Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Paavi taas vauhdissa

Paavi taas vauhdissa

Paavi taas vauhdissa

 

Uusi vuosi, uudet kujeet ...

 

Harvempi tietää, että Vatikaanin ex- pääeksorkisti, isä Gabriele Amorth, jonka on väitetty ajaneen ulos yli 70 000 demonia, myös lausui kovia koskien omaa kirkkokuntaansa: ”Saatana asuu Vatikaanissa. Hän on saanut ihmisten luottamuksen. Ja seuraukset ovat näkyvät: meillä on kardinaaleja, jotka eivät usko Kristukseen, piispoja jotka ovat yhteydessä demoneihin. Ja meillä on näitä juttuja pedofiliasta." 

 

Eikä hän turhaan varoittanut myös joogan vaaroista – piti sitä pahuutena - sekä varoitti lapsia Harry Pottereiden lukemisesta: ne avaavat pienet mielet okkultismille ja mustalle magialle.

 

Tuossa valossa – ja kaiken jo esiintulleen saastan ja seksuaalirikosten ym. jälkeen – voisi olettaa, että ko. kirkko nöyrtyisi parannuksen tekoon ja puhdistavaan reformaatioon. Mutta toisin on käymässä.

 

National Catholic Repoterin artikkelissa paavi ensin otsikoi: “Kristikuntaa ei enää ole” ja paavi Fransiskuksen mielestä nyt välttämättä tarvitaankin uusia tapoja evankelioida ihmisiä.

 

Tässähän suorastaan innostuu odottamaan, millaisia. No, Tapaninpäivänä paavi treffasi YK:n pääsihteerin António Guterres’in ja kertoi tälle, että uusi maailmanuskonto on astumassa esiin: Paavi toivoo globalismin korvaavan traditionaalisen uskonnon (!). 

 

Eipä siksi ihme, että paavi hiljattain pyysi kristittyjä olemaan käännyttämättä uskosta osattomia. Erään hämmentyneen opiskelijan kysyessä, kuinka meidän sitten tulisi kohdella toisin uskovia tai uskomattomia, paavi vastasi, että me olemme kaikki samanlaisia – kaikki Jumalan lapsia (?).

 

Eikä siinä vielä kaikki: paavin mukaan Jeesus Kristus ei ylösnoussut kuolleista ruumiillisesti mutta hän kunnioittaa kyllä tulen pakanajumalaa jolle uhrattiin lapsia. 

 

Kuten olen pitkään puhunut, meidän sukupolvemme on ensimmäinen jonka aikana Raamatun pedon merkin myymis- ja ostamisblokkaus on vasta mahdollista: heti kun käteinen poistuu kokonaan, olemme bittirahan armoilla.

 

Mutta eipä hätää: paavi on mukana kuvioissa, tässäkin: kryptovaluutat ovat nyt Vatikaanissakin: ”Kristus- kolikko”. Se ilmeisesti hakee vielä muotoaan, koska paavillahan on jo uusi new world order- kolikkokin valmiina – siihenhän on lyöty jopa chemtrailitkin

 

Entäs muu maailma? Vain kaksi kuukautta kului Vatikaanin julistuksesta, kun USA:n edustajainhuone jo kysyi Federal Reserveltä että koskas sähköinen dollari saadaan käyttöön. 

 

Ja tuosta kun päästiin pari kuukautta eteenpäin, niin tuo paavin treffikaveri – hänkin roomalaiskatolinen – YK:n pääsihteeri Guterres julisti, että YK:n on otettava BlockChain käyttöön. 

 

No niin: tuossa alkaa olla pedot koolla ja systeemit valmiina – puuttuu enää se lopullinen pedon merkki, jonka otettuaan ihminen on pysyvästi erossa Jumalasta, iankaikkisesti.

 

Ja nyt kun tämän kaiken summaa, voi sitten paremmin käsittää, miksi juuri YK hakee parhaillaan englanninkielentaitoisia aseistariisujia. Ja YK hakee niitä siis USA:aan ... 

 

On siis alkanut vauhdikas vuosikymmen – vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

 

”Kuka on valhettelija, ellei se, joka kieltää sen, että Jeesus on Kristus? Hän on antikristus, se, joka kieltää Isän ja Pojan.” (1. Joh. 2:22).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Globalistit myöntävät väestön vähennyshankkeensa nyt jo avoimesti

Globalistit myöntävät väestön vähennyshankkeensa nyt jo avoimesti

Globalistit myöntävät väestön vähennyshankkeensa nyt jo avoimesti

 

Olemme saaneet Economist- lehden uuden ”vuosikannen”. Kuten aiemminkin, uusi kansikin antaa viitteitä tulevasta. Tälläkään kertaa vihjeet eivät ole kovin valoisia – jos/kun puhutaan ihmiskunnan yleisestä hyvinvoinnista: on sotaa, lamaa, ilmastonmuutosta – ja globaalia hallintoa jne.

 

Miksikö taas näin? No siksi, että eugeniikka ja väestön kontrolli on jo pitkään ollut rahaeliitin harrastuksina. 1900- luvun alussa Rockefeller Foundation ja Carnegie Institute promotoivat voimakkaasti eugeniikkalakeja USA:ssa. Nämä lait johtivat yli 60 000 amerikkalaisen pakkosterilisaatioon sekä tuhansien avioliittojen estämiseen.

 

USA:sta Rockefellerit veivät ohjelmansa Hitlerille Saksaan 1930- luvulla, missä eugeniikkaan pohjautuva väestön kontrolli ajettiin isosti: etniset puhdistukset, köyhien hävitys - mutta myös ”älylliset tekijät” vaikuttivat, kuka oli ”yhteiskuntakelpoinen”.

 

Toisen maailmansodan jälkeen eugeniikasta tuli ruma sana – joskaan hanke ei hävinnyt. 1960- 1970, lähinnä globalistien riveistä alkoi taas nousta eugenismin retoriikkaa: YK:ssa ja liittyvissä tieteellisissä ryhmittymissä syntyi Rooman Klubi, jonka pysyvä agendakohta oli väestön vähentäminen.

 

Vuonna 1972 joukko YK:n ohjaamia “tiedemiehiä” julkaisi tutkimuksen nimeltä 'The Limits to Growth', joka itse asiassa peräänkuulutti Maan väestön suurta vähentämistä "ympäristön pelastamisen" nimissä. Ja sitä toteuttamaan piti tehdä toinen agenda: globaali hallitus.

 

Ja sitten eugeniikka sai aivan uuden boostin: ilmastotieteen. 1990 alussa, Rooman Klubi julkaisi kirjan nimeltä The First Global Revolution. Siinä sanotaan:

 

”Etsiessämme yhteistä vihollista jota vastaan voimme yhdistyä, löysimme idean että saastuminen, ilmaston lämpenemisen pelko, vesipula, nälänhätä ja sellaiset, voisivat täyttää odotukset. Näiden asioiden totaalisuus ja vaikutukset aiheuttavat yhteisen uhkan, joka meidän kaikkien pitää kohdata yhdessä. Mutta määritellessämme nämä vaarat itse viholliseksi, lankeamme ansaan, josta olemme jo varoittaneet lukijoitamme: näemme oireet syyllisinä. Kaikki nämä vaarat ovat syntyneet ihmisen puuttumisesta luonnollisiin prosesseihin; ne voidaan voittaa vain muuttamalla mielipiteitä ja asenteita. Sillä todellinen vihollinen on ihmiskunta itse”.

 

Tämä julistus on luvussa 5 – ”Tyhjiö”, joka juurikin peräänkuuluttaa globaalin hallituksen välttämättömyyttä. Lainaus on tyhjentävä: yhdistytään saman lipun alle yhteistä vihollista vastaan – ja eliitin mielestä ympäristökatastrofi, jonka ihmiskunta on itse aiheuttanut, on se paras mahdollinen motivoija. Ja näin löytyi täydellinen peruste väestön kontrollille: ihmislaji on pidettävä tiukassa valvonnassa ja sen nopea lisääntyminen pitää rajoittaa.

 

Rooman Klubi ja YK:n agenda ovat aina käyneet käsi kädessä. Samoin 1990 alussa, YK:n apulaispääsihteeri Robert Muller julkaisi myös manifestinsa, joka löytyy saitilta 'Good Morning World'. Muller vaatii globaalia hallintoa - "Maan suojelemisen" ja ympäristövarjelun nimissä: pelotellaan ympäristö-apokalypsilla, jolloin rahvas hyväksyy globaalin hallituksen – ettei yhteiskunta tuhoa itseään ...

 

Kirjoituksessaan, 'Proper Earth Government: A Framework And Ways To Create It', Robert Muller juurikin linjaa, kuinka ilmastomuutosta voidaan käyttää mörkönä globaalin hallituksen saamiseksi. Sen olennaisina palasina olisivat uusi “globaali uskonto” (vrt. Ruotsin Greta T.) ja tietenkin väestön kontrolli.

 

Eipä siis yllätys, että YK näki tarpeelliseksi perustaa järjestön nimeltä Intergovernmental Panel On Climate Change (IPCC) – ja tämän paneelin yksi tavoitekohdista on väestön vähentäminen. Nyt kun YK:n 2030 Agendan loppuvaihe jo häämöttää – agendan, joka peräänkuuluttaa radikaalia siirtymistä pois öljystä ja muista laajan mittakaavan energialähteistä, kohti pienen mittakaavan "uusiutuvia energioita" – niin globalisteilla on enää vain 10 vuotta aikaa saavuttaa tavoitteensa, mikäli he toivovat pysyvänsä ilmoitetussa aikataulussaan. Tämä vaatisi suorastaan massiivista muutosta ihmiskunnassa ja erityisesti teollistuneissa maissa.

 

Väestön määrää pitäisi vähentää dramaattisesti, jotta voitaisiin selvitä sillä niukalla energiamäärällä, mitä pelkästään uusiutuvat lähteet tuottavat. Eeppisen skaalan tuhon täytyisi tapahtua pian, jotta globalistit voisivat sitten käyttää seuraavan vuosikymmenen – hyödyntäen syntynyttä pelkoa – jäljellejääneiden vakuuttamiseen siitä, että globaalia hallintoa tarvitaan. Ilman aggressiivista kriisiä ja muutosta nykyolosuhteisiin, suurin osa ihmisistä ei koskaan suostu YK:n agendaan, yksinkertaisesti itsesuojelu- ja mukavuussyistä. Jopa monelle vasemmistosta saattaa tulla toiset ajatukset, kun he huomaavat hiilikontrollin ja väestönvähennyksen todellisen luonteen – nehän saattavat ”osua kohdalle”. Hehän automaattisesti luulevat olevansa niitä jäljelle jääviä jotka perivät Maan – tuskin kukaan heistä edes kuvittelee päätään mestauspölkyllä. Johan tässä nähtiin Ocasio-Cortezin puhetapahtumassa eräs nainen huutamassa: syödään vauvat. Tuskin oli kuitenkaan omastaan aloittamassa ...

 

Vuonna 2019, väestöagenda kaahasi vitosvaihteelle ja väestöä mukautettiin huolellisesti hyväksymään väite, että ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos on totta ja väestö sen aiheuttaja. Hiljattain eri tiedemiesten ryhmät osittain rahoittivat "Worthy Garden Club’ia", jolla on 11000 allekirjoitusta julistuksessa joka penää väestön vähennystä, jotta voidaan pelastaa Maa global warming’ilta.

 

Ja taas vedotaan samoihin, kauan sitten jo debunkattuun IPCC:n ja YK:n ilmastomuutospropagandaan, jotka ovat muka syylliset siihen että Maa on perikadon partaalla. Totuus on, että kyseiset tahot ovat useasti jääneet kiinni manipuloimasta data haluamakseen. Ne jopa sorkkivat 20 vuotta vanhoja mittaustuloksia alemmiksi lämpötiloiksi, jotta kaikki mätsäisi tämän päivän peukaloituun dataansa. 

 

Väestönkontrollia on rummutettu säännöllisesti myös USA:n v. 2020 presidentinvaaleissa. Bernie Sanders peräänkuulutti syntyvyyden säännöstelyä köyhiin maihin. Elizabeth Warren promotoi aborttia yhtä turvallisena kuin nielurisojen poisto. Hän on johdonmukaisesti kaupannut YK:n hiilikontrolliagendaa ja oli, yllätys, jäsenenä Teksasin Yliopiston väestöntutkimuskeskuksessa 1980- luvulla. Ja kappas, Green New Deal- poliitikot heittävät kannatustaan Worthy Garden Club’in julistuksille koskien väestön vähentämistä.

 

Kyseisen aihepiirin pitkäaikainen tutkija Brandon Smith kertoo, että tämä on ensimmäinen kerta kun hän näkee väestön vähentämisen vaatimuksia käytettynä niin täysin peittelemättä ja laajasti valtamediassa, ja hän näkee jo trendin syntymässä. Jo vuosia Smith on varoittanut kuulijoitaan, että siitä he tulevat huomaamaan sen ajan, milloin globalistit aikovat syrjäyttää nykyisen systeemin, kun nämä alkavat puhua näistä rikoksistaan avoimesti. Kun he avoimesti tunnustavat agendansa, se tarkoittaa että globaali “resetointi” on lähellä, eivätkä he enää välitä pätkääkään kuka siitä tietää. Avoimuus maailman väestön vähentämisen suunnitelmalle on tulossa näkyväksi.

 

Mikä outoa, mediassa on ollut varsin vähän mainintoja siitä tosiasiasta että maailman väestö, erityisesti Lännessä, on tosiasiallisesti vähenemässä. Kaukana siitä että mitenkään räjähtäisi Maan kantokyvyn ylitse, ihmisillä on nippa nappa tarpeeksi lapsia pitämään nykyinen populaatio stabiilina (vrt. Suomessa jo ongelma). Mistä tiedämme vaikka tämä olisi jo globalistien toimenpiteiden tulosta. Itsetehdyn ekonomisen disintegraation avulla väestöä hiljalleen vähennetään. Mutta tämäkään ei välttämättä globalisteille riitä.

 

Kuinka paljon ihmisiä globalistit haluaisivat poistaa saavuttaakseen utopisen toiveensa? No, heikolla hetkellään globalisti Ted Turner myönsi We Are Change- aktivisteille, että väestö pitäisi vähentää 7 miljardista 2 miljardiin ...

 

Tässä kohtaa tätä eugeniikan kauhushow’ta, kysymys kuuluu: ketkä vähennetään? Ja erityisesti, kuka saa päättää siitä ketkä poistetaan? Kuka saa päättää saatko sinä saada lapsia vai et (vrt. ”Nallen” aiemmat synnyttämisoikeuspuheet)? Kuka saa päättää onko sinulla pääsy resursseihin tuottaaksesi jotain ja hankkia elanto, vai ei? Kuka määrittelee, kestääkö globaali ekonomia väestön vai ei? Ketkä ovat ne teurastajat, jotka vetävät liipaisinta?

 

Kuten historia on meille osoittanut, se on aina eliitti joka päätyy ratkaisemaan miljoonien – tai miljardien - kohtalon. Alkaen Rockefeller Foundation’in sterilisaatio-ohjelmista USA:ssa 1900- luvun alussa, päätyen YK:n hankkeisiin tänään, globalistit – jotka ovat todellinen kuoleman kultti – ovat epätoivoisia loihtimaan perusteita sille, miksi heidän tulisi olla ne, jotka saavat sallia tai kieltää ihmisen olemassaolon, perustuen valheille kuten ihmisen aiheuttama ilmastonmuutos. He eivät usko ilmastonmuutosuhkaan – HE olivat se taho joka kyhäsi koko roskan. Niinpä, mikä on se varsinainen syy kaikelle sille?

 

Vähennetty väestö joka on täysin riippuvainen rajallisista energialähteistä, on todella paljon helpompi hallita. Brandon Smithillä on vielä karumpi teoria: nuo eliitti-ihmiset ovat psykopaatteja jotka etsivät sosiaalisesti oikeutettua tapaa tappaa niin monta ihmistä kuin mahdollista.

  

Tässä kohtaa tavan tallaaja saattaa jo hymyillä vinosti ja puuskahtaa: nämä nyt ovat taas vain niitä samoja salaliittoteorioita – kaikki jatkuu kyllä varmasti ennallaan.

 

Ei välttämättä. Tuore uutinen kertoi, että Ruotsin hallitus aikoo lopettaa fossiilisten polttoaineiden myynnin kokonaan. Ruotsissa päätettiin jo aiemmin, että maassa ei myydä enää ollenkaan bensa- tai dieselkäyttöisiä autoja vuodesta 2030 alkaen. Ministeri Bolundin mukaan maassa tarvitaan kovempia otteita, jotta tavoitteeksi asetettu kotimaisten liikennepäästöjen 70 prosentin vähennykset toteutuvat seuraavan kymmenen vuoden aikana

 

Ongelman ytimessä vain on, että suunniteltu autojen myyntikielto sekä fossiilisista polttoaineista luopumisen aikataulu vaatii Euroopan komission hyväksynnän. Tästä syystä Ruotsin hallituksen täytyy ajaa vastaavia kieltoja koko EU:n alueelle.

 

Ja ruotsalaisethan varmasti ajavat. Jopa hävyttömästi ”lapsityövoimaa” hyödyntäen. 

 

”Hän pelastaa köyhän heidän miekaltaan, kurjan hän pelastaa vahvan vallasta” (Job 5:15). Tule, Herra Jeesus!

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

YK luokittelee pakolaiskristityt terroriuhkaksi

YK luokittelee pakolaiskristityt terroriuhkaksi

YK luokittelee pakolaiskristityt terroriuhkaksi

 

On se upeaa, että tässä pahassa maailmassa on vielä kansainvälisiä järjestöjä, jotka pitävät huolen siitä, että ihmisarvo on jokaisen yhtäläinen oikeus, ja että kaikkia kohdellaan tasaveroisesti uskonnostaan huolimatta.

 

... joskaan Yhdistyneet Kansakunnat ei kuulu yllämainittuun joukkoon.

 

Sillä muslimitaustaiset YK- virkamiehet estävät kristittyjä pakolaisia saamasta apua. Erityisesti ne syyrialaiset, jotka ovat kääntyneet Islamista kristityiksi, ovat vailla kaikkea.

 

Miten estetään? Blokkaamalla heiltä pääsy pakolaisleireihin, samalla leimaten heidät turvallisuusriskiksi – jolla statuksella he ovat kelvottomia kotiutumaan länsivaltoihin, mukaanlukien USA ja Britannia.

 

Vuonna 2016 Obaman hallintoa kuultiin liittovaltion oikeudessa vastaavasta asiasta: miksi USA:an tulleista syyrialaispakolaisista niin pieni määrä oli kristittyjä? Vaikka tulijoita oli v. 2016 yli 11 000, vain 56 heistä oli kristittyjä.

 

"Tähän päivään mennessä en ole kuullut yhtään hyvää selitystä tähän hämmentävään ristiriitaan”, kirjoitti tuomari Daniel Manion tuolloin.

 

Vuonna 2017, kun presidentti Trump oli astunut valtaan, hän vannoi auttavansa kristittyjä, jotka muodostavat 10% Syyrian väestöstä. Mutta YK:lle (UNHCR) työskentelevien jordanialaisvirkamiesten temput ovat tehneet tyhjäksi nuo aikomukset, juurikin leimaamalla kristityt pakolaiset turvallisuusriskiksi ja estämällä heidän pääsynsä pakolaisleireihin.

 

CBN raportoi: "Ne kaksi hallintoa, jotka voisivat lopettaa tämän kristittyjen pakolaisten vainon – USA ja Britannia – ovat tehneet vähän tai eivät yhtään mitään auttaakseen."

 

Mutta yksi virkamies Englannissa tekee asialle ja paljon. Canterburyn ex- arkkipiispa, lordi George Carey, on haastamassa Britanniaa oikeuteen, väittäen että "poliittisesti korrektit" virkamiehet ovat olleet "institutionaalisesti puolueellisia" kristittyjä pakolaisia kohtaan.

 

Lord Carey'n asianajaja, Paul Diamond, selitti tapausta CBN:lle: "On absurdi tilanne, jossa on laadittu järjestelmä auttamaan syyrialaisia pakolaisia, ja ne ihmiset joilla on suurin tarve – kristityt jotka on ”kansanmurhattu” - eivät edes pääse YK:n leireille saamaan ruokaa.”

 

"Jos pyrkiessäsi sisälle kerrot, että olen kristitty tai sellaiseksi kääntynyt, YK:n muslimivartijat estävät pääsysi sisään – ja nauravat sinulle, pilkkaavat sinua, ja vieläpä uhkailevat sinua."

 

Carey sanookin, että koska eivät tee asialle mitään, länsivallat ovat osasyyllisiä siihen, mitä kutsutaan nimellä "Lähi-idän kristittyjen jatkuva ristiinnaulitseminen."

 

"Edes niinkään yksinkertaisia toimenpiteitä eivät britit eivätkä jenkitkään tee, sanoo Diamond, että avaisivat pakolaisleirit uskonnollisille vähemmistöille, kristityille, Jesideille, tai mille tahansa, ja he olisivat turvassa. Mutta kukaan ei tee niin."

 

Ja samaan aikaan – kuten hyvin tiedämme – länsivallat käyttävät valtaisat määrät rahaa ja aikaa, tuodakseen “kotiin” ISIS- terroristien lapset. Kerran aikaisemmin Suomi kotiutti suomalaisia vierastaistelijoita, jotka kuuluivat holokaustia toteuttaneisiin natsi-Saksan ase-SS-joukkoihin Itä-Euroopassa, so. joukkojen, joiden suosiollisella avulla juutalaisten hävittämistä johtaneet komennuskunnat tuhosivat viattomia juutalaisperheitä vauvoista vaarehin.

  

”Mitä on ollut, sitä vastakin on; ja mitä on tapahtunut, sitä vastakin tapahtuu. Ei ole mitään uutta auringon alla.” (Saarn. 1:9)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Netflix muuttuu uskonnolliseksi

Netflix muuttuu uskonnolliseksi

Netflix muuttuu uskonnolliseksi

 

Viime vuosina Netflixin tarjonta koskien tiettyä aihealuetta on kasvanut yhä kiihtyvällä vauhdilla. Nimittäin, jos olet taikuuden, noituuden ja suoranaisen pimeydenpalvonnan ystävä, ei sinulta sisältö heti lopu. Se mikä tilanteessa on ikävää on se, että tuo materiaali on aivan liian helposti myös pienokaisten tavoitettavissa: oma naperoni kertoi päiväkotikaverinsa olevan zombie- fani – ja leikin yhteydessä sanoi pojalleni että ”minä tappasen sinut” ...

 

No, nyt Netflixissä laajennetaan sitten kattavammin uskonnollisuuden muihinkin alueisiin – ja tässä kohtaa kysymys kuuluukin: minkä kategorian materiaaleihin?

 

Sillä Netflix julkaisi juuri uuden elokuvan nimeltä ”Jesus”. Tuo rienaava "Christmas special", jouluspesiaali -elokuva kuvaa Jeesuksen homoseksuaaliksi, neitsyt Marian avionrikkojaksi joka polttaa ruohoa, ja Joosefin kompuroivaksi puusepäksi, joka ei saa kasaan edes pöytää. Tuo Jesus menee myös ”tiloihin” juodessaan "spesiaaliteetä", hallusinoiden itsensä tapaamassa Buddhaa, Krishnaa, Rastafari- jumalaa Jah’ia sekä skientologien alien- jumalaa.

 

Addressi jolla pyritään poistamaan tämä filmi Netflix- tarjonnasta on jo saanut yli 2 miljoonaa allekirjoitusta, ja määrä lisääntyy vauhdilla.

 

Ja jos edellämainittu Jeesus- kuva poikkesi traditionaalisesta, niin samoin tekee toinenkin Netflixin Jeesus- uutuus – joskin aivan eri metodein: tekeleen traileri vaikuttaa ensin kuin nykypäivän versiolta ”Jeesuksesta”, mutta kun tarkemmin perehdyt, itse asiassa havaitset tuon ”Kristuksen kaltaisen miehen” olevan Islamin versio antikristuksesta. BBC kuvailee, kuinka ko. show keskittyy Kristuksen kaltaiseen mieheen, joka tekee ihmeitä ympäri maailman.

 

Mutta kyseisen henkilön nimi on vahva viittaus Dajjal’iin, väärään profeettaan Islamin teologiassa – profeettaan, joka on antikristuksen kaltainen. Katsottuaan trailerin, monet muslimi/arabitaustaiset arvelivat tuota ”messiasta” Dajjal’iksi, ja heittivät vitsiä siitä, pitäisikö kaivaa rukousmatto esiin ... 

 

Eli, sen lisäksi että maailmalla kristittyjen järkyttävä vainoaminen ja tuho jatkuu edelleen, nyt pilkataan ja vääristellään loputkin Jeesukseen liittyvä. Joulukuun ensimmäisenä sunnuntaina islamistiterroristit hyökkäsivät protestanttikirkon jumalanpalvelukseen Burkina Fasossa ja teurastivat 14 osallistujaa. Pastori sekä useat lapset olivat kuolleiden joukossa.                    

 

Ei Raamatun Jeesus turhaan sano: ”Varas ei tule muuta kuin varastamaan ja tappamaan ja tuhoamaan ...” (Joh. 10:10): varastamaan pieniltä lapsuuden noilla sairailla noituuksillaan – sekä kirjaimellisesti tappamaan, niin nuoret kuin vanhatkin.

 

Tuo ”varas” vieläpä lähettää maailmalle oman jeesuksensa, joka onkin sitten se maailmanhistorian hirvittävin tuhoaja – josta tämä Netflix- messias on esikuva.

 

Onneksi oikea Jeesus jatkaa tuota raamatunlausetta: ” ... Minä olen tullut, että heillä olisi elämä ja olisi yltäkylläisyys”: elämä ja yltäkylläisyys – tässä ajassa, ja tulevassa. Eikä itku ja hammasten kiristys.

 

”Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani” (Joh. 14:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Globaali tunnistaminen jo oven takana

Globaali tunnistaminen jo oven takana

Globaali tunnistaminen jo oven takana

 

Maailma siirtyy syöksykierteessä kohti ultimaattista kurimusta.

 

Samalla kun Kiinassa lanseerattu social credit score system uhkaa ihmisen perusvapauksia jo muuallakin, Intian Aadhar kansallis-ID ohjelma saa sekä Bill Gatesin että Maailmanpankin täyden tuen, toimeenpantavaksi muissakin maissa. Gates sanoi CNBC:n haastattelussa, että on ikävää jos joku kokee Aadharin yksityisyydensuojaongelmaksi...

 

Gates Foundation hamuaakin Maailmanpankin tuella vievänsä tämän ID- ohjelman muihinkin maihin. Mutta oikeusjuttuja nousee jo: keississä Mathew Thomas vastaan Intia, käytetään perusteluina juurikin näiden kahden ohjelman (Kiina & Intia) uhkia yksityisyyttä vastaan. Ja epäluuloja nostaa se lisäseikka, että sama teknologiayritys joka pyörittää Aadharin tietojärjestelmää, hallinnoi myös autojen rekisterikilpiä USA:lle! Kas kun jo yksi intialaiskristitty näkee Aadharissa Raamatun pedon merkinkin. 

 

Kyseinen teknologiayritys Idemia (aiemmin Morpho) on miljarifirma, joka rakentaa merkittävän osan maailman biometrisistä seuranta- ja turvallisuussysteemeistä, toimien 70 maassa. Sen asiakkaita ovat mm. USA:n Department of Defense, Homeland Security ja FBI. Yrityksen webbisivu kertoo että Morpho on "... rakentanut ja hallinnoinut tietokantoja kokonaisille populaatioille..." jo vuosia.

 

Eipä siis ihme: Idemia ajaa nyt digitaalisia ajokortteja viiden osavaltion kokeilussa USA:ssa. Systeemi mahdollistaa viranomaisille lisenssin haltijoiden langattoman "pingauksen": voivat siis jatkossa lukea punaisia päin ajaneen auton rekisterin, ja vaikkapa kuolettaa heidän ajolupansa/korttinsa etänä ...

 

Ja nyt, Intia ottaa jo jatkoaskeleita: kasvotunnistus tullaan vaatimaan kaikkeen sosiaaliseen mediaan. Sen nimi on Advanced Application for Social Media Analytics. Eli, nämä valtavien populaatioiden maat toimivat ikäänkuin hiekkalaatikoina sille big brother -kehitykselle, joka sitten voidaan ottaa “valmiina” toimintakäyttöön ”niskuroivissa ja valveutuneissa” länsimaissakin - ja nopeasti.

 

Eikä tässä vielä kaikki: suuressa muslimimaassa jossa on hyvin pieni määrä kristittyjä, Anir Chowdhury - joka toimii neuvonantajana a2i:ssä, Bangladeshin hallituksen “Access to Information”- ohjelmassa - kertoo avoimesti, että tulevaisuudessa digitaaliset identiteettijärjestelmät ovat jokaiselle välttämättömiä, jotta ylipäänsä pääsee osalliseksi palveluista ja elintarvikkeista jne. Ja tottakai em. Billin Microsoft mukana talkoissa.

 

Tämä kaikki on osa maailmanlaajuista ”REAL ID”- kehitystä, jossa mm. kaikki matkustaminen tullaan kontrolloimaan ko. laittein. REAL ID:n yksi ilmentymä on ”The ID2020 Alliance”: digitaali identiteettiohjelma, jossa sairausten leviämistä ja rokotteita pyritään hallinnoimaan pistämällä pieniä mikrosiruja ihmisiin. Toisin sanoen, universaalit digitaalit identiteetit jokaiselle ihmiselle - mukana myös Microsoft ...

 

Eikä tämä touhuilu jää enää pelkästään kolmansiin maihin: ID2020- sirutusta on jo tehty pilottiprojekteissa nimeltä iRespond ja Everest. iRespond on auttanut yli 3000:tta länteen saapunutta pakolaista saamaan tarvitsemiaan lääkityksiä. Tarvetta tälle olisi esim. Ruotsissa, jossa on jo satoja tuhansia pakolaisia joita ei tunnisteta. Everest taas on korvannut Lännessä riippuvuuden matkapuhelin- identiteeteistä, antaen tilalle käyttäjäpohjaisen digitaali- identiteetin. Sillä ID:llä voit olla osa blockchainia, lohkoketjua, johon järjestelmään taas nojaavat kaikki sähköiset rahat kuten BitCoin ...

 

Jokainen voi havaita näissä olevat ”valtaisat mahdollisuudet” käyttää ko. järjestelmiä ja siruja - kantajiaan vastaankin. Sillä kuten vanha sanonta kertoo: ei ole ilmaista lounasta.

 

Esimerkiksi Austinissa, Teksasissa, kodittomia käytetään koekaniineina tässä ID2020:n mikrosirujen rokoteohjelmassa; kodittomat täten ”varustetaan”, antaen heille “hallinnan” omaan persoonalliseen identiteettidataan. Joskaan tilapäismajoitukseenkaan ei välttämättä ole enää asiaa ilman sirua.

 

Niinpä niin. Ehkä puhuttelevin aiheen haastatteluista oli erään kodittoman terveinen: no otetaan nyt sitten siru, kunhan vaan saan huumeeni jne. 

 

Tuo karu valinta on edessä myös sinä päivänä, kun eräs maailmandiktaattori tulee vaatimaan palvontaa ja oman merkkinsä ”rokottamista” (Ilm. 13). Moni valitsee silloin mieluummin ”huumeensa” – mahdollisuuden ostaa ja myydä – kuin jäämisen ”järjestelmän” ulkopuolelle, Kristuksen tähden.

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi.” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu