Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

5G tappoi mehiläiset Kaliforniassa

5G tappoi mehiläiset Kaliforniassa

5G tappoi mehiläiset Kaliforniassa

 

Viime kuussa kuvatussa videossa mies kuvaa lukemattomia, pieniä hunajamehiläisiä kuolleena maassa, Sierra Madre’ssa. Hän seisoo kahden tornin välissä, joiden hän uskoo säteilevän tappavaa 5G säteilyä.

 

“Minusta on mielenkiintoista, että niillä on näitä vehkeitä täällä pystyssä, eivätkä he edes tiedä, ovatko ne turvallisia ihmisille,” mies sanoo, “mutta sen voin kertoa teille, että ne eivät varmasti ole turvallisia ympäristölle, sillä ne tappavat mehiläisiä kaikkialla täällä.”

 

Yhdessä kohtaa hän myös näki mehiläisen putoavan maahan. Hän sanoi kuulevansa niiden putoilevan.

 

Videon kuvannut mies kertoo olleensa paikan päällä useita kertoja ja on havainnut kuolleet mehiläiset, mutta nyt oli ensimmäinen kerta kun hän havaitsi kuolleita mehiläisiä vain noiden kahden tornin välisellä alueella.

 

”Minun kansani joutuu häviöön, sillä se on taitoa vailla. Koska sinä olet hyljännyt taidon, hylkään minä sinut, niin ettet saa olla minun pappinani. Koska olet unhottanut Jumalasi lain, unhotan myös minä sinun lapsesi” (Hoos. 4:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 


Yksi pieni "tarina" Raamatusta

Yksi pieni "tarina" Raamatusta

Yksi pieni ”tarina” Raamatusta

 

Terveisiä Norjasta.

 

Tulin juuri kalastusreissulta Altasta – joskin matkasta muotoutui enemmänkin köröttelykeikka: matkailuauton 5-vaihde hävisi johonkin, joten 1200 km takaisin maksimivauhdilla 75km/h...

 

Mutta kahden kilon sii... turska tuli mukanamme - ja mahtavat maisemat verkkokalvoilla.

 

Raamatun sananlaskut 8:23-30 kertoo: ”Iankaikkisuudesta minä olen asetettu olemaan, alusta asti, hamasta maan ikiajoista. Ennenkuin syvyyksiä oli, synnyin minä, ennenkuin oli lähteitä, vedestä rikkaita. Ennenkuin vuoret upotettiin paikoilleen, ennen kukkuloita, synnyin minä, kun hän ei vielä ollut tehnyt maata, ei mantua, ei maanpiirin tomujen alkuakaan. Kun hän taivaat valmisti, olin minä siinä, kun hän veti piirin syvyyden pinnalle, kun hän teki vahvoiksi pilvet korkeudessa, kun syvyyden lähteet saivat voiman, kun hän merelle asetti sen rajat, että vedet eivät kävisi hänen käskynsä yli, kun hän vahvisti maan perustukset, silloin minä hänen sivullansa hoidokkina olin”.

 

Kun katsoo noita Kåfjordin jylhiä vuoria, pieni ihminen tuntee itsensä yhä pienemmäksi. Joskin evoluution mukaan, eräänä päivänä kuvan hiekkakasakin alkaa sitten ajatella. Mutta mistä siihen tupsahtaa henki ja sielu?

 

Niin, ilman sitä oikeasti löytynyttä ”puuttuvaa rengasta” evoluutio ei ole TIEDE vaan USKONTO.

 

Ja vaikka amerikkalaisyritys nimeltä Kindred jo valmistaa tekoälyä, mikä kykenee kohta kaikkeen mitä ihminenkin – joskin nopeammin ja paremmin - on tekoälylläkin suvereeni Voittajansa.

 

Sillä Raamattu kertoo sellaista, mihin ei kykene kuin Luoja Jumala itse:

 

Vaikka vastaväittäjät sanovat, että Raamatun profetiat ovat niin ympäripyöreitä, totuus on täysin toinen. Se näkyy hyvin kirkkaasti mm. 1 Moos. luvussa 5 – vaikka niin moni pyrkii ”hyppäämään” nopeasti sen yli, koska se on ikäänkuin sukututkimus: paljon vieraita henkilönimiä, Aadamista Nooaan. Ja nopea oivaltaminen jää tapahtumatta, koska noiden kymmenen nimen merkitystä ei ole selitetty.

 

 

 

Heprean kielessä voit selvittää kunkin nimen merkityksen, koska sanoilla on ns. juuret. Aadam on tietysti monille jo aiempaa tuttu, koska sana tarkoittaa ”ihmistä”. Aadam taas sai pojan nimeltä Seet, mikä tarkoittaa ”nimetty”. Eevahan tarkoitti tuolla nimellä että Seet olisi ikäänkuin korvaaja surmatulle Aabelille. Seetin pojan nimi taasen oli Enos eli ”kuolevainen”. Enoksen pojasta taas tuli Keenan, joka merkitsee ”surua”. Keenanin pojasta tuli sitten iloisempi nimeltään, Mahalalel eli ”siunattu Jumala”.

 

Mahalalelille sitten syntyi Jered, joka tarkoittaa ”on tuleva alas”. Jeredille taas syntyi Hanok, mikä merkitsee ”opetusta”. Ja koska Hanok sai profetian, että tuleva ja ennustettu vedenpaisumus pidätettäisiin alkamasta niin kauan kuin hänen poikansa Metusalah eläisi, niin tuo nimi tarkoittaa ”hänen kuolemansa on tuova”.

 

Metusalahin poika oli Lemek, joka tarkoittaa ”epätoivoinen”. Ja Lemekille syntyi sitten yleisesti tunnetumpi Nooa, mikä merkitsee ”lohdutus”.

 

 

Ja nyt kun luemme koko tuon peräjälkeisten nimien ”viestin”, se kuuluu näin:

 

”Ihmiselle (on) nimetty kuolevaisen suru, (mutta) siunattu Jumala on tuleva alas opettaen (että) Hänen kuolemansa on tuova epätoivoiselle lohdun”.

 

 

Tämä pieni ihminen toteaa: ”Meidän Herramme on suuri, suuri voimassansa, hänen ymmärryksensä on mittaamaton.” (Ps. 147:5)

 

AMEN AMEN !

 

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

"Houston... eh ... NASA - we have a problem!"

"Houston... eh ... NASA - we have a problem!"

”Houston... eh ... NASA – we have a problem!”

 

Nyt alkaa jo loppua venymiskyky kaiken sen osalta, mitä tämä organisaatio nimeltä NASA yrittää meille tuputtaa virallisena totuutena – ikäänkuin aivan oikeasti olisivat joku universaali hyväntekeväisyyskomissio, joka tuottaa sidosryhmilleen pelkkää hyvää ja kaunista.

 

Johan se tiedettiinkin, että NASA:n ensimmäinen johtaja Wernher von Braun oli aiempi natsi, jonka operaatio Paperclip toi USA:an töihin.

 

... mutta että mies oli WWII- sotarikollinen, jonka V2- rakettitehtaassa kuoli kymmeniä tuhansia vankeja ... (alkaen kohdasta 5:00). 

 

Kuolema sitten korjasi tuon SS- miehen pois v. 1977 – ennenkuin kaikki ehti tulla päivänvaloon; vasta v. 1979 perustettiin organisaatio tutkimaan sotarikollisia USA:ssa ...

 

Hedelmistään puu tunnetaan: ”omenat” eivät todellakaan ole pudonneet kauas, sillä sittemmin NASA on jäänyt kiinni lukemattomista manipuloinneista, joilla saatiin koko maailman ihmiset peloteltua uskomaan, että olemme omilla toimillamme lämmittäneet tämän Maan. Toki sitä, ikävä kyllä, tapahtuukin – varsinkin Kiinassa, jossa ei aina muisteta otsonikerrosta, kun päästetään tavaraa vapaasti taivaalle, laitonta vaahtomuovia valmistettaessa.

 

Mutta että piti peukaloida globaali mittausdatakin, varmuuden vuoksi. Ensin ne kuitenkin erehtyivät paljastamaan ihan totuuttakin: “NASA:n satelliittien instrumenttien data paljastaa, etteivät Maan polaariset jäätiköt ole vetäytyneet ollenkaan sitten vuoden 1979, jolloin satelliittimittaukset aloitettiin”, kertoi Forbes Magazine vuonna 2015. 

 

Mutta sitten jokin taho päätti, että ”asioihin on puututtava”: alkoivat sumeilematta vääristää mittaustuloksia. Tuossa useamman mittausaseman peukaloinnit.

 

Yli 300 tiedemiestä onkin aiheesta lähestynyt USA:n viranomaisia, että NASA:n & NOAA:n täytyy myös noudattaa vallitsevia lakeja, tässä tapauksessa Law of the Data Quality Act’ia.

 

Noita tutkiessa herää täysin oikeutettu kysymys: kuinka paljon nykypäivän global warming -käppyröistä lopulta onkaan väärennetty NASA:n ja NOAA:n toimesta.

 

Sillä vastaavia löytöjähän riittää: mittausdatoja on peukaloitu globaalilla tasolla -  poistamalla 0.5ºC vuosien 1880 - 1950 vuosilämpötiloista, ja tämä on tapahtunut välillä 1987 – 2018. 

 

Esimerkkinä todellisuudesta vaikkapa Irlanti: sielläkin todellisuudessa global “warming” on suora vaakalinja

 

Jäivät myös kiinni viestienvaihdossaan: “Pojat, mitäs jos vähän peukaloitas”, eli keskustelivat josko esitettäisiin 1900- luvun alku olleen kylmempi: sen “korjaaminen” olisi “eduksi” hyvälle asialleen. 

 

Ja ei vain mittaustulokset, vaan mittaajat: jotta tietyt mittausasemat eivät tuottaisi “vääriä tuloksia”, poistettiin ne kuvasta kokonaan (= vuoden 1970 jälkeen 5500:stä deletoitiin noin 4500 asemaa!).

 

Vuodesta 2008 lähtien, NASA on lisännyt 0.24°C- astetta, aikavälin 1900-2000 lämpiämistrendiin.

 

Vuonna 2010, NASA päätti että heidän tulee “korjata” merien kylmenemistrendi data muuttamalla.

 

Ja vanhaa temppua myös käytettiin: jollei data tue teoriaa, “tuetaan” dataa. 

  

Yksi maailman merkittävimmistä merten pinnantaso- eksperteistä, professori Nils-Axel Mörner, rauhoittelee myös niitä kiivailijoita, joiden mielestä osa maailmaa kohta hukkuu, kun vedenpinta nousee: “Viimeisen 200 vuoden aikana, merten pinnantasot eivät ole paljoa muuttuneet. Viimeisen 50-70 vuoden aikana ne ovat olleet absoluuttisen vakaat”.


 

Pisteeksi ”i:n” päälle: vuodesta 1997 lähtien NASA on tehnyt lähes 100 000 muutosta lähtödataan.

 

Jälleen oikeutettu kysymys kuuluu: ylläkerrotun valossa, miten voimme siis luottaa mihinkään mitä totuutena esittävät?

 

Eikä se ole pelkkä ilmastomuutos, jonka osalta ei lähtökohtaisesti voi varmuudella luottaa oikein mihinkään (pl. Raamattu): samoin kuin 9/11- videoiden ja tutkimusten käy netissä, niin ne vaan jatkavat lisääntymistään – tuottaen yhä lisää vastavetoja. Mutta pääongelmat eivät kuitenkaan häviä mihinkään. 9/11- osalta vaikein selitettävä on tuo maailmanlaajuinen ”edeltäennustaminen”, joista kaikki (osa yli 25 vuoden takaa) eivät voi olla vahinkoja tms puhdasta sattumaa. 

 

Nyt, löytyy useita USA:n armeijan, NASA:n ja CIA:n virallisia tutkimuksia ja dokumentteja, jossa puhutaan Maasta – ei teoriana tai oletuksena, vaan mitattavan kohteen ominaisuuskuvauksina. Ja mitä Maasta sanotaan?

 

Että Maa on ”flatti” eikä pallo. Aivan kuten Raamattu sen kokonaisvaltaisesti esittääkin. Tässä noita dokumentteja:

 

CIA 2000, “Dissertations Defended in the Scientific Council of the Institute of Physics of the Earth” (sivut 19-20). 

-        sivulla 19 kerrotaan: “In the investigations two instruments, designed by V. G. Vesenkov were used … intended for measuring the brightness on the firmament…” Eli puhuu taivaanvahvuuden eli -kannen kirkkauden mittaamisesta. Sivulla 20 tuota mittaamista tarkennetaan ”flat earthiin”. Ja tuo tekstiosuus oli jo vuodelta 1957. 

 

NASA vuonna 1988, “Derivation and Definition of a Linear Aircraft Model” (Summary): 

-        heti aloituksessa kerrotaan: “This report documents the derivation and definition of a linear aircraft model for a rigid aircraft of constant mass flying over a FLAT, NONROTATING EARTH”. Eli, flätti, pyörimätön Maa.

 

US Army vuonna 2001, “Propagation of Electromagnetic Fields over Flat Earth” (sivut 17-18; 11-12). 

-        Joseph R. Miletta raportoi “homogenous flat earth’ista”

 

NASA v. 1988, “Flight Testing a V/STOL Aircraft to Identify a Full-Envelope Aerodynamic Model” (sivut 8-9; 4-5). 

-        sivuilla 4-5 sanotaan: “For aircraft problems, the state and measurement models together represent the kinematics of a rigid body for describing motion over a FLAT, NONROTATING EARTH”.

 

US Army v. 2000, “Path-Loss Measurements in a Forested Environment at VHF” (sivut 16-19; 10-13). 

-        Robert J. Tan ja Suzanne R. Stratton kertovat: ”The expected transmission loss in decibels over a FLAT earth is … {kaava}”, sekä, “The difference between the theory for propagation over FLAT earth given by equation (2) and the measurements is because the measurements were made on an irregular lossy ground with obstacles on both sides”.

 

Niinpä – heprean kielellähän NASA tarkoittaa, “pettää” …

 

Ja NASA:han pettää mennen, tullen ja palatessa:

-        hukkaa” kyvyn mennä Kuuhun – ja alkuperäiset footaget 

-        julkaisee studiovideoita, joissa astronautilta häviää välillä puoli päätäkin: kohdassa 3:50 – tai sitten tulee ”lisäpää” sukkulaan, 4:55 

-         räjähtäneen” Challengerin miehistö – yllättäen - elää 


Ehkä kaikkein naurettavin - oikeastaan säälittävin - kooste on tuo video, jossa astronautit itse kertovat missä kulloinkin, oikeasti, ovat; tuo raketti-pakotunneli oli kieltämättä yllätys ... 

 

No niin – aika vetää tämä kaikki huijaus nippuun.

 

Kuten saksalaiset tutkijat hämmästelivät löytöjensä ääressä – kun todennäkoisyys sille, että ”räjähtäneessä” Challengerissa neljällä piloteista on identtinen kaksonen, on vastaavaa kuin että saisit meteoriitin päähäsi seitsemän kertaa elämäsi aikana – että miksi ihmeessä tälläinen massiivinen petos? Eihän sellaisessa ole minkäänlaista järkeä, eikä mitään tarvettakaan?

 

On sille. NASA:n oma projekti nimeltä Blue Beam.

 

Miksikö näin iso, globaali huijaus?

 

Nos jos – eli kun – Maa onkin flatti, pyörimätön/liikkumaton ja suljettu systeemi, eikä vapaasti äärettömässä avaruudessa lentävä pallo, niin ainoat UFO’t ja alienit mitä kohta alkaa näkyä kaikkialla, eivät olekaan tulleet jostain toiselta planeetalta (=Raamattu ei kerro planeetoista, linnunradoista, galakseista eikä aurinkokunnista).

 

Ne eivät ole mitään sellaisia. Ne ovat langenneita enkeleitä, jotka Blue Beamin yhteydessä tuovat Maan päälle oman messiaansa, Antikristuksen. Ja niitä johtaa itse Saatana.


... ja tässäkö se "hyvä syy" suututtaa ne esiin, ja saada hanke "oikeutetusti" käyntiin?

 

”tuo, jonka tulemus tapahtuu Saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä” (2. Tess. 2:9).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

"Äärirajoilla"- scifi toteutumassa, nyt!

"Äärirajoilla"- scifi toteutumassa, nyt!

”Äärirajoilla”- scifi toteutumassa, nyt!

 

Ympäri käydään, yhteen tullaan, sanoo vanha sananlasku.

 

Kuten tiedetään, sotateollisuus ja armeijat ovat jo pitkään tutkineet ja testailleet samanlaisia teknologioita, joita nyt kaupallisesti testaillaan 5G:nä siviileihin myös Suomessa. ”Pitkään” siinä mielessä, että vastaavien, lyhyiden tutka-aaltojen kanssa toisessa maailmansodassa touhunnut Percy Spencer – joka innostui langattomista tekniikoista kuultuaan että sellaisia oli Titanicin kannella kun se upposi (!) - sittemmin keksi mikroaaltouunin: tutkamagnetronin edessä kun suklaat näet suli taskuun ja kananmunat räjähtelivät... Joten tänään voisi jo olettaa myös löytyvän julkisesti kaikenlaista kivaa tutkimusraporttia mikroaaltojen terveydellisyysvaikutuksistakin jne. turvallisuudesta myös (?).

 

Mutta ei. Joskin onneksi patentit ovat julkisia. Artikkelissani, ”Kuka sinua ohjailee?” kerroin, kuinka olet todennäköisesti tullut manipuloiduksi katselulaitteittesi kautta. USA:n virallinen patentti n:o 6506148B2 vuodelta 2003 kertoo laitteistosta, jolla sinut voidaan ohjelmoida: hermostojärjestelmän manipulointi monitoreiden kautta tulevilla elektromagneettisilla (EMF) kentillä. Ja tämä siis jo vuosia ennen 5G’tä, joka tänään vetää EMF- mahdollisuudet aivan uusiin sfääreihin – ja kaikkialle. Isoveli voi siis tehdä sinulle manipulaatiotemput etänä – etkä edes huomaa tulleesi hyväksikäytetyksi. Sinulle voidaan aikaansaada vaikkapa seksuaalinen kiihottuminen – ja kaikki riippuu käytetystä taajuudesta (esim. 0,5 Hertziä) ja aallon kohdealueesta. Ja mediat joilla osaavat nuo temput tehdä ovat mm. tietokoneohjelmat, TV- lähetykset, videot sekä DVD’t.

 

Tuostahan ei enää puutu muuta kuin ”laitealustariippumaton” ihanneteknologia: jotain jota vain ”heitettäisiin ilmoille”, jolloin kyseiset aallot manipuloivat hermojärjestelmän – ja aivot - haluttuun tilaan. Ikäänkuin joku ”jumala” puhuisi pääsi sisällä.

 

Juuri tällaisiahan paljasti myös toimittaja Serge Monast: NASA:n Blue Beam projektin kolmas askel on telepaattinen elektroninen, kaksisuuntainen kommunikaatio käyttäen ELF, VLF ja LF -aaltoja. Vastaavan kaltaisia teknologioita on tehty jo 1970-, 1980- ja and 1990- luvuilla (vrt. tri. Jose Delgado), jossa ihmisaivot ovat kytketty tietokoneeseen ja erilaisilla ärsykkeillä on saatu aikaan haluttuja toimintoja.

 

Ja ”jumalan” puhetta haikailee myös ex-Google- miljonääri Anthony Levandowski. Hänen uuden uskontonsa, tekoälyn kirkon, opetuslapset ‘voivat puhua jumalalle, kirjaimellisesti, ja tietää että se kuuntelee.’ Levandowski uskoo että tekoäly tulee muuttamaan ihmisen olemista ja jopa sanelemaan, tuleeko meidän rotumme jäämään eloon vai ei. Eipä ihme että yrittää jo jumaloida tekelettään edeltä ...

 

Mutta mitä näillä on tekemistä arkitodellisuuden kanssa? Star Trek- stara William Shatnerilta kysyttiin, kuinka hän pystyy kiireessään erottamaan milloin päivärutiininsa on faktaa ja milloin fiktiota. Hän vastasi jännästi: ne ovat sama asia.

 

Välillä näitä maailman tapahtumia katsellessa tuntuu kyllä ihan samalta: kun katsoo vaikkapa tuota 9/11- ennustusten ”wikipediaa”, herää kysymys: miksi ne haluavat ”tiedottaa etukäteen”? Vai onko kyseessä piilokauhistuttaminen tms alitajuntalannistaminen? Mietipä seuraavaa:

 

"The Grid" on amerikkalaisen The Outer Limits -televisiosarjan (”Äärirajoilla”) jakso. Se ensiesitettiin 14. heinäkuuta 2000, kuudennella kaudella. Siinä veljensä murhaa tutkiva mies paljastaa mind control/mielenhallintaprojektin, jota kontrolloi superälykäs tietokone.

 

Jakson avaussanat: “Teknologia on suunniteltu palvelemaan meitä, keventämään taakkojamme. Mutta tuleeko koneistamme niin kehittyneitä, että ne ovatkin me jotka tulemme palvelemaan?”

 

Juoni menee seuraavasti: Scott Bowman saa oudon viestin veljeltään Peteriltä, ja päättää ajaa heidän kotikaupunkiinsa Halfordiin, Washingtoniin, nähdäkseen mikä on vialla. Mutta kun hän pääsee perille, hän löytää Peterin kuolleena, ja tämän vaimoa Eileenia syytetään hänen murhastaan.

 

Mutta se ei ole ainoa shokki mikä Scottia odottaa. Se kaupunki jossa hän kasvoi on muuttunut aivan toisenlaiseksi. Antennitornit hallitsevat seutukuntaa ja ihmiset käyttäytyvät oudosti, aivan kuin olisivat jonkin satunnaisen mielenhallinnan vaikutuksessa. Scott menee vankilaan tapaamaan Eileenia, jossa tämä varoittaa häntä torneista — juuri vähän ennenkuin riistää sheriffin aseen ja tappaa itsensä. Tämä käänne saa Scottin vakuuttuneeksi, että hänen täytyy tutkia asiaa lisää. Hän tapaa Peterin aiemman kaverin, tohtori Jim Holbrookin, joka vaikuttaa ystävälliseltä, muttei anna Scottille mitään tietoja.

 

Scott ei tiedä mitä seuraavaksi tekisi, kun yllättäen yksi Peterin aiemmista oppilaista ilmestyy. Tämä kertoo Scottille kirjasta joka paljastaa salaisuuden – hankkeen joka tunnetaan nimellä Project Halford. Scott löytää kirjan ja videonauhan joka paljastaa armeijan suunnitelman rakentaa hermo-tietokoneverkko, mikä tulisi kommunikoimaan suoraan ihmisaivojen kanssa. Se myös paljastaa, että kyseinen projekti riistäytyi hallinnasta ja että Peter varasti keskeiset koodit yrityksessään pysäyttää tietokoneen kovalevy, jotta se ei valtaisi kaupunkilaisten mieliä.

 

Surullista kylläkin, Scott oli liian myöhässä ja tornit on jo pystytetty ympäri maan, mukaanlukien hänen kotinsa lähistö. Scottin vaimo on jo heidän kontrollinsa alla - ja ampuu Scottin.

 

Jakso päättyy loppusanoihin: “Kun kehittynyt teknologia poistaa ihmismielet käytöstä, ei mene kauaa kun sieluille käy samoin.”

 

No niin. Tämähän on vain fiktiota. Mutta jostain syystä muistuu mieleen taannoinen uutisointi: yhtenä yönä kuusi ihmistä kuoli ja kaksi loukkaantui, kun Uber-kuski Jason Brian Dalton ampui heidät kyyditystensä yhteydessä. Videolla hän kertoo, kuinka Uberin taksitilausohjelma otti hänen mielensä haltuunsa – ja sen vaikuttamana hän teki nuo teot. Kaverin aiempi historia on ihan puhtoinen – joululounaskin meni normaalisti jne. Mutta jotain tapahtui.

 

Ai niin. Kukapa johtikaan mm. Uberin itseajavien autojen kehitystä?

 

Se oli Anthony Levandowski.

 

”Ja pahat ovat petollisen aseet, hän miettii ilkitöitä ...” (Jes. 32:7).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Raamattu vs. Evoluutio

Raamattu vs. Evoluutio

Raamattu vs. Evoluutio

 

Tulipas katsottua valaiseva video NASA:n & Disneyn kytköksistä. Näyttää siltä, että samalla kun tietty porukka on tullut siihen karseaan havaintoon tutkimuksissaan, että Maa on itse asiassa juurikin sellainen kuin Raamatun luomiskertomus sen esittää (kuten useat muutkin mytologiat ja kulttuurit: egyptiläiset, norset, hindut, mayat, inkat, navajot, kreikkalaiset, juutalaiset), on myös käynyt selväksi ettei ”täältä pääse pakenemaan”: ei ”ulos” Maan ääristä – eikä avaruuteen.

 

Ja videon timeline on mielenkiintoinen: näyttää siltä että yksi toisensa jälkeen nuo toiveet jostain ulospääsystä on katkottu: haastateltu kuuastronautti ei edes tajunnut minkään Van Allen beltin olemassaoloa - josta toinen nasalainen nyt kertoo. Tankkasi vain, että kohtasimmepa silloin mitä tahansa, niin siitä selvittiin. Sekä nk. avaruusasemapätkissä että Obamankin suusta kuullaan, kuinka nyt on kyky lennellä vain lähietäisyydellä Maasta. Ja jotta nämä kurjat faktat pysyisivät suurelta yleisöltä salassa, perustettiin Antarktiksen sopimus.

 

Niinpä – ja samaan aikaan tämän ainoan elinympäristömme saastuttaminen – niin, ja suorastaan tuhoaminen – jatkuu: kemikaalivanoja ruiskutetaan taivaalle, 5G:stä paljastuu yhä rankempia ominaisuuksia: toisen maailmansodan aikaan tutkateknikoiden silmät keittyivät kuin kananmunat vedessä vastaavien aaltojen ympäristössä (eräs heistä oli Percy Spencer, joka - hämmästyttävää kylläkin - keksi mikroaaltouunin ...); ja jos vaikka ministeritasolla asiasta huolestutaan, aina voi nauraa ne foliohattuiluksi. Tai sitten vaieta kokonaan.

 

Niin: Maa on sellainen miksi se luotiin – eikä millään tavoin yhteensopiva tieteen piirtämän maailman kanssa, mikä taas ei siis käy yksiin muidenkaan valtamytologioiden kanssa.

 

Ja tiede on myös TÄYSIN yhteensopimaton toisenkin Luomiskertomuksen kokonaisuuden osalta: Raamatun esittämät kuvaukset eri asioiden ja elämän luomisesta eivät yksinkertaisesti mitenkään käy yksiin niiden viritelmien kanssa, mitä tiede edelleen syöttää virallisena totuutena:

 

RAAMATTU

EVOLUUTIO

Jumala on kaiken Luoja (1 Moos. 1).

Kaikki olemassa oleva on syntynyt luonnollisten, sattuman ohjaamien prosessien avulla.

Maailma luotiin kuudessa kirjaimellisessa päivässä (1 Moos. 1).

Maailma kehittyi suunnattoman pitkien aikakausien kuluessa.

Luominen on päättynyt (1 Moos. 2:3).

Luovat prosessit jatkuvat.

Meri luotiin ennen maata (1 Moos. 1:2).

Maa kehittyi ennen merta.

Ilmakehä luotiin kahden vesikerroksen väliin (1 Moos. 1:7).

Ilmakehällä on yksi rajapinta vesikerrokseen.

Elämä luotiin ensin maalle (1 Moos. 1:11).

Elämä alkoi valtameressä.

Maakasvit olivat ensimmäinen elämänmuoto (1 Moos. 1:11).

Merieliöt kehittyivät ensin.

Maa luotiin ennen Aurinkoa ja tähtiä (1 Moos. 1:14-19).

Aurinko ja tähdet kehittyivät ennen Maata.

Hedelmäpuut luotiin ennen kaloja (1 Moos. 1:11, 20, 21).

Kalat kehittyivät ennen hedelmäpuita.

Kaikki tähdet luotiin neljäntenä päivänä (1 Moos. 1:16).

Tähdet kehittyivät eri aikoina.

Linnut ja kalat luotiin viidentenä päivänä (1 Moos. 1:20, 21).

Kalat kehittyivät satoja miljoonia vuosia ennen kuin linnut ilmestyivät.

Linnut luotiin ennen hyönteisiä (1 Moos. 1:20-31; 3 Moos. 11).

Hyönteiset kehittyivät ennen lintuja.

Valaat luotiin ennen matelijoita (1 Moos. 1:20-31).

Matelijat kehittyivät ennen valaita.

Linnut luotiin ennen matelijoita (1 Moos. 1:20-31).

Matelijat kehittyivät ennen lintuja.

Ihminen luotiin ennenkuin oli satanut (1 Moos. 2:5).

Ennen ihmisen kehittymistä oli satanut.

Mies luotiin ennen naista (1 Moos. 2:21-22).

Nainen kehittyi ennen miestä (geneettinen välttämättömyys).

Valo luotiin ennen aurinkoa (1 Moos. 1:3-19).

Aurinko kehittyi ennen valoa.

Kasvit luotiin ennen Aurinkoa (1 Moos. 1:11-19).

Aurinko kehittyi ennen kasveja.

Merieliöt luotiin kerralla lajeiltaan ja määriltään runsaina (1 Moos. 1:20-21).

Merieliöt kehittyivät vähitellen alkeellisesta orgaanisesta klöntistä.

Ihmisen keho luotiin maan tomusta (1 Moos. 2:7).

Ihminen kehittyi apinoista.

Ihminen hallitsi kaikkia eliöitä (1 Moos. 1:28).

Useimmat eliöt kuolivat sukupuuttoon ennen ihmisen kehittymistä.

Ihminen on alunperin kasvissyöjä (1 Moos. 1:29).

Ihminen on alunperin lihansyöjä.

Lajit ovat muuttumattomia ja erillisiä (1 Moos. 1:11, 12, 21, 24, 25; 1 Kor. 15:38-39).

Elämänmuodot ovat jatkuvassa muutostilassa.

Kuolema on ihmisen synnin seuraus (Room. 5:12).

Kamppailu ja kuolema olivat olemassa paljon ennen ihmisen kehittymistä.

 


”Mitä me siis tähän sanomme?” (Room. 8:31)

 

Sanomme, että elämme keskellä suurta petosta. Kun muinaiset mytologiat kertoivat meille Maan muodosta, niin heidän tavoitteensa ja halukin oli vain esittää, miten ymmärtävät universumin. Ja tuo juutalainen Maahan on yhtäkuin Kristityn Maa: ei joku vedenpaisumuksen mullistus ole voinut ”luoda” maailmankaikkeutta aivan uusiksi.

 

Mutta tämän yhden joukon tavoite ja halu ei ole kertoa totuutta, vaan ohjata pois totuudesta. Ja juuri siinähän onkin evoluutionkin päämäärä: maailma ei ole missään vaiheessa ”tarvinnut Luojaa” – vaan ”luovat prosessit” jatkuvat edelleen. Mikä valhe!

 

Sanon taas kerran – kuten niin monta kertaa aiemmin: minulla ei ole mitään vaikeuksia Raamatun ensimmäisen jakeen kanssa, "Alussa loi Jumala taivaan ja maan". Ja kaikella muulla mahdollisella muuttumisella ym. pienkehityksellä ei tosikristitylle ole sen suurempaa väliä. Tärkeämpää käyttää sekin tutkimisaika Herralle.

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu