Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Korona - vai kaiken keskitys?

Korona - vai kaiken keskitys?

Korona – vai kaiken keskitys?

 

Pääkuvaan viitaten, elämme kummallisessa, ”sattumien” aikakaudessa ...

 

Sain juuri poliisilta tekstiviestin kuinka liikkumista Uudenmaan ja muiden maakuntien välillä rajoitetaan. Poliisi valvoo lentoliikennettä maakuntakentillä, matkustajien annettava selvitys – "Vastuullisen käyttäytymisen tulee nyt lähteä jokaisesta itsestään", kertoi MTV- uutinen. 

 

Aivan. Koska globaali pandemia ei kysy kenet sairastuttaa, ja kun sitä nyt eivät mitkään muut keinot tunnu estävän, on itsearvoisen tärkeää että ihan kaikki käyttäytyvät kurinalaisesti, kuten istuva presidenttimmekin painottaa. Tosin täytyy aina muistaa, että tällaisen vaarallisuusasteen tilanteetkaan eivät sitten tietenkään koske eliittiä; Espanjasta tms tullessa ei heidän tarvitse olla kahta kammottavaa viikkoa eristyksessä. Emmekä tietenkään lähde suututtamaan kaukaa tulleita, potentiaalisia työntekijöitä; hehän nostaisivat valtaisat mellakat, jos heidän mukavuuksiinsa mitenkään puututaan, se nyt on täysin selvä. 

 

Voi pojat – Hitler taitaa parhaillaan heittelehtiä haudassaan, kateudesta vihreänä: onhan nyt syntymässä se Raamatun ennustama, kaiken alleen alistava vahva valtakunta, erilainen kuin kaikki muut (Dan. 7:23), jota johtaa ns. kasvoton eliitti. Miten sitä vastaan ylipäänsä voisit sotia (Ilm. 13:14)? Suomessakin otetaan nyt vastaväitteittä vastaan ihan mitä tahansa – koska ”sitten jälkeenpäin olisimme viisaita sanomaan, että aloitettiin kuitenkin pikkuisen liian myöhään”. Aloitettiin mitä

 

Nythän Pohjois-Amerikan sairaaloiden käytävätkin ovat täynnä väkeä, joilla EI OLE tuota virusta. Ja jenkeissä jo 3,3 miljoonaa ihmistä (lisää?) on ilmoittautunut työttömäksi – ja kun nk. ostovoima oli ennestäänkin jo suorastaan olematon. Suomessakin se putki jo näkyy – ja ruma konkurssiaalto edessä. Nyt kuntatasollakin potkitaan jo pihalle, jolloin leipä loppuu kuin seinään.

 

Saatat naurahtaa, että vedetäänpä nyt huomiota pois itse ongelmasta. Taitaa ollakin niinpäin, että ”ongelmalla” vedetään pois huomiota siitä, mitä itse asiassa ollaankin touhuamassa. Sen lisäksi että kukaan ei nyt oikein voi kännykkävideoimalla seurata, mitä kaikkea kivaa ympäristössä tällä hetkellä puuhataan, niin nyt jo näemme, kuinka Suomenkin hallitsijat ovat jo osoittaneet, juuri viime viikkoina, että he voivat ns. tuosta vaan:

 

-         sulkea sinun toimeentulosi lähteet, kuten yritysten toimintamahdollisuudet

-         voimakkaasti rajoittaa sinun liikkumistasi

-         voivat sulkea sähkönsaannin ja valtaosin jopa vedensaanninkin

-         rajoittaa sinun oikeuttasi kokoontua

-         pakottaa kaikkea tuota vangitsemisilla, sakoilla – ja asein (vrt. tiesulut) 

 

Vieläkö koet olevasi vapaa? Ja tietenkin on sitten aina myös niitäkin, joita säädökset eivät suojaa. Muista Waco.

 

Joko iso kuva alkaa muodostua? Koko vuosituhannen meille on vuoron perään peloteltu ties mitä tappajaa – jotka toki tekivätkin valtaisia tuhoja – mutta nyt ne viimein näyttävät onnistuneen löytämään sellaisen Troijan hevosen, jonka koko Maan väestö kantaa kotiinsa. Ja hallitsevat pelolla – eikä kukaan kritisoi. Ja jos kritisoi, ne toiset uhrit ”teurastavat” sinut mediassa. Aivan kuten Malcolm X sanoikin: ”Jollet pidä varaasi, niin lehdet (media) saavat sinut vihaamaan niitä joita alistetaan ja rakastamaan niitä jotka alistavat. Todellakin, tarvittiin vain sopiva kriisi, ja uusi ”maailmanmalli” voitiin implementoida  .

 

Eli: samat ihmiset jotka ”myyvät” tätä paniikkia, myyvät myös ratkaisua siihen. Niinpä niin. Nyt se on alkanut: ihan kaikki keskitetään uuden maailmanjärjestyksen alle. Ja ne jotka eivät siihen taivu, keskitetään vähän toisin.

 

”Tulet tuntemaan totuuden – ja totuus tekee sinut hulluksi” (Aldous Huxley). Joskin minä kuitenkin valitsen sen paremman totuuden: ”Pyhitä heidät totuudessa; Sinun Sanasi on totuus” (Joh. 17:17).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Käteinen poistuu ja Apollyon saapuu

Käteinen poistuu ja Apollyon saapuu

Käteinen poistuu ja Apollyon saapuu

 

Kaikki näyttää muuttuvan nyt huikeaa tahtia. Saamme päivittäin kuulla, kuinka Suomessakin kaikki tuttu ja turvallinen otetaan pois: kännyköillä seurataan joka liikettäsi, naapurit kyttäilevät toisiaan, maakunnat eristetään toisistaan – ja vanhukset muista ihmisistä. Käteisrahasta pyritään eroon ja erityyppisiä turvajoukkoja kootaan, niin varusmiehistä kuin reserviläisistäkin jne.

 

Ja samaan aikaan, yleinen – jopa virallinen – suhtautuminen kaiken aiheuttajaan, koronavirukseen, ei voisi olla tuon epäyhtenäisempää. Ei voi välttyä siltä ajatukselta, että kyseessä itse asiassa onkin kaiken muuttaminen – ja sille sopivaksi draiveriksi valjastettiin tuo virus ... ja tottakai, valtaisan disinformaation ja valehtelun vyöryn komppaamana.

 

Kristitty juutuubbari ”Shaking My Head Productions” on jälleen kerran tehnyt uskomattoman hyvän, aseista riisuvan koosteen. Hän yleensä kokoaa toisten erinomaisten tuubbareiden videoita, ja hänen kykynsä luoda yhtenäinen ”mosaiikki” on käsittämätön.

 

Mikäli sinulla on 38 minuuttia rauhallista aikaa sekä kohtuullinen englanninkielen taito, voit huoletta skipata seuraavan ko. sisällönavaukseni ja tutkia yo. video itse:

 

Otsikko kertoo: ”FedCoin on tulossa – RFID- digitaaliraha, lohkoketju-”pankki” sekä tekoälyn petosysteemi paljastettu”. Ensin SMHP lähtee avaamaan kryptovaluuttojen maailmaa – ja luonnollisesti alkaen ”päämukauttajasta”: Simpsonit- videosta. Sitten tulee Hollywood- infotykitys BitCoinista, väsymiseen asti jauhettuna. Bloomberg ottaakin Ruotsin ”mallioppilaaksi” käteisettömyydestä jo nyt. Asiantuntija muistuttaa, ettet siinä maailmassa sitten osta kahvikuppiakaan, ettei se rekisteröidy. Ja vanha tuttu Aaron Russon haastattelu vuosien takaa ikäänkuin ”urheiluselostaa” tuota kaikkea: tavoite on uusi maailmanjärjestys, pelkkä sähköinen raha – ja tietysti jokaisen Maan ihmisen implantti- mikrosiruttaminen: eli jokainen on orja.

 

Ja mitäpä kunnon kooste olisi ilman vanhaa kehnoa, ”Gates of Hell” (Matt. 16:18, engl. käännös), eli isä aurinkoinen-Bill antaa näkemyksensä: tottakai tarvitaan simppelit tavat siirtää rahaa paikasta toiseen – niin ettei omaisuutesi häviä eikä transaktioista veloteta maltaita. Setä vähän naurahtaa, kun haastattelija tarjoaa ratkaisuksi Bitcoinia: Pili huolii, että niinköhän ne palveluntarjoajat onnistuvat pitämään rahoistasi huolen... Pilin mielestä bitcoin is for poor people, eli köyhälistön kamaa koko ko. sähköraha...

 

Ja tottakai, tunteisiin vedotaan – huolella: niinpä... kuinka ihanaa olisikaan pystyä auttamaan sitä afrikkalaista yksinhuoltajaäitiä hädässä, raha suoraan puhelimestasi hänen puhelimeensa, tarvitsematta pelätä summan osittaista tai kokonaan katoamista vääriin suihin...

 

Sitten tuleekin jännä löytö vekkulista ”I Pet Goat II”- animaatiosta: ”Enter The Stars”- juutuubbari teki lähes huomaamattoman havainnon videon kohdasta, jossa mustan kengän alta pilkottaa kolikko. Tuubbari näkeekin, että se (bitcoin) tavallaan on piilossa valmiina, otettavaksi käyttöön suunnitellulla hetkellä. Ko. animaatio on suorastaan ”toisesta maailmasta” – kun kuvasi yksi yhteen mm. Notre Damen tornin synkassa sortumisen ym.

 

Sittenpä päästäänkin ihmettelemään Paavin systeemejä: heillähän on mm. mielenkiintoinen kuvapatsas, jonka pitäisi esittää Kristuksen ylösnousemusta... enemmän se muistuttaa erään toisen henkilön näyttämölle astumista, mutta siitä vähän myöhemmin... joskin Pet Goat ottaa haltuun tuon ”ylösnousemuksen tuhkasta” sekä sen, kuinka Obama ottaa haltuun Bushin ”ruumiillistuman”...

 

... onhan se nimittäin, edelleen, täysin käsittämätön, valtionpäämiehen reaktio kuullessaan, että maansa on juuri terrorihyökkäyksen kourissa: lastentarha jatkuu häiriintymättä – joskin lapset hokevat Pet Goat- kirjan messua: ”kite hit steel plane must”, lentokoneen pitää leijuen osua teräkseen – ja kyykkyyn ...

 

Seuraavaksi, tubettaja ”RISE” kertoo, kuinka kaksoistornien isku oli veriuhri, saatanallinen rituaali, sisältäen Raamatun symboliikkaa: Samson kaatamassa ”pylväät” ja se pikkutorni tuo ”kompastuskivi”, jonka tilalle Antikristus on kohta astumassa, tuoden uuden maailmanjärjestyksen & poliisivaltion. Hän käy läpi okkulttiset kytkennät salaseurojen logoihin, kuutioineen ja symboleineen. Ja hän paljastaa kirkoissa ym olevat epäjumalankuvat: Marian/Dianan palvonnan Semiramiksineen jne.

 

Toinen kristus on siis pian astumassa esiin. Ja sitä kuvaa katedraalin/basilikan ”kaikkein pyhin”, jossa siis Maria – ja jonka takana seisoo muka-kristus – joka onkin tuo toinen, Apollyon, tuhoaja (Ilm. 9:11). Antikristus.

 

Loppuun sitten vielä sarja Illuminati Card Gamen ”ennustavia” kortteja – asioita, joita tultaisiin toimeenpanemaan. Ja korteista sitten aasinsiltana pääpeluriin: ”Back To The Future”- menestyselokuvasarjan tekijät ovat myöntäneet, että elokuva 2:n hotellimogulin esikuva on juurikin Donald Trump. Pyörivässä rekisterikilvessä lukee: ”aika loppu”. Kun tuo Rich Biff on vallassa, elokuva kertoo että anarkia vallitsee, vaikkakin poliisivaltio päällä. Martial law/poikkeustila on käynnissä sekä armeijan partiointi kaduilla. Hill Valley onkin uudelleen nimetty helvetinlaaksoksi. Ja se 88 mailia/tunnissa on Trumpin nimi gematriassa: hänen johtaessaan tulee olemaan hirveä härdelli ... lopussa Trump heittää 666- käsimerkin ja Obama vakuuttaa: ette koskaan osaa aavistaa kun se tulee.

 

Ja jotain on nykyään muuttunut oikean Trumpinkin standardi- esiintymisessä: kun aina aiemmin hänen puhujanpönttönsä etupuolella pönötti valtiologo – ja takapuolella liehui maan liput – niin enää ei näy kumpiakaan... NWO is here ...

 

No, eipä hätää. Antikristuksen ja hänen joukkojensa päämäärä kerrotaan jäljemmässä raamatunjakeessa. Älä sinä kuulu siihen porukkaan – usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut (Apt. 16:31).

 

”Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti” (Ilm. 20:10).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Korona siellä, korona täällä (?!)

Korona siellä, korona täällä (?!)

Korona siellä, korona täällä (?!)

 

Eihän tässä kohta pysy perässä erkkikään – saati sitten insinööri ... eikä enää edes sarjakuvatkaan jätä virusrauhaan; tuo pääkuvakin vuodelta 2017 ...

 

Sairaanhoitajaliiton puheenjohtajan mukaan he ovat saaneet lyhyessä ajassa valtavasti palautetta sairaanhoitajilta. Palautteissa on noussut esille huoli ja pelko. Sieltä nousee esille pelko omasta sekä potilaiden terveydestä. Osa henkilökunnasta kuuluu itse riskiryhmään. Työntekijäkyselyssä nousi esille sairaanhoitajien tarve selkeämmälle informaatiolle ja viestinnälle, sillä tällä hetkellä on hyvin monenlaista eri ohjeistusta - muun muassa se, miten ulkomaan matkalta palaavan tulisi toimia. Suomen hallitus on suositellut 14 päivän karanteenia, mutta kaikilla työpaikoilla ohjeistusta ei noudateta. Hoitohenkilökunnan keskuudessa huolta on herättänyt myös se, että koronatestejä ei ole suoritettu kaikkien kohdalla, vaikka työntekijä olisi itse toivonut pääsevänsä testattavaksi.

 

Eikä siinä vielä kaikki: Italiassa väitettyyn virukseen kuolleista 99% oli lisäksi jonkin muun vakavan taudin kourissa. Tänään kuulin itse ensimmäisen nimen joka oli taudin sairastanut: tauti meni nopeasti ohi – eivätkä oireet olleet ne joita on kuvattu Covid-19:lle. Onko Ruotsin valtiollinen ex-epidemiologi siis kuitenkin oikeassa  , kun väittää että on vain tavallista tanakampi flunssa tämä.

 

Ja kun Brittien hallituksen viralliset sivutkin kertovat että 19. maaliskuuta 2020 lähtien Covid-19 ei enää edes ole vakavaseurauksinen tartuntatauti eli HCID. Koeta tässä nyt sitten ymmärtää Uudenmaan karanteeni, tästä eteenpäin hamaan...

 

No, jenkeissä vissiin ollaan sitten eri mieltä, kun useissa osavaltioissa liikkuu nyt sotilaita sinne sekä tänne – eivätkä ne mitään virustorjuntajoukkoja ole, kuten näet.

 

Ennakoivat ehkäpä pientä kuohuntaa kansan keskuudessa: mm. räppäri M.I.A.:han lähetti keskiviikkona Twitterissä viestin, että kieltäytyy ottamasta hallituksen määräämää rokotetta tai mikrosirua: ”Jos minun pitää valita rokotteen tai sirun välillä, valitsen kuoleman”.

 

Tuonhan voi ymmärtää ainakin kahdella tavalla. Mutta tulossa siis on, se paljon puhuttu sirukin.

 

Ja mitä sanoo Edward Snowden: hän uskoo, että koronavirus luo valvontayhteiskuntia, jotka elävät paljon pidempään kuin virus itse. Sellaisia kuin Kiinan valvontakameroin ja sosiaaliluokitteluin varustetut smart cityt, joista täydellä 5G- teholla startannut Wuhan nyt siis jo täysin toipuu tästä – samaan aikaan startanneesta – virushässäkästä: virta päälle – virta pois ...

 

No, USA:lla on kuitenkin nyt presidentti, joka varmistaa ja turvaa aivan kaikkein tärkeimmän – tällä hätätilan hetkellä: juuri hyväksytty 5G -laki huolehtii, ettei mikään 5G:tä estä – paitsi tietysti se toinen laki, joka estää 5G:n Trumpin golf- plantaaseilla ym luonto- tms herkillä alueilla. Onnea, Amerikka!

 

Niinhän se totesi uskova perhetuttummekin: tästä ei taideta enää koskaan palata takaisin entiseen. Aivan – kuten odottavan äidin tapauksessakin: peruuttamaton prosessi käynnistyy yhä pahenevilla synnytyskivuilla... kunnes se edellinen tila on lopullisesti ohi.

 

”Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin. Mutta kaikki tämä on synnytystuskien alkua.” (Matt. 24:6-8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Oletko sinäkin "Covid-Keijo"?

Oletko sinäkin "Covid-Keijo"?

Oletko sinäkin ”Covid-Keijo”?

 

Todellakin, toisinaan yksi kuva puhuu ”miljoonia”: vaikkakin tällä kertaa on kyse kollaasista, siinä on paljon eri jutunjuuria. 

 

Mitäpä meille siis mukautetaan, tällä kertaa?

 

”Kuinka mikrosiru suojaa sinua tappavalta Covid-19- virukselta”, kertoo raflaava otsikko. Logo ylänurkassa vasemmalla ei olekaan minkään ihan pikku nakkikioskin: Merck / MSD (Yhdysvalloissa ja Kanadassa Merck & Co., Inc.), on yhdysvaltalainen vuonna 1891 perustettu lääketeollisuusyritys. MSD on yksi maailman viidestä suurimmasta lääkeyhtiöstä. Yrityksellä on 60 000 työntekijää ja se kuuluu Dow Jones Industrial Average -indeksiin. Sitten taas alanurkassa oikealla peukuttaa miljardööri Oprah Winfrey – toisin sanoen, tavan tallaajalle syntyy ihana kokonaiskuva tarjouksesta, jossa kaikki on kivaa eikä mikään tee kipeää ...

 

”Ilmoittaa sinulle ja viranomaisille, jollet ole muistanut ottaa kaikkia vaadittuja rokotteita”. Hmm... – en tiedä mitä sinulla tulee mieleen, mutta minä näen noin kattavan seurannan ja varmistuksen tarpeelliseksi vain tilanteessa, jolloin on kyse maailmanlaajuisesta pandemiasta ... Bill Gates muuten markkinoi vastaavaa, eräänlaiseen tatuointiin perustuvaa seurantaa jo hyvissä ajoin ennen Covid’in purskahdusta – taisi ihmeellisesti olla, taas kerran, ”aikaansa edellä”...

 

”Informoi viranomaisia, jos sinä olet oireeton Covid’in kantaja, ja siten uhka”. Eikös tämä ison lääkeyrityksen ilmoitus/mainos ollutkaan kertomassa minulle, miten se ihon alla oleva siru suojaa minua? Nytpä se olenkin minä joka olen uhka = siru onkin siis sen KGB:n, joka hoitaa minut pois pelistä, vahtikoira – jos kaikkien pakollisten rokotteiden jälkeenkin kannan virusta (?!). ”Ota siru, niin aiheuttamasi uhka ei koskaan enää jää isoveljeltä huomaamatta” ...

 

”Voit nauttia sinulle tulevista maksuosoituksista ja ostoistasi saman tien, joutumatta odottamaan päiviä tai viikkoja, kun jokaista rahasiirtoasi tutkitaan”. No tämähän se on jo melkein kuin Raamattua lukisi: ”Ja se SAA kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” (Ilm. 13:16-17).

 

”Menneisyydessä meillä oli ”Lavantauti-Maryja” – näinä päivinä meillä on ”Covid-Keijoja”. Ole muodikas, ole mukautuva, ole turvassa/turvallinen”.

 

Mikäs tämä Mary sitten oli?

 

Wiki kertoo: ”Mary Mallon (23. syyskuuta 1869, Cookstown, Irlanti – 11. marraskuuta 1938, North Brother Island, New York, Yhdysvallat), tunnettu lisänimellä Typhoid Mary (Lavantauti-Mary), oli ensimmäinen Yhdysvalloissa tavattu oireeton lavantaudin kantaja. Keittäjänä ja pyykkärinä toiminut Mallon tartutti lavantaudin ainakin 53 ihmiseen, joista 3 kuoli tartuntaan. Mallon eristettiin North Brother Islandilla sijaitsevaan sairaalaan vuosiksi 1907–1910, mutta hänet vapautettiin Mallonin luvattua hankkia jonkin muun kuin keittäjän työn. Vapauttamisensa jälkeen Mallon toimi jonkin aikaa muun muassa pyykkärinä, mutta palasi paremmin palkattuun entiseen ammattiinsa. Hänet määrättiin vuonna 1915 uudelleen eristettäväksi North Brother Islandille, ja eristys jatkui hänen kuolemaansa vuonna 1938 saakka.” 

 

Summa summarum: oletko sinäkin siis tämän päivän ”Covid-Keijo tai -Kaisa”? Minä tulen olemaan.

 

Sillä nyt globaalilta estraadilta puuttuu enää, vain ja ainoastaan se valovoimainen hahmo, joka alkaa tuota sirua jaella, omana tunnistusvälineenään ja kaupankäyntimerkkinään. Minäkin olen silloin loput päiväni tässä maailmassa eristettynä näistä muista – jotka olivat ”kuuliaisia” – jossain saarella tms. En nimittäin ota sitä merkkiä - enkä mitään uutta rokotettakaan.

 

Eikö olekin mielenkiintoista: nyt ympäri maailman varsinaiset vangit päästetään vapaaksi vankiloistaan – ja seuraukset kohta sen mukaiset, kun ruoka ja huumeet ym ovat vähissä tai loppu. Kohta maailma sitten ”vaatii pelastajaansa”, ratkaisemaan kaiken kaaoksen ja hävityksen.

 

Joskin Hän tuli jo kerran. Ja lupasi vielä palatakin. Tule, Herra Jeesus! (Ilm. 22:20)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu