Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Pedon järjestelmä

Pedon järjestelmä

Pedon järjestelmä

 

On tämä lähes mahdotonta käsittää.

 

Sama WHO, joka viikkoa aiemmin oli kehua retostellut, kuinka vuosikymmenien taiston jälkeen polio oli selätetty koko Afrikassa, niin sama WHO joutui myöntämään rokotteen aiheuttaneen uuden polioepidemian Sudanissa. Kyseisessä, oraalissa ”lääkkeessä” on viruksen heikennettyä muotoa. 

 

Vai oliko sittenkin kyseessä vain ”perinteiden vaaliminen”: vuonna 1972, USA:n senaatin alikomitean kuulemisessa, poliorokotteen keksijä Jonas Salk todisti, että vuodesta 1961 lähtien lähes kaikki polioepidemiat synnytti tai ne aiheutti oraali poliolääke/rokote. 

 

Mikäli tuo kuulosti pahalta, niin tämän nykyisen Covid- vouhotuksen lopputulemat vasta pahoja ovatkin. Vaikka useissa maissa - Suomi mukaanlukien – ihmetellään kun sairaalat ovat tyhjinä että missähän se tauti sitten oikein luuraa, niin muistutan toisestakin perinteestä: oheinen dokumentti käy säälimättä läpi kaikki aiemmat, isot hössötykset: toteaa, että niidenkin osalta tauti oli aina jossain muualla – pl. tietysti median jatkuva tykitys ... ja jenkeillä jo H1N1:n aikaan (kuten nytkin) armeija valmiina rokotetouhuun – ja Bush Juniorilla juridinen oikeus piikittää kenet hyvänsä.

 

Niin, eivät anna totuuden pilata hyvää tarinaa: elokuvat ovat sen ”sadun” kertoneet jo edeltä, kuinka ihmisiä skannataan kuin karjaa ja tulokset sitten niin ja näin. Irlanti on jo kehittänyt varsinaisen petosysteemin, terveyspassin, jossa testin tulos ratkaisee pääsyn yhteiskuntaan. 

 

Siis hetkinen! Koko yhteiskunnan kattava ”passi”: kun olet vihreä niin sisään vaan. Kun olet punainen tai kellertävä => ”no go”. Ja se mikä kaiken ratkaisee on annetun koronarokotteen/teiden otto! Hienoa: nyt kun edes testeissä onnistuisivat olemaan tappamatta vapaaehtoisia – kuten kävi Sanofin Kevzara- lääkkeen kanssa. Eikä kauhean hyvin mene Bill Gatesin rahoittamalla, AstraZenegan, Covid- rokotteellakaan: testit oli pakko pysäyttää, koska ilmeni vaarallisia tautiseurauksia ottaneille. Ja missä pitkän ajan testiseuranta?

 

Shanghaissa kaveri saa todeta, että vaikkei ole sairas mutta puhelinapplikaatio erilaista mieltä, niin eipä tarvi astua töihin enää. Eikä applikaatio kerro siitä mitään, että tietosi ovat sitten heti poliisilla... ja uusi testi toisensa jälkeen aina edessä – vähän kuin kirjastolainojen uusiminen, ettei tule sakkoa.

 

Abbot- niminen yritys myy testauspakettia, jolla saat heti tulokset käyttöön. Ja niitä sitten saattaa esim työnantajasi vaatia. Tai sitten poliisi. Joskin tuolle australialaismiehelle ei annettu lupaa edes happihyppelyyn, vaikka oli negatiivinen: talo oli näet täys- lockdownissa - viikon.

 

Sitten USA:an: kuten olen kirjoittanutkin, lukemattomat WalMartit ovat muuttuneet ostoskeskuksista joiksikin muiksi keskuksiksi. Puhuja ymmärtänee oikein niiden uus-käytön, ymmärrätkö sinä? 

 

Ei todellakaan ole tyhmää varautua: toinen kaveri osoittaa miksi WalMartit uusioidaan. Hyllyt ovat tyhjät – ja kun täyttöä ei tule, niin (keskitysleiri)keskuksiksi sitten vaan. Ja näin tyhmänä he meitä pitävät: Chicagossa ei pelata enää NHL- jääkiekkoa – vaan varastoidaan ruokaa kaukaloon, sieltä muka sitten jaettavaksi kauppoihin ... Aivan varmasti joo. Tai sitten on laitettu ”valituille” varastot keskeiselle paikalle helposti vartioitavaan suojaan - kun rytinä kohta alkaa, ja kaupat ovat tyhjänä ...

 

Ja sitten onkin aika kajota käteisrahaan: USA:ssa on oikein asetuskin sen poistamiseksi. Eliitin kätyrit miettivät keskenään, että käteisestä on päästävä, jotta saadaan homma haltuun ... Ja muutoinkin maailma ympärillämme tänään muistuttaa juurikin Tom Clancyn pandemiadekkarin kauheuksia nyt. 

 

Eli: Raamatun profetia on toteutumassa: tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä (Luuk. 21:11). Nyt ilmeisesti jo pystytetään sen ”näytelmän” kulisseja jossa mikään liha ei pelastuisi jollei Kristus puuttuisi asiaan (Mark. 13:20).

 

Profetian ”täytyy” tapahtua – ja nyt kysymys kuuluu: mitä sinulle tapahtuu? Jos olet Kristuksessa, elät jo iankaikkista elämää´, jonka maanpäällinen vaihe on vielä kesken. Ja Herra vihjasi sen loppumisesta näin: ”Mutta kun nämä alkavat tapahtua, niin rohkaiskaa itsenne ja nostakaa päänne, sillä teidän vapautuksenne on lähellä” (Luuk. 21:28).

 

Ennenkuin maanpäällinen Helvetti puhkeaa, Herra hakee omansa pois. Lähdetkö sinä siinä mukana?

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Englannin koronavirusasetus 2020

Englannin koronavirusasetus 2020

Englannin koronavirusasetus 2020

 

Briteissä on julkaistu asetus nimeltä ”Coronavirus Act 2020”. Käyn tuon lakivaateen kohdista muutaman:

 

-         sivu 233: ”mahdollisesti tartunnaisiin henkilöihin liittyvät oikeudet”. Sen osa 2 sivulla 235 käsittelee juurikin tällaisia henkilöitä Englannissa. Kohdan 5 jälkeen tulee väliotsikko: ”Valtuudet ohjata tai poistaa henkilöitä seulontaan ja arviointiin soveltuvaan paikkaan” (vrt. Hollywood- elokuva ”Viides Aalto” keskitysleireineen). Sitten kohta 6 käsittelee, miten viranomaiset voivat kohdella erilaisia tapauksia

-         sivu 236 esittää, että viranomaisilla on oikeus hakea sinut vaikka kodistasi, mikäli tartuntaepäilys on. Ja se toteaa että viranomainen nyt päättää, ja sinun yksilöoikeuksillasi ei ole enää merkitystä

-         sivu 239: kohta 14 b sanoo, että terveysviranomainen/poliisi voi ryhtyä toimenpiteisiin, jos hänellä on edes hyväksyttävä epäilys henkilön altistuksesta. Kohta 3d sanoo, että sinun on pysyttävä eristyksissä tuossa fasiliteetissa määrätty aika. Ja kohta 4 rajoittaa sinun liikkumisesi sekä kontaktit

-         sivu 240: sinut voidaan pidättää 14 päiväksi

-         sivu 241: kohta 16 julistaa, että jos hangoittelet näitä vastaan, sinut voidaan panna vankeuteen

-         sivu 242 käytännössä mahdollistaa, että jos lapsesi ovat vaikka koulussa – ja tulee nopea, yllättävä karantenisointi tms – viranomaiset voivat viedä lapsesi kysymättä sinulta

 

No niin. Suomalainen koronakommentaattori jo sanoikin, että ”kun lokakuussa ei voi olla enää ulkona”, niin aikataulu lienee selvä.

 

Facebook osallistuu talkoisiin siten, että lokakuun 1., 2020, astuu uudet säännöt voimaan, jolloin harmillista sisältöä tai käyttäjiä voidaan poistaa – jotta yhteisön jäsenet turvataan.

 

... yhteisön jäsenet turvataan siis ”turhalta” Covid- tiedottamiselta ... Tänään se jo tapahtuu siinä muodossa, että jos vaikkapa tiedemiehenä tutkit Covidia "väärin", sinun studysi lähtee äkkiä bittiavaruuteen ... tähän mennessä yli 30 sellaista, laajaa tutkimusta

 

Yksi näistä poistetuista oli usean maan yliopistotahojen yhteistutkimus joka osoitti, että ihosolut absorboivat 5G-tekniikkaa ja voivat muuttaa DNA:ta tavalla, joka todella tuottaa koronaviruksia ihmisen kehossa.

 

Kohta se alkaa.

 

”Valvokaa, pysykää lujina uskossa, olkaa miehuulliset, olkaa väkevät.” (1. Kor. 16:13).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Virginialaiset sanovat ei pakkorokotuksille

Virginialaiset sanovat ei pakkorokotuksille

Virginialaiset sanovat ei pakkorokotuksille

 

LifeSiteNews kertoi toissapäivänä:

 

Sadat vapauden ystävät kokoontuivat aiemmin tänään Virginian pääkaupunkiin Richmondiin protestoimaan hallituksen koronaviruskriisin seurauksena asettamista vaatimuksista, erityisesti rokotuksista. LifeSiten Jim Hale oli paikan päällä haastattelemassa puhujia ja osallistujia "March Against Mandates" -ohjelmassa.

 

Virginian terveysasioista vastaava komissaari tri. Norman Oliver, joka on valitsematon virkamies, sanoi ensimmäisen kerran elokuussa "aikovansa määrätä virginialaisille pakolliset koronavirusrokotukset heti kun rokote on saatettu yleisön saataville", paikallisen ABC-aseman raportin mukaan.

 

Kathleen Medaries, viestintä- ja strategiajohtaja Virginia Freedom Keepers’issa, joka järjesti tänään "March Against Mandates" -mielenosoituksen, sanoi että Oliverilla on valta pakottaa virginialaiset ottamaan rokote.

 

"Hänet nimittää kuvernöörin toimisto. Ja hätävaltaa koskevan lain mukaan hänelle annetaan oikeus määrätä, että jokainen aikuinen ja lapsi saa COVID- piikin, jos hän pitää sitä tarkoituksenmukaisena ”, hän sanoi.

 

Laki ei tällä hetkellä säädä poikkeuksia niille, jotka eivät halua ottaa osavaltiolle hallituksen antamaa rokotetta, eikä se salli edes viivytystä rokotuksen ottamisessa.

 

"Meillä on tilanne, jossa tällä valitsemattomalla virkamiehellä on yksipuolinen valta tehdä lääketieteellinen valinta kaikille virginialaisille, ja virginialaiset kokoontuvat sanomaan: Tämä on ongelma, emme hyväksy sitä."

 

Medaries korostaa myös sitä ironiaa, jonka Virginian hallitus, joka abortin yhteydessä vahvisti naisia, jotka väittivät, että "minun ruumiini, minun valintani", kääntää nyt käsikirjoitusta ja sanoo: "Se on sinun ruumiisi, ja se on minun valintani".

 

Yksi puhujista, tohtori Leland Stillman, yleislääkäri, kertoi LifeSiteNews -lehdelle, että "tutkimustiedoista käy täysin selväksi", että COVID-19 "ei ole läheskään yhtä virulentti tai tappava kuin alun perin väitettiin".

 

Hän lisäsi, että virukseen kuolevat ihmiset ovat "selvästi jo valmiiksi sairaita", usein "omilla valinnoillaan: he söivät huonosti, tupakoivat, eivät harjoittaneet ruumistaan ja he tekivät huonoja valintoja terveysmielessä".

 

Toisaalta, "suurelle yleisölle, joka saattaa työskennellä kovasti ja käyttää paljon rahaa terveyden ylläpitämiseksi, sanotaan, että heidät pakotetaan ottamaan rokote, jonka toimivuutta emme tiedä, emmekä tiedä sen sivuvaikutuksia."

 

Hän sanoi, että tällainen asenne "rikkoo varmasti sitä pääperiaatetta mikä minulle opetettiin lääkärinä, mikä on ”primum non nocere”, mikä tarkoittaa: ”ensinnäkin, älä tee mitään haittaa". Joten, tämä on kaikki vain poliittista teatteria, ja sen tavoite on saada ihmiset rokotetuiksi, koska se palvelee tiettyjä etuja."

 

"Erityisistä kiinnostuksen kohteista" puhuttaessa Stillman kannusti ihmisiä tarkastelemaan USA:n kansallista rokotusvahinkojen korvausohjelmaa. ”Tarkoitan, että vähintään 4,4 miljardia dollaria veronmaksajien rahaa on maksettu ... ihmisille, jotka ovat kärsineet yksityisomistuksessa olevista tuotteista. Ja rokoteteollisuudella ei ole vastuuta enää tänään."

 

"Se on ennennäkemätöntä", nuori lääkäri jatkoi. "Rakentajasi on vastuussa, jos talosi romahtaa. Aseesi valmistaja on vastuussa, jos ase toimii väärin. Putkimiehesi on vastuussa, jos he tekevät virheen ja jos talossasi on valtava vuoto, ja talosi tulvii, ja sinun on maksettava satoja tuhansia dollareita tuon vahingon kunnostamiseksi."

 

"Mutta jos lapsesi loukkaantuu rokotteesta", Stillman selitti, "rokotevalmistajilla ei ole mitään vastuuta. Se on ”valtuutus” yritysten väärinkäytöksiin. Ja tietysti rokotevalmistajat, lääketeollisuus, on tuomittu monta kertaa rikollisesta toiminnasta. Lähetetäänkö heitä koskaan vankilaan? Ei. Heitä sakotetaan. Heille määrätään sakko, ja he ”saavat vähän piiskaa”. Ja sitten he palaavat samaan liiketoimintaan."

 

Stillman sanoi, että amerikkalaisten on "herättävä siihen, että valtavirtamedia ei kerro heille totuutta heidän terveysasioistaan. Koska todellisuus on, että valtavirran tiedotusvälineet toimivat niiden ihmisten hyväksi, jotka maksavat heidän palkkansa. Ja nehän ovat ne suurimmat mainostajat."

 

"Ja voit käydä läpi minkä tahansa mainstream-verkoston suosituimpien mainostajien luettelon, ja huomaat, että ne tuottavat asioita, jotka joko sairastuttavat sinua, tai hoitavat sairauksiasi. Miksi kukaan, jolla on kyseinen agenda, kertoisi sinulle, kuinka olla terve?", hän aiheellisesti kysyi.

 

Joe Ordia, toinen tapahtuman puhujista, kertoi LifeSiten Jim Halelle, että hän ja hänen perheensä olivat tulleet Richmondiin "tukemaan lääketieteellistä vapautta".

 

"Olemme erittäin suuresti huolestuneita siitä, että COVID-19:n ympärillä vallitsevan pelon ja hysterian vallitessa hallitus saattaa tuntea, että on välttämätöntä tai asianmukaista pakottaa toimeksianto, tietyt lääkehoidot, joita ei todellakaan ole täysin testattu ja jotka eivät ehkä todellakaan ole meidän eduksemme. Joten olemme täällä puolustamaan oikeuttamme lääketieteelliseen vapauteen."

 

Ordia selitti, että hän päätti olla rokottamatta lapsiaan. ”Minusta tuntui, että siellä oli aivan liian paljon ristiriitaisia ​​tietoja. Saamme tänään täällä kuulla sellaisia ihmisiä, joilla on henkilökohtainen todistus siitä, kuinka he ovat itse loukkaantuneet tai heidän lapsensa ovat loukkaantuneet."

 

"En vain koe oikeaksi rokottaa lapsiani niin varhaisessa iässä. Se voi olla jotain, jota käsittelemme heidän vanhentuessaan. Mutta toistaiseksi emme ole tunteneet pakottavaa tarvetta tehdä niin."

 

”Heidän myrkkynsä on niinkuin käärmeen myrkky, he ovat kuin kuuro kyy, joka korvansa tukitsee” (Psalmi 58:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

Kauko-ohjattu SINÄ

Kauko-ohjattu SINÄ

Kauko-ohjattu SINÄ

 

Kerroin, kuinka Amerikan CDC oli havainnut, että 94%:llä USA:n koronakuolleista oli ”taustalla olevia olosuhteita” – eli toisin sanoen, vain 6%:lla kuolinsyy oli pelkkä korona, jos nyt siihenkään on luottaminen.

 

Samasta syystä Italia laittoi ”vielä paremmaksi”: Italian kansallinen terveysinstituutti esitti, että ihmiset, joilla on olemassa olevia sairauksia, kuolevat paljon todennäköisemmin koronavirukseen: yhdeksänkymmenelläyhdeksällä (99%) prosentilla koronaviruskuolleista Italiassa oli ennestään sairauksia, tutkimustulokset kertoivat.

 

Mitä ihmettä?

 

Tällaisen ”normitaudin” takia menee nyt sitten kaikessa ympäröivässä hössötyksessä Suomen(kin) talous vessasta alas: kansainvälisesti arvostettu ja loistava lomakohteemme Lappi on kohta rumenevina raunioina, jollei päättäjillämme lamppu syty. Joku tulee olemaan vastuussa tästä.

 

Mitä tässä sitten oikein haetaan?

 

ID2020- projekti julistaa: ”Tarve hyvälle digitaaliselle henkilöllisyystodistukselle on universaali. Kyky todistaa kuka olet on perusoikeus ja universaali ihmisoikeus. Koska elämme digitaalisella aikakaudella, tarvitsemme uskottavan ja luotettavan tavan tehdä niin sekä fyysisessä maailmassa että verkossa.” 

 

Mutta kuten tiedämme, tavoite ei ole se mitä me saamme – vaan mitä ”isoveli” saa. Muistellaanpa aiempaa: Trumpin operaatio Warp Speed tuo Inovio- nimisen Covid- rokotteen tammikuuhun mennessä.

 

Lääkitys ruiskutetaan ihon alle neulalla, sitten aktivoidaan hammasharjaa muistuttavalla laitteella, joka antaa sähköisen impulssin sekunnin murto-osan ajan, jolloin DNA voi tunkeutua kehon soluihin ja suorittaa tehtävänsä.

 

Tällä kertaa, kiinnitäpä huomiosi tuohon etäkäskytykseen: mistä tiedämme, puhutaanko tuossa ”kertakäyttöhammasharjasta” vai jatkuvasta kaukosäätämisestä? Eli, aivan samoin kuin älylaitteeseesi asennettiin liittymän siru, joka sitten käynnistyi aktivoinnissa parin tunnin päästä – ja sitten kännykkäsi saa tasaisen tappavasti niitä päivityksiä ... niin oletko sinäkin sitten jatkuvan ”päivityksen” kohteena?

 

Aivan, ihmisestä hybridiksi: eli olisitko kuten Josen härkä vai peräti Elonin sika ...

 

Niin, Troijan hevosella nimeltä Covid-19 laitetaan nyt siis aivan kaikki villeimmätkin kyykytys- , keskitys- ja valvontatavoitteet toimeen – halusit sitä tai et.

 

Ja lopuksi, YK:n tuore ”hittihymni”:

 

”Olemme sulkemassa rajoja ympäri maailmaa, COVID-19 on nousussa

Uusi maailmanjärjestys, suljettujen ovien takana, myrsky menee ohi, me selviämme

Me nousemme, nousemme jälleen, saaremme nousevat jälleen

Me nousemme, nousemme jälleen, maailmamme nousee jälleen”.

 

Mutta minkälainen maailma?

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan. 2:40).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Hollywood vaatii sielusi

Hollywood vaatii sielusi

Hollywood vaatii sielusi

 

Yash Qaraah on musiikkistara, joka tuli ulos koko viihdeteollisuuden karmeuden osalta: olet sitten näyttelijä, uutiskommentaattori tai rappari tms – jotta pääset kirkkaimpiin parrasvaloihin – niin sinun on kirjaimellisesti myytävä sielusi. Ja tuo sopimus allekirjoitetaan omalla verelläsi.

 

Siitä eteenpäin olet hyvin menestyvä, kontrolloitu orja, jonka on myös läpikäytävä seksirituaalit – samansukupuolisten kanssa. Sillä jollet joka hetki marssi mestarisi pillin mukaan – olet sitten vaikka mitä jo saavuttanut ja missä paistatellut – niin seuraa syöksykierre ulos parrasvaloista.

 

Toinen suoraselkäinen ulostulija on Mel Gibson. Hän törmäsi Hollywoodissa tilanteisiin, joissa hänen oli tehtävä nk. sielun valinta: kenelle lopulta kuulut. Mestarien mielestä valinta oli väärä, ja Gibsonista tehtiin reuhaaja, vaimonhakkaaja ja niin edelleen.

 

No mitäpä Mel sitten meni kertomaan? Gibsonin mukaan - joka on viettänyt 30 vuotta Hollywood- järjestelmässä ja sen ulkopuolella - viihdeteollisuuden eliitit "viihtyvät kivussa, traumassa, stressissä, väärinkäytöksissä ja kärsimyksissä".

 

”Hollywood on kastettu viattomien lasten verestä. Pitkään kaikki viittaukset pedofiliaan ja kannibalismiin olivat symbolisia tai vihjaavia. Mutta minulle esiteltiin henkilökohtaisesti ne käytännöt 2000-luvun alussa. Voin puhua tästä nyt, koska nämä ihmiset, johtajat, ovat jo kuolleet."

 

Räppäri Synista (synista = sinister eli synkkä, uhkaava) joutui myös valinnan eteen: hän kertoo kuinka bileissä häntä lähestyi tuttu joka suostutteli sielun myytiin. Synista koki tapahtuman kaikinpuolin niin demoniseksi, että hänen rap- riiminsä – ja nimikin – muuttuivat pysyvästi: nykyään hän on Mynista (minister = hengellinen sielun palvelija). 

 

Ja, yllättäen, näiden sielunsa pimeydelle myyneiden sanomat alkavatkin olla erittäin anti-raamatullisia: Lil Uzivert – joka nopeasti äännettynä muistuttaa Luciferia, julistaa yleisömassoille että olette rapture- ajassa (Raamatun kertoma uskovien yhtäkkinen taivaaseenotto) ja koska nämä olisivat vielä siinä hänen kanssaan, he missasivat taivaaseenoton, ja hän vetää heidät mukanaan Helvettiin. Videolla useat rap- miljonäärit kertovat sielunsa menetyksestä – ja XXXtentacion jopa tulevasta ihmisuhrauksesta, jossa uhri olisi hän.

 

Suomessakin aletaan jo vähitellen herätä siihen todellisuuteen, mitä tuo ”Amerikkalainen unelma” on. Misty Uphamin unelmien täyttymys olisi hetken päästä: tämä Django Unchained’inkin tähti oli saamassa Golden Globensa. Meni ehostautumaan ja sillä reissulla kaapattiin miestenvessaan, käytettiin hyväksi paikallaolijoiden hurratessa. Unelmien päivä muuttui yht’äkkiä painajaiseksi.

 

Vanhempien vaatimuksesta Misty teki asiasta julkisen. Alkoi painostus, uhkailu – jopa pahoinpitelyt. Koska Misty ei luopunut kanteestaan, hän kohtasi loppunsa – hämärissä olosuhteissa - juoksulenkillään.

 

”Mitä hyödyttää ihmistä, jos hän voittaa omakseen koko maailman mutta menettää sielunsa? Millä ihminen voi ostaa sielunsa takaisin?” (Matt. 16:26, KR92)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu