Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Seattle 3.11.: seuraava 9/11 (?)

Seattle 3.11.: seuraava 9/11 (?)

Seattle 3.11.:  seuraava 9/11 (?)

 

Taas soivat sotarummut. Nyt kun Turkki jo hyökkäilee, Yhdysvallat puolestaan järjestää ensi vuonna historiallisen suuren sotaharjoituksen Euroopassa. Defender-Europe 20-harjoituksessa Yhdysvallat tuo Eurooppaan niin paljon joukkoja ja kalustoa, ettei vastaavaa ole nähty 25 vuoteen. Kyseessä on poikkeuksellisen suuren mittaluokan harjoituskokonaisuus, kestäen helmikuusta elokuuhun.

 

Turkille se ”hyvä syy” oli kurdit. Mitähän jenkit keksivät?

 

Kuten aiemmin olen kirjoittanut, Afganistanin sotaan johtaneilla syyskuun 11. päivän järkyttävillä tapahtumilla on myös järkyttävät taustat: se on selvää, että jossakin joku tiesi. Mutta että mittakaava onkin ”lukemattomat” sekä ”ympäri maailman”, herättää kysymyksiä – ja paljon.

 

Kuten tässäkin videossa, alusta lähtien käy selväksi että kyseistä tapahtumaa oli mukautettu jo vuosikymmeniä edeltä: voi hyvinkin olla, että monet aikuiset jotka sitten silminnäkivät itse aktit, olivat saaneet kyseisen ”koulutuksen” jo taaperoina animaatioista.

 

Yo. syystä päivämäärä, sunnuntai marraskuun 3., 2019 – ja paikka nimeltä Seattle, USA:ssa - on syytä painaa mieleen. Toivon todella olevani täysin hakusassa tässä asiassa, mutta ...

 

Jos oli 9/11- edeltäennustaminen voimakasta, niin samoin on tällä kertaa. Useat eri Hollywood- elokuvat ennustavat, että Seattle tuhoutuu jonkinlaisessa apokalyptisessa iskussa. Ja lukemattomat sarjat, animaatiot sekä mainos- ym. kuvat ”markkinoivat” tapahtumaa.

 

Kyseiselle päivämäärälle on myös asettunut amerikkalaisen jalkapallon kotiottelu Seattle Seahawksille, joten ”ennustus” jos toinenkin on saamassa täyttymispuitteet (vrt. Batman- elokuvan pelikohtaus, sekä tietenkin ”Musta Sunnuntai”).

 

Aloitetaanpa perkaus elokuvasta ”Chaos”, jossa pääosassa mm. Jason Statham. Tapahtumapaikkana on Seattle, taustalla näkyy kaupungin tunnetuin maamerkki, Space Needle, eli ikäänkuin tangon nokassa oleva lentävä lautanen. Erikoisjoukot valmistautuvat iskuun, ja kommandon kellon viisarit osoittavat 3:a ja 11:tä. Sitten paukkuu – ja sopivasti näkyy myös tuon Space Needlen ikäänkuin skeleton hajoamassa.

 

Seuraavaksi elokuva War Games, josta olen aiemminkin kirjoittanut. Siinä koulupoika vahingossa hakkeroituu USA:n puolustusjärjestelmän tietokoneohjelmaan. Poika alkaa pelata konetta vastaan: hän edustaa venäläisiä, ja kyseessä on globaali ydinsota. Tyttökaveri neuvoo, että isketään ensin Las Vegasiin, ja poika sitten: ja Seattleen! JEE! Kyseisessä elokuvassa viitataan useita kertoja 3:een ja 11:een – kuten esim koneella näkyvien puhelinnumeroiden alkuosina jne.

 

Ja sitten kohuelokuva Red Dawn – josta myös kirjoitin aiemmin. Elokuva alkaa juurikin amerikkalaisen jalkapallon ottelulla, ja sitten alkaa ryske kun venäläiset pommikoneet hyökkäävät. Valtavaa sähkökatkosta edelsi sivukuva hotellin neonvaloista, jotka sitten sammuivat ensimmäisenä. Hotelli oli Mandalay Bay – Las Vegasissa – jossa siis tapahtui viimeisin iso massa-ampuminen ... Ja näyttävässä startissa ”lunta” sisältävän ”vesilasikuulan” kaupungin keskellä töröttää – mikäpä muukaan – Space Needle. Ja kaupunki räjähtää ... 

 

Myös lastenelokuva Super Buddies on kantanut kortensa kekoon: kapteeni Megasis rymähtää Hindenburgia muistuttavalla avaruusaluksellaan Seattlen lähiöön. Ja Simpsonit on mukana ”ennustamassa” tässäkin, kuten olivat 9/11:ssä – ja useat muut animaatiot säestävät. Toisien sanoma on: Seattlen täysi tuhoaminen. Ja tottakai jopa musiikkivideoissa Seattleen osuu, taustalla.

 

Video on täynnä näitä referenssejä – ja minustakin tuntuu oudolta että juurikin nämä tietyt, samat numerot ja paikat vaan toistuvat ja toistuvat. Mitä oikein halutaan viestittää?

 

Japanista löytyy bändi nimeltä World Order, maailmanjärjestys. Heillä on biisi nimeltä, ”Let’s start WW 3”, eli aloitetaan kolmas maailmansota. Tuo biisi julkaistiin 11.3.2018 ... Ja mistäs tämä sota alkaisi? No, bändin pojat marssivat Space Needlen edessä. Ja missä biisin kohtaa nuo starttisanat lausutaan? Kohdassa 3:44. Niinpä, 44. viikko aloittaa marraskuun ja sillä viikolla on tuo 3. päivä, sunnuntai.

 

Jopa Fox Newsin uutiset 9. lokakuuta 2017 vihjailivat, että kolmas maailmansota voisi alkaa sillä, että miljoonat kuolevat. Arvaatko missä kaupungissa? No juurikin Seattle mainittiin.

 

Mutta on vielä yksi vihje, joka on ehkä kaikkein ennustavin. Economist Magazinen ns. vuosikannet ovat sisältäneet kolossaalisia vihjeitä asioista, joita tullaan toteuttamaan: vuoden 2015 vuosikannessa on lukuisia vihjeitä – jotka jälleen kerran vetää nippuun Simpsonit. Ja kas kummaa, kaiken tapahtumapaikkana on The Emerald City. Eli tuota lempinimeä paremmin tunnettu kaupunki nimeltä Seattle.

 

Mikäli 3. marraskuuta 2019 Seattlessa pamahtaa, tiedä ja käsitä, että sitä suunniteltiin – ja ”markkinoitiin” - vuosikymmeniä. Toivottavasti olen väärässä.

 

”Autuas se mies, joka panee turvansa Herraan eikä käänny ylpeiden puoleen eikä niitten, jotka valheeseen eksyvät!” (Psalmi 40:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu


 

Vatikaani odottaa Alien- vapahtajaa

Vatikaani odottaa Alien- vapahtajaa

Vatikaani odottaa Alien-vapahtajaa

 

“Ne eivät tajua edes silloin, kun lentävät lautaset ovat heidän päänsä päällä”, kertoo Illuminati Card Game’n kortti, joka esittää kirkkoa keskellä USA:a. Kortin pisteyttämisosio sanoo, kuinka konservatiivinen, rauhallinen ja suoraselkäinen kirkkolaitos on otettu globaalisti haltuun ja sen fokus saatu suunnattua kaikkeen muuhun paitsi pääasiaan.

 

Eipä todellisuus voisi olla kovin paljoa tarkempi tänään. Seurakunnat on mädätetty ylhäältä alaspäin, Sanan saarnaa ei enää kuulla – ja kaikenlainen epämoraalinen touhuilu on keskeisenä. Sanomattakin on selvää, että Raamatustakin on kaivettu esiin kaikki ”porsaanreiät”, jotta voitaisiin oikeuttaa omat vääristymät: tuossakin nk. pastori vetoaa Raamatun esittämään ”vaatimattomaan pukeutumiseen”: mikäpä olisi enää vaatimattomampaa kuin heidän totaali alastomuutensa ”jumalanpalveluksessaan”. 

 

Ja vanhaa tuttua Alien- eksytystäkin jaksetaan jauhaa ja lakkaamatta. Onkos kirkot siinäkin mukana, mistä kortti indikoi? Kyllä vain:

 

Exo-Vaticana” on mielenkiintoinen kirja. Koska en ole tarkemmin perehtynyt ko. kirjoittajien ”kokonaisoppiin”, en ota varsinaisesti kantaa heidän opetuksiinsa – mutta kirjassa esitetyt faktat ovat erittäin kiinnostavia.

 

“Onko Vatikaani suunnittelemassa ihmiskunnan yhdistämistä kosmisen vapahtajan alaisuuteen?”. Siltä näyttää.

 

Kirjoittajat Tom Horn ja Cris Putnam (jotka aiemmin ennustivat tarkasti, että Benedict XVI tulisi eroamaan Paavin tehtävistä – mikä oli ennenkuulumatonta paaviudessa), paljastavat kirjassaan Vatikaanin epätavallisen fiksaation etsiä ekstraterrestriaalia elämää, sekä kirkon salaiset valmistelut kosmisen vapahtajan saapumiselle.

 

Kirjoittajat heti varoittavat, että tällä skenaariolla on "vaarallisia ja pettäviä lopun-ajan seuraamuksia", sillä viimeinen Paavi ("Petrus Romanus", oletetusti Paavi Fransiskus) samalla avustaa globaalin johtajan nousun – josta Raamattu käyttää nimeä Antikristus.

 

Otetaan tähän väliin kommentti paljon parjaamaltani NASA:lta – sillä nyt meni kerrankin nappiin: ”Haluatko tietää UFO’ista ja pienistä vihreistä miehistä? Otapa yhteys Vatikaaniin: heillä on observatorio Arizonassa juuri niiden etsimiseen”, kertoi Gordon Cooper, NASA:n astronautti.

 

No mitä “Exo-Vaticana” -kirja sitten paljastaa Vatikaanin UFO- kytkennöistä:

 

Ensinnäkin sen, että Vatikaanin harjoittama, Maan ulkopuolisen elämän, etsintä on jo jatkunut vuosisatojen ajan.

 

Vatikaani omistaa maailman voimakkaimman teleskoopin. Se sijaitsee Mount Graham International Observatory’ssa, Arizonassa, jossa Vatikaanin astronomit tutkivat 'syvää avaruutta'. Tuohon teleskooppiin on kytketty infrapunakamera nimeltä "L.U.C.I.F.E.R." – joskin ovat sittemmin, jostain syystä, uudelleennimenneet sen Luciksi. Infrapunavalolla voi nähdä kohteita joita paljaalla silmällä tyypillisesti ei näe.

 

Horn ja Putnam osoittavat, että useat muinaiset traditiot kuten Mayat, Azteekit, Cherokee’t ja juutalaiset (Kabbala), esittävät ajanjaksoa v. 2012-2016 ”lopun aikojen” alkuna.

 

Kirjoittajat lainaavat 900 vuotta vanhaa ennustusta pyhimys Malachy Morgair’ilta, jonka sanottiin saaneen näyn kaikista 112 Paavista, aivan ensimmäisestä vihoviimeiseen – siihen joka saa omin silmin todistaa Viimeisen Tuomion. Malachy kirjoitti muistiin 112 lyhyttä latinankielistä lausetta kuvaten kaikkia paaveja. Kirjoittajien mukaan, listalla viimeisenä olevan Paavin kuvaus, "Petrus Romanus" – Pietari Roomalainen, osuu täsmälleen Paavi Fransiskukseen.

 

Yllämainittujen lisäksi Vatikaanin kirjastot sisältävät kansioita jotka vahvistavat Maan ulkopuolisen elämän aktiviteetteja Maan päällä.

 

Vatikaanin teologit ovat myös pohdiskelleet sen mahdollisuutta, että Jeesus oli 'Tähtilapsi' ja että neitseestä syntyminen olisi ollut yksi varhaisimmista dokumentoiduista Alien- kaappaus tai -vierailutapauksista. Tähän vedoten Kristuksen toisen tulemisen odotetaan vahvistavan että Jeesus itse asiassa oli ekstraterrestriaali, tai ihmisen ja Alienin hybridi. Näin siis Katolinen kirkko pähkäilee.

 

Eipä siis ihme, että valmistelut Alien- jumalaa varten ovat hyvässä vauhdissa. Kirkko suunnittelee uudelleenvakuuttelevansa uskollisille seuraajilleen, että tämä uusi E.T. -todellisuus ei dissaa Raamatun Sanaa – eikä Jeesusta Kristusta Jumalan Poikana. Katolinen Kirkko tulee omaksumaan tämän uuden 'vapahtajan', ja rohkaisee uskonnollisia ihmisiä kaikkialla tekemään samoin.

 

No jopas jotakin!

 

Tähän kohtaan jos mihin sopii teologian professorin Ted Petersin terveiset: “Pyhyys ja pelastuksen tarve yhtyvät ja sekoittuvat sillä hetkellä, kun kirkas ja puhdas ja voimallinen UFO zoomautuu horisonttiin. Voisiko se olla meidän taivaallinen vapahtajamme?”

 

Eikä ole – vaan Saatana joukkoineen: ”Eikä ihme; sillä itse saatana tekeytyy valkeuden enkeliksi.” (2. Kor. 11:14)

 

 

Eli - reaaliteetit kasaan:

 

Aivan varmasti, Vatikaanin valtakammioissa on monenlaista outoa tekeillä tänään. Hei! – sehän on THE Katolinen Kirkko – kaikkien salaperäisin organisaatio koko Maan päällä!

 

Mutta onko kaukaa haettua esittää, että Vatikaanin korkeimmat päättäjät, Paavi mukaanlukien, ovat odottelemassa 'kosmista' vapahtajaa?

 

Vastataan näin päin: Vatikaanin viranomaiset ovat enemmän ja enemmän vankkumattomat siitä, että toisilla planeetoilla on elämää. Joskaan Raamattu ei tunne ollenkaan toisia planeettoja, sillä Aurinko ja Kuukin ovat vain valoja, kuten tähdetkin. Vatikaani kuitenkin haluaa ihmisten olevan tietoiset siitä, ettei Vatikaani koskaan ole kieltänyt Maan ulkopuolista elämää, ja että Jeesuksen Kristuksen sanoma on universaali, ja että Alienit K-Kirkossa kyllä kastetaan jos niin pyytävät.

 

… ja heillä on siis kansioita Alieneista – voisiko olla jopa näkemystä siitä, minkä näköinen vapahtaja sieltä olisi tulossa?

 

Siitä aiheesta sitten ”seuraavassa numerossa”. Pysykää kanavalla ...

 

”Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta” (2 Piet. 3:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

https://exemplore.com/ufos-aliens/An-Alien-God-is-Coming-and-Vatican-is-Ready-for-Him

 

UFO't tulevat - oletko valmis?

UFO't tulevat - oletko valmis?

UFO’t tulevat – oletko valmis?

 

Heti kättelyssä pyydän anteeksi, että käytän tuota kristillisessä evankelioinnissa tutuksi tullutta slogania, muutettuna.

 

Sillä nyt haluaisin että mahdollisimman moni lukija OIKEASTI pysähtyisi ja katsoisi, missä tämä maailma nyt ”menee”.

 

Raamatun ennustamat sotarintamat (Hes. 38 ja Ps. 83) kalistelevat kilpiään, ja hyökkäyksiä jo tehdään. Käsittämätön pahuus on päivittäin otsikoissa ym. Ja sitten on tämä valmistautuminen ”johonkin”.

 

Juuri nyt pari miljoonaa ihmistä (omien sanojensa mukaan) valmistautuu hyökkäämään, huomenna, USA:n Area51:lle – jossa hallitus kuulemma salailee UFOja. Hyökkäykseen lähtijöitä kehotetaan sitten naruto- juoksemaan – jotta heihin olisi mahdollisimman vaikea osua luodilla.

 

Siis mitä ihmettä!!??

 

Jotkut ovat niin somejekkunsa lumoissa, että ovat väittämänsä mukaan valmiina juoksemaan luoteja päin! Kun pitää nähdä oks niitä UFOja!

 

Tulee väkisin mieleen kasku poliisien suojeluspyhimyksestä: Pyhä Yksinkertaisuus!

 

Ja nyt Iltalehti tuuttaa: ”USA:n laivasto myönsi lopulta ufo-videoiden aitouden: Nyt Yhdysvaltojen laivasto on ensimmäisen kerran myöntänyt, että videot ovat aitoja ja peräisin heiltä, kirjoittaa CNN”. Eikä ole ollenkaan ensimmäinen kerta, kun ovat tätä aihetta laajalti höystäneet

 

Kuten aiemmin olen moneen otteeseen kirjoittanut, vuosikymmenten takaa löytyy valtaisat suunnitelmat, löytyy monenlaisia testejä ja harjoittelua aiheessa – ja ihan viime päivinä vielä koeponnistuksia, jotta saadaan sitten tuo valtaisa eksytys todella voimalla ja maailmanlaajuisesti päälle.

 

Mietipä tätä Raamatun kohtaa 2 Tess. 2:ssa: on tuleva niin valtaisa eksytys, että käytännössä koko maailma menee siihen retkuun. Suoraan sanoen, sellainen mittakaava ei onnistu kuin juurikin tällaisella UFO- show’lla tms. taivaalla tapahtuvilla tempuilla. Ja näitähän on jo aiottukin: jenkkien Valkoisessa Talossa suunniteltiin lähetettävän sukellusvene Kuuban edustalle, josta oltaisiin projektoitu hologrammeilla taivaalle Jeesuksen toinen tuleminen. Ja Venäjällä Jeesus-ristillä- kuvajainen jo loistikin. 

 

Kuten arvostetut tiedetutkijat ovat todenneetkin: mikäli jokin taho valehtelee kerran, kaksi, tai useamminkin, voiko mihinkään sanomaansa lähtökohtaisesti luottaa. NASA ja Disney ovat vuosikymmenia ”piirtäneet” meille aivan toisenlaiset maailmat kuin yläpuolellamme ovat. Ja tänään taivailla lentää jo ties mitä tekorakkineita

 

Ja tietty kirkkokuntakin on jo valmiina ottamaan hommat haltuun. Paavilla on nimittäin väkevä halukkuus kastaa alienit, jos näin tahtovat, sillä emmehän me ole ketään sulkemaan keneltäkään mitään ovia...  

 

Summa summarum – mitä on tulossa?

 

On siis tulossa valtaisa, monivaiheinen eksytys, jonka vaikutuksesta kaikki maailman uskonnot romutetaan, ja niiden tilalle yhden miehen johtama maailmandystopia. Mikäli tämä tuntuu vaikealta tai jopa mahdottomalta hyväksyä, kaikki ylläolevat lähteeni osoittavat, että ”työtä” on tehty valtavasti – ja se on tuottanut vaikuttavaa esimakua

 

Ja Raamattu vahvistaa, että todellakin näin tulee kerran käymään: maailma alistetaan yhden johtajan alle, joka leimaa ”karjansa” kuin aikanaan Lännessä – ja toisinajattelijat keskitysleireille. Tästä kaikkien siruttamisen suunnitelmasta puhui Aaron Russo jo vuonna 2005 – kuten myös niskurivaltioiden palauttamisesta maailmanpankkijärjestelmän hoteisiin, sodan kautta. Kummasti nuo ovat sitten kerrotussa järjestyksessään tapahtuneet – ja juuri tänään ollaan kohdassa ”Iran” menossa. Ja pian mm. Damasko poistuu kaupunkien luvusta, pysyvästi (Jes. 17:1). 

 

Kristus vakavasti kehotti tarkkaamaan ajan ”merkkejä”. Niistä ei kohta enää puutu mitään.

 

”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä.” (Luuk. 21:28)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

5G- vaipat ja muu tarpeellinen kehitys

5G- vaipat ja muu tarpeellinen kehitys

5G- vaipat ja muu tarpeellinen kehitys

 

Sveitsiläiset ovat nyt joukoittain kadulla. Maahan on tulossa vuoden loppuun mennessä 5G- tarjonta 90%:lle kansasta. Mutta kun he eivät halua – ennenkuin on varmistettu, että palvelusta on etujakin, eikä ollenkaan jo esiintulleita haittoja, esimerkiksi terveys- ja hyvinvointimielessä. 

 

Mitäpä Suomi asiassa miettii? ”Valokuitu vai 5G?”, kysyttiin isoilta operaattoreilta, kuten DNA:lta, Elisalta ja Telialta. Miksi meille nyt myydään kallista kuitua nettiyhteydeksi, jos kohta kaikilla on 5G?

 

No siksi, että tulevaisuuden nettiyhteydet tarvitsevat valokuitua, mutta Suomen suurimpien operaattoreidenkin välillä on linjaero siitä, tarvitsevatko myös kuluttajat (!?).

 

Kappas vaan, valokuitua markkinoivia operaattoreiden tauluja on nyt ilmestynyt omakotialueille. Suomihan on 5G-mobiiliverkon edelläkävijä koko maailmassa, sanottiin Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin järjestämässä Suomi 5G-kärkimaaksi -seminaarissa syyskuun alussa. Siellä nousi jälleen esille kysymys siitä, mihin suomalaiskodeissa enää tarvitaan kiinteää ja nopeaa valokuituyhteyttä, jos 5G tulee lähivuosina jokaisen saataville.

 

LVM:n verkko-osaston ylitarkastaja Sami Pekola sanoo, että sekä valokuitua että 5G-yhteyksiä tullaan todennäköisesti tarvitsemaan Suomessa myös tulevaisuudessa: korkeilla taajuusalueilla toimivia 5G-verkkoja rakennetaan ainakin ensi vaiheessa kaupunkialueille, taajamiin ja liikenteen solmukohtiin, sillä niiden vaatimat tiheät tukiasemaverkot edellyttävät mittavia investointeja. Muun muassa tästä syystä suurta ja ennakoitavaa yhteysnopeutta vaativiin palveluihin tarvitaan myös jatkossa kiinteitä valokuituyhteyksiä.

 

Siksipä YLE: ”Kuin muna ja kana – Ei 5G:tä ilman valokuitua” ... sillä kuitua tarvitaan ensinnäkin siihen, että 5G-yhteyksiä ylipäätään voi olla olemassa. Jokainen 5G-tukiasema tarvitsee yhteyden valokuituverkkoon. Kuituverkko on se tukiranka, jossa kulkee kaikki tietoliikenne mobiilipuheluista WhatsApp-viesteihin ja Youtube-videoista Fortnite-matseihin. ... ja niitä ilmanhan ei kukaan tavan käyttäjä voisi elääkään, eihän? ...

 

DNA:n radioverkkojen johtaja Jarkko Laari sanoo, että teknisesti tarkasteltuna kuitu tarjoaa jopa 5G:tä parempaa yhteyden laatua ja kapasiteettia. Eikä operaattoreilla ole vielä kunnon käsitystä, mihin hintaan 5G-tiedonsiirtoa voisi kuluttajille myydä. 

 

Samaan aikaan 6G:n tuoma scifi-tulevaisuus häämöttää jo kulman takana – ja sitä kehitetään Oulussa. Oulun yliopiston vetämä langattomien verkkoteknologioiden 6Genesis-ohjelma on laajuudessaan ensimmäinen maailmassa. Hankkeelle myönnettiin miljoonien rahoitus kahdeksaksi vuodeksi.

 

6Genesis-ohjelman vetäjänä on Oulun yliopiston akatemiaprofessori Matti Latva-aho. Hän näkee 6G-teknologian kehittämisessä valtavia haasteita.

 

– Ensinnäkin kapasiteettia viedään ihan fysiikan äärirajoille. Se vaatii uusia radioteknisiä ratkaisuja, uusia elektronisia ratkaisuja, uusia kokonaissovellusratkaisuja, jotta pystytään se koko paketti ratkaisemaan.

 

– Meidän täytyy tuoda tekoälymaailmassa kehitettyjä algoritmejä, jotka mahdollistavat nämä fiksut tulevaisuuden sovellutukset, mahdollisimman lähelle loppukäyttäjiä ja loppusovelluksia mobiililaitteisiin, tukiasemiin ja laajasti langattomaan verkkoon, sanoo professori Matti Latva-aho.

 

Kuudennen sukupolven tekniikka toisi mukanaan suuremmat taajuudet, kaistat ja siirtonopeudet, joiden avulla akatemiaprofessorin mukaan mahdollistuisi langaton tekoäly. Se taas olisi pitkälle automatisoidun yhteiskunnan perusedellytys.

 

Täh?

 

”Suurempia datanopeuksia tarvitaan myös virtuaalitodellisuuskuvan esittämiseen entistä paremmalla kuvalaadulla. Esimerkikisi nettipuhelun aikana aikana voidaan siirtää virtuaalilaseihin hologrammi toisesta puhelun osapuolesta 5G-verkossa.” 

 

No siinäpä se ”pihvin ydin” sitten suurinpiirtein onkin. ”Heille” ei riitä se mikä sinulle riittäisi aivan mainiosti – että olisit suoraan kiinni huippunopeassa ja isokapasiteettisessa valokuituverkossa, haluaminasi hetkinä – vaan sinut pitää ehdottomasti saada joka hetki ”skannattua” nahkoineen karvoineen 5G- marinoidussa maailmassasi - olit sitten saunassa tai muussa yksityisessä tilanteessa

 

Se on prikulleen niin, kuten huolestuneiden asiantuntijoiden 5G- vetoomuksessa todettiinkin: ”On tulossa “älykkäitä” koteja, yrityksiä, moottoriteitä, kaupunkeja ja robottiautoja. Lähes kaikki, mitä omistamme tai ostamme, mukaan lukien jääkaapit, pesukoneet, maitotölkit, hiusharjat ja lasten vaipat, sisältävät tulevaisuudessa antenneja ja mikrosiruja ja ovat langattomassa yhteydessä internetverkkoon”. 

 

Haluatko todella, että tällainen ”tekoälyjumala” seuraa ja valvoo elämäsi jokaista yksityiskohtaa?

 

Minä palvon parempaa Jumalaa.

 

”Kun sinä syöt ja tulet ravituksi, niin ylistä Herraa, sinun Jumalaasi, siitä hyvästä maasta, jonka hän on antanut sinulle.” (5. Moos. 8:10)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Kohti Pedon Merkkiä

Kohti Pedon Merkkiä

Kohti Pedon Merkkiä

 

Taas askel lähempänä Pedon Merkkiä.

 

Jo hyvissä ajoin alkuvuodesta pankkimme alkoi lähestyä sekä nettipankki-ilmoituksilla että erillisviesteillä kännykkään jne. Mitä lähemmäksi syksyä tultiin, sitä enemmän alkoi tulla kylkiäisiä: jos otat tunnuslukukortin sijaan puhelintunnistussovelluksen jo nyt käyttöön, saat elokuvalippuja jne.

 

En reagoinut tarjouksiin mitenkään. Eräänä päivänä posti sitten toi oudon kirjekuoren, jonka tunnisteet olivat kummat – ajattelin ensin että onkohan tuo jostain epämääräisestä tms vaarallisesta lähteestä. Rohkaisin mieleni, ja mitä sieltä löytyikään: pyytämättä ja yllättäen pieni lärpäke, jonka nappia painamalla sai uuden tunnusluvun ...

 

Eli: koska tileilläni pyörii kohtuullinen rahaliikenne (pääasiassa asuntovelkojen jne takia), minut pidettiin ilman omia toimenpiteitä oravanpyörässä mukana. Sen sijaan vaimoni, joka hoitaa pienokaisia kotona, koki toisen kohtalon: koska hänkään ei pitänyt kiirettä näiden ota-käyttöön- hoputusten osalta, syyskuun 14. päivä hänen tunnuslukukorttinsa lakkasi toimimasta – eikä mitään toimitettu tilalle.

 

Kyselimme asian perään, koska pankki oli tiedottanut – sekä F Finderin että pankin oman viestin kautta – että lärpäke olisi jo tulossa. Jotta varmistuisi että pankkitoiminta jatkuu häiriöttä, viestissä todettiin. Lärpäke ei ole tullut vieläkään, mutta eilen tuli sitten uusi viesti, että laitteiden toimittamisessa on ruuhkaa – mutta voisit ottaa puhelinsovelluksen heti käyttöön mikäli on pakkotilanne ...

 

Niinpä niin. Ne, joilta tarvitaan rahat takaisin (isovelkaiset) kyllä pidetään automaattisesti ”hengissä”, mutta ei-niin-tärkeiden asiakkaiden osalta voidaan antaa jo ”esimakua” vielä isommasta pakottamisesta – sillä vaikka he menisivät suutuksissaan muualle, niin mitäpä sitten.

 

No niin. Nyt on siis jo päällä vastaava ”kännykkäsovellusriippuvaisuus” kuin Applen jo lanseerama, kaikenkattava kokonaispankki puhelimeen. Pian huomaat olevasi laitetoimittajan koukussa, tarviten koko ajan uutta ”kamaa” – kuten narkkari huumeitaan – sillä aiempi lakkaa aina toimimasta. 

 

Ja tuolle puhelinsovellukselle ainoana vaihtoehtona digitaalinen numeronsylkijä – joita kaikille ei siis edes tunnuta haluavan antaa (= koska maksaa). Molemmat ovat taas askel kohti yhtä ja samaa, tiukempaa ja persoonallisempaa tunnistusmallia. Aiempi tunnuslukukortti voitiin varastaa - niin myös uusi digitaalilärpäkekin. Ja taidokas hakkeri kyllä ennemmin tai myöhemmin löytää sen porsaanreikänsä tuohon puhelinsovellukseenkin, esim. puhelimen oman ohjelmakoodin puutteen takia tms.

 

Aivan samoin kuten käteinen raha alkaa kohta jo olla epäkelpo – koska nykyiset kopiointimenetelmät ovat niin hyvät, tarkat ja halvatkin, että väärennöksen erottaa vain erittäin kalliilla tunnistuslaitteilla. Onko sellaisiin kohta joillain pienliikkeillä edes varaa – kuten monella pienbisneksellä ei ollut edes pankkikortin tunnistuskoneisiin.

 

Eli: huijareiden kyllästämä maailma tarvitsee nyt sellaisen rahan, jota ei mikään taho missään voi ”salaa” painaa lisää (=sähköinen). Ja jotta joka ikinen transaktio voidaan – rahanpesun ym taklaamiseksi – jäljittää, tarvitaan (sähköinen) rahaprosessi, jota myöskään ei voi käytännössä ollenkaan hakkeroida. Ja juuri sellainen on tämä BitCoin- raha, jonka jokainen liike tallentuu ympäri maailman moniin paikkoihin/servereihin yhtä aikaa, jolloin sen käytöstä koko ajan kertyy tilitapahtumalistauksen kaltainen ”wikipedia” – kuka käytti, kuka vastaanotti jne. Sellaisen väärentäminen vaatisi kansainvälisen salaliiton.

 

Ehkä jo huomasitkin, että tuossa – ja vasta siinä – on maailmanhistorian ensimmäinen konkreettinen tilaisuus sille, ettei kukaan muu voi ostaa eikä myydä kuin sellainen, jolla on pääsy tuohon järjestelmään: sen järjestelmän ”lärpäke”. Kun muut maksuvälineet kuten käteinen on kokonaan poissa ja vaihdantatalouskin käytännössä mahdotonta – koska ainakaan tuota ”bitcoinia” et saa käyttöösi – niin olet ”järjestelmän armoilla” ja pahimmillaan kokonaan ulkona siitä. Kuten vaimoni juuri nyt.

 

Raamattu tosiaankin ennustaa, että tulee tuollainen aika ja lärpäke. Ja sen yksityisyys on viety pisimmälle mahdolliseen: merkki otsassasi tai kämmenselässä. Kukaan muu ei osta eikä myy – eikä kuulu maailmanjohtajan ”asiakasrekisteriin”. Ne muut ovat sitten ulkona ihan kaikesta, koska tuo sama tunniste on samalla universaali sosiaaliturvatunnus ja henkilökortti.

 

Se päivä on taas askeleen lähempänä. Kaikki muu on valmista. Vain maailmanjohtaja on vielä kulisseissa odottamassa hetkeään.

 

”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku. Tässä on viisaus. Jolla ymmärrys on, se laskekoon pedon luvun; sillä se on ihmisen luku. Ja sen luku on kuusisataa kuusikymmentä kuusi” (Ilm. 13:16-18).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu