toinen tutkimus osoitti, että solunulkoinen RNA edisti veren hyytymistä ja patologisen trombin muodostumista”. 

 

Tuossa alla sitten kuvia rokottamattomilta naisilta, jotka ovat olleet tekemisissä rokotettujen kanssa – ja nyt heillä on kuukautiskierto- ongelmia sekä keskenmenoja. Näitä tapauksia on nyt netti pullollaan - ja ollaan vasta alkumetreillä.

 

Joten, on syytä tarkoin harkita mitä sisääsi pistät. Sillä tällä kertaa vahingot ovat korjaamattomia ja peruuttamattomia - ja jostain syystä ne vahingot leviävät lähimmäisiisikin. 

 

”ja sinä itse olet sairastava vaikeata tautia, sisusvaivaa, kunnes vuoden, parin kuluttua sisuksesi taudin voimasta tunkeutuvat ulos” (2. Aik. 21:15)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

 

 

 

Maailmanlaajuinen implantoitava terveystodistus

Maailmanlaajuinen implantoitava terveystodistus

Maailmanlaajuinen implantoitava terveystodistus


Lyhyestä virsi kaunis: Klaus Schwab vaatii maailmanlaajuista terveystodistusta, joka perustuu implantoitavaan mikrosiruun. 


Ilmestyskirja 13:16-18:

 

16  Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, *panemaan **merkin oikeaan käteensä tai otsaansa,

17  ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.

18  Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on ***kuusisataa kuusikymmentä kuusi.

 

*panemaan (kreikan kielen "didomi") -- ottaa vastaan (jotakin jaettavaa).

**merkin ("charagma") -- kertoa (merkkinä tai orjuutena).

*** kuusisataa kuusikymmentä kuusi ("chi xi stigma") -- 666; "stigma" (tai "stizo") = pistää/puhkaista ruumiiseen omistamisen tunnistamiseksi.

 

Antiikin itämainen käytäntö oli, että orjat ja sotilaat kantoivat isäntänsä tai komentajansa nimeä tai merkkiä poltettuna tai lävistettynä ruumiiseensa kertomaan, mille herralle tai kenraalille he kuuluivat, ja oli jopa sellaisiakin omistautujia, jotka merkitsivät itsensä tällä tavoin merkkinä jumalistaan.

 

Vertaapa tuota ”pistämistä/puhkaisemista ruumiiseen omistamisen tunnistamiseksi” siihen injektioneulaan, jolla implanttisiru ”rokotetaan” ihon alle! Aika sanatarkka kuvaus tulevasta, kuitenkin kaukaa kaukaa menneisyydestä.


"Tule, Herra Jeesus!" (Ilm. 22:20)


Olli-Pekka Tuikkala


Lähteet:

RaamattuKeskitysleiri nimeltä Amerikka

Keskitysleiri nimeltä Amerikka

Keskitysleiri nimeltä Amerikka

 

Luotettava lähde, poliittinen kommentaattori R E Sutherland, on lähestynyt sähköpostillaan lukuisia tahoja:

 

”Paikalliset ihmiset kertovat tänään, että Etelä-Carolinassa FEMA-leirit ovat avautuneet käyttöön. Nämä tiedot eivät ole kuulopuheita. On nimiä ja kasvoja jotka raportoivat näistä tapahtumista.

 

Tosiasia: Ihmisille, jotka menettävät kotinsa eri syistä ja joutuvat siten kodittomiksi, sanotaan, että heillä on mahdollisuus valita: (1) hanki työpaikka tai (2) siirry lähimpään FEMA-leiriin.

 

He eivät saa jäädä elelemään kaduilla.

 

Kun he ovat FEMA- tilojen sisällä, säännöt sanovat, että he eivät voi poistua. He voivat sopia tapaamisia, mutta heidät saatetaan tuohon tapaamiseen ja palautetaan sitten laitokseen. He ovat vankeja sanan jokaisen määritelmän mukaan.

 

Yleisön on tiedettävä seuraavat asiat:

 

[1] Terveydenhoito-ohjelma on suunniteltu lisäämään kodittomien ihmisten määrää. IRS:llä on valta ihmisten koteihin, jos he eivät maksa sakkoa uuteen liittovaltion terveydenhoito-ohjelmaan rekisteröitymisen epäonnistumisesta - ohjelmasta, johon he eivät voi missään tapauksessa päästä, koska se ei yksinkertaisesti toimi.

 

[2] Pienyritysten omistajat eivät palkkaa ihmisiä, koska heillä ei ole etenemistapaa liittovaltion terveydenhuollon alueella. Tänään heille kerrottiin, että tulee uusikin viive, ennen kuin he edes ymmärtävät mitä nytkään tehdä. Siksi kodittomille ei ole työpaikkoja.

 

[3] Suuret yritykset sulkevat työpaikkoja. Aikenissa osavaltion suurin työnantaja on irtisanonut tuhansia työntekijöitä ja saanut aikaan satoja muita työttömiä.

 

[4] Tiedotusvälineet eivät ole ilmoittaneet tämän paikallisella tasolla tapahtuvan tapahtuman täyttä vaikutusta.

 

Tämäntyyppisellä hallituksen käyttäytymisellä on nimi: kommunismi. Tosiasia on, että kongressi on äänestänyt tämän toteuttamiseksi. Valitut virkamiehemme - paikalliset, osavaltion ja liittovaltion - ovat täysin vastuussa tästä kauhistuttavasta uudesta kehityksestä.”

 

Se on siis alkanut

 

”Vie minun sieluni ulos vankeudesta kiittämään sinun nimeäsi. Vanhurskaat kokoontuvat minun ympärilleni, kun sinä minulle hyvin teet.” (Psalmi 142:8)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu