Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Ylikuolleisuus (?)

Ylikuolleisuus (?)

Ylikuolleisuus (?)

 

Viime vuonna tri Vladimir Zelenko kertoi haastattelijalle, että "korkean tason tiedustelupalveluhenkilö" oli kertonut hänelle, että hän oli "numero 2" "Big Pharman salamurhattavien luettelossa". Zelenkohan oli kehittänyt toimivan lääkityksen koronaan.

 

”Maailman pitäisi tietää, kuinka tärkeitä meistä on tullut, että meistä on tullut uhka lääketeollisuudelle. En ole huolissani näistä asioista, koska Jumalalla on monia tapoja viedä minut pois tästä maailmasta."

 

Zelenko kertoi haastattelijalle, ettei hän pelkää kuolemaa. Hän oli kiinnostunut vain tekemään elämästä "parempaa ihmiskunnalle".

 

Nyt Zelenko, 49v, on kuollut.

 

... ja moni muu: ensin vakuutusyhtiö OneAmerican toimitusjohtaja Scott Davison paljasti tammikuussa, että 18–64-vuotiaiden kuolemien määrä kasvoi 40 prosenttia:

 

"Näemme tällä hetkellä korkeimman kuolleisuuden tämän liiketoiminnan historiassa – ei vain OneAmericassa. Tiedot ovat johdonmukaisia jokaisen toimijan osalta."

 

Ja nyt puhuu Amerikan viidenneksi suurimman henkivakuutusyhtiön, Lincoln Nationalin, toimitusjohtaja, joka vahvistaa 40 prosentin nousun kaikessa kuolleisuudessa.

 

Nämä ovat ”kerran biljoonassa vuodessa” -tyyppisiä tapahtumia. Voit lisätä vertailtavaksi kuolleisuuden ensimmäisen ja toisen maailmansodan ajalta, mutta siltikään ei saada tällaista lisääntymistä. Tämä on hämmästyttävää. 

 

”Ja Jeesus itki.” (Joh. 11:35)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuSuunniteltu nälänhätä

Suunniteltu nälänhätä

Suunniteltu nälänhätä

 

Ukrainassa harjoiteltiin kauan sitten suunniteltua nälänhätää, Holodomoria – mikä tarkoittaa ”nälällä tappaminen”. Nyt on näemmä tullut aika suuremmalle lanseeraukselle:

 

Vuotanut asiakirja paljastaa, että Rockefeller-säätiö suunnitteli "ruokapulaa" kaikkialle Amerikkaan jo vuonna 2020, osana "Great Reset Agendaa".

 

Kyseinen asiakirja, jonka otsikko on "Reset the Table: Meeting the Moment to Transform the U.S. Food System", jonka Rockefeller Foundation julkaisi 28. heinäkuuta 2020, kuvaa, kuinka pandemia oli aiheuttanut "nälkä- ja ravitsemuskriisin" Yhdysvalloissa jollaista maa ei ollut nähnyt sukupolvien aikana."

 

Vuonna 2020 ”arvasivat” siis edeltä pandemian tulon. Näyttää osuvan nappiin muutkin ”arvauksensa” – sillä jenkeissä käryää nyt yksi jos toinenkin ruoan tuotantolaitos ... millaisella todennäköisyydellä kaikki nuo 100 olisivat kokeneet katastrofin saman kahden vuoden sisällä?

 

George Hunt teki puhuttelevan koosteen aiheesta jo vuonna 1992. Nyt se kaikki siis toteutuu silmiemme edessä.

 

Esimerkkinä: kun Bill Gates puhui tulevasta pandemiasta, niin Covid iski.

 

Nyt sama kermit puhuu tulevasta ruokakatastrofista - samalla kun itse hankkii yhä vain lisää maaomaisuutta. 

 

... eliitillä on muuten kiva nimikin meille: "tykinruoka" (kohdassa 10:50) ...

 

”Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.” (Ilm. 6:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Maailman talousfoorumin globaali hallintotapa

Maailman talousfoorumin globaali hallintotapa

Maailman talousfoorumin globaali hallintotapa


Tommy Salmons'ilta valaiseva kooste:

 

Maaliskuussa 2020 COVID-19 levisi Yhdysvaltojen rannoille aiheuttaen lääketieteellisen uhan, jolla oli kaikki merkit perheiden tuhoamisesta merestä mereen. Mutta varjoissa, mahdollisesti tappavan pandemian verhon alla, leijui toinen uhka.

 

Tämä uhka, joka tunnetaan nimellä ESG, ei ollut ilmassa tai virusperäinen perinteisessä merkityksessä. Tämä uhka syntyi pankkien, yritysten ja hallitusten mielikuvituksessa, ja aivan kuten COVID, tämä uhka tulee muuttamaan miljoonien ihmisten elämää maailmanlaajuisesti.

 

ESG on lyhenne sanoista Environmental, Social (Justice) ja (Corporate Governance). ESG:n tavoitteena, kuten World Economic Forumin perustaja Klaus Schwab totesi teoksessa Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution, on hyödyntää sijoittajia siirtämään yrityksiä sosiaalisesti progressiivisempaan suuntaan - teknologian ja yritysten siirtäminen pois nykyisistä liiketoimintamalleista uuteen sidosryhmien liiketoimintatapaan.

 

"Yrittäjät ja sijoittajat ovat edelläkävijöitä arvopohjaisen lähestymistavan yhdistämisessä teknologiseen kehitykseen... On järkevää, että laajemman sosiaalisen vaikutuksen ajattelulla tässä vaiheessa olisi merkittäviä peräkkäisiä vaikutuksia. Toisaalta sijoittajilla on porkkana, jolla ohjataan teknologioiden kehitystä...Yrittäjien ja organisaatiojohtajien arvoilla on valtava vaikutus työpaikalle ja siihen, miten teknologiaa kehitetään. Edestä johtaminen voi muuttaa yrityskulttuuria ja asettaa yhteiskunnalliset arvot etusijalle."

 

Kun Coca-Cola, Gillette, Disney, BP ja muut monikansalliset yhtiöt toimivat vastoin hyviä liiketoimintakäytäntöjä edistääkseen poliittista agendaa, joka on vastoin useimpien kuluttajien uskomuksia, se on yritys parantaa tunnettua uutta arvopohjaista luottoluokitusta - kuten ESG. Kun yritykset reagoivat sijoittajiin ja luottopisteisiin, joita käytetään yhteiskunnallisen arvon määrittämiseen, ne ajavat tavoitteita, joiden tarkoituksena on siirtää Overton-ikkuna ja kulttuurinen hyväksyntä kohti progressiivisempaa agendaa.

 

ESG-mittareiden kannattajat käyttävät kuuluisaa libertaarista mantraa, jonka mukaan yksityiset yritykset voivat tehdä mitä parhaaksi katsovat yrityksensä ja luottamusvelvollisuuksiensa kannalta, mutta ESG:ssä ei ole mitään yksityistä.

 

Maaliskuussa 2020 SEC ilmoitti perustavansa ESG-työryhmän. Aloite on laajentunut vaatimaan julkisesti noteerattuja yrityksiä antamaan yksityiskohtaisia ​​tietoja ilmastonmuutoksesta ja kasvihuonekaasupäästöistä. Kuten kaikki säädökset, ESG:tä myydään palvelemaan suurempaa hyvää,  liiketoiminnan kustannuksella, mikä maksaa kuluttajalle enemmän rahaa.

 

ESG:n kannattajat esittävät joukon argumentteja oikeuttaakseen sääntelyunelmansa:

 

"ESG on ratkaisevan tärkeä, koska se tarjoaa keskitetyn kehyksen, jonka kautta hallitukset, yritykset ja kansalaiset voivat työskennellä johdonmukaisesti vakavien globaalien haasteiden ratkaisemiseksi."

 

"ESG on pohjimmiltaan keino, jolla yrityksiä voidaan arvioida suhteessa monenlaisiin yhteiskunnallisesti toivottaviin tarkoituksiin."

 

"ESG-kriteerit voivat auttaa sijoittajia välttämään sijoitustappioita, kun riskialttiita tai epäeettisiä käytäntöjä harjoittavat yritykset joutuvat vastuuseen."

 

Mutta he eivät koskaan käsittele yksityiskohtaisesti, kuinka ESG-mittareita käytetään näiden muutosten tekemiseen yhteiskunnassa. Ja jos ESG on vain työkalu, joka auttaa sijoittajia tekemään päätöksiä, miksi SEC velvoittaa ESG-tietojen paljastamiseen? Ja ketä pidetään sijoittajana?

 

Investopedian mukaan sijoittaja on henkilö tai muu yhteisö, joka sitoutuu pääomalla, odottaen saavansa taloudellista tuottoa. Valitettavasti siis 401k-haltijoille, Merrill Edge myöntää. Vuonna 2018 Merrill Edge lisäsi ESG-pisteet asiakkaidensa kojelautaan ja kertoi asiakkailleen, ovatko he sijoittaneet maineelle vaarallisiin yrityksiin.

 

401(k)’t eivät ole ainoa kerta, kun keskivertokansalaiset törmäävät ESG:iin. Aiemmin tänä vuonna Kanadassa tapahtuneen rekkakuljettajien mielenosoituksen jälkeen heidän hallituksensa käytti rahoituslaitoksia jäädyttämään kaikkien mielenosoituksiin osallistuneiden pankkitilit.

 

Vuonna 2021 Banks United sulki Donald Trumpin tilit hänen erottuaan virastaan.

 

Äskettäin PayPal on peruuttanut monien ihmisten tilit ilman selityksiä, ja lisätietoa varten Justin Haskins on selittänyt useita tapauksia, joissa pankit ovat peruneet tai jäädyttäneet väärästä ajattelusta syytettyjen poliitikkojen pankkitilit. Fitch Ratings julkaisi vuonna 2021 valkoisen kirjan, jossa kerrotaan, kuinka ne sisällyttävät ESG:n arvioimaan yksittäisiä luottoluokituksia. FICO on myös päättänyt, että ESG otetaan huomioon yksityishenkilön luottohakemuksessa.

 

Mitkä tekijät voivat vaikuttaa siihen, että luottolaitokset antavat sinulle alhaisen ESG-pisteytyksen? Omistatko polttomoottori- ajoneuvon sähköauton sijaan? Omistatko ampuma-aseen? Oletko ostanut ammuksia? Puhutko avoimesti tammikuun 6. päivän mellakan epäoikeudenmukaisuudesta? Ostatko Bitcoinia? Oletko sijoittanut öljy- ja/tai kaasuyhtiöön? Vastustatko avoimesti lasten transsukupuolisen elämäntavan esittelyä? Asutko ”punaisessa valtiossa”? Kasvatatko itse ruokaasi? Mikä on urasi?

 

Kaikki nämä ja muut tekijät voivat johtaa tilanteeseen, jossa sinulta evätään luotto huonon ESG:n vuoksi.

 

Kun yritykset, rahoituslaitokset ja hallitukset ympäri maailmaa ovat ottaneet käyttöön ESG-standardeja, monet ihmiset ja osavaltiot ovat vastustaneet ESG:tä. Useat näistä osavaltioista ovat ottaneet käyttöön ESG:n vastaisen lainsäädännön suojellakseen keskivertoamerikkalaisia ​​näiltä hulluilta sääntelykäytännöiltä, ​​joiden on tarkoitus edistää synkkää agendaa.

 

Vastauksena, S&P Global on ottanut käyttöön suunnitelman osavaltioiden ESG-pisteiden seuraamiseksi ja ylläpitämiseksi. Tämä rankaisee osavaltioita vahvasti varustamalla yrityksiä lähtemään osavaltioista, joilla on huonot ESG-pisteet. Jos yritys kieltäytyy lähtemästä, se suljetaan pääoman, lainojen ja resurssien ulkopuolelle. Tämä asettaa ylivoimaisen taakan niiden osavaltioiden ihmisille, jotka työskentelevät kohteena oleville yrityksille tai ovat niistä riippuvaisia.

 

Ja se on se suunnitelma.

 

”Ja neljäs valtakunta on tuleva, luja kuin rauta; niinkuin rauta musertaa ja särkee kaiken, niinkuin rauta murskaa, niin se on musertava ja murskaava ne kaikki.” (Dan. 2:40)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuIlmestyskirjan ratsastajien kavionkopse lähestyy

Ilmestyskirjan ratsastajien kavionkopse lähestyy

Ilmestyskirjan ratsastajien kavionkopse lähestyy

 

Jonathan Brentneriltä ajankohtainen ja hyvin taustoitettu kirjoitus:


Ne meistä, jotka odottavat innokkaasti Jeesuksen ilmestymistä, eivät odottaneet näkevänsä niin monia merkkejä tulevasta antikristuksen valtakunnasta ennen kuin lähdemme kotiin olemaan Vapahtajamme kanssa. Emme koskaan odottaneet näkevämme niin paljon alhaista jumalattomuutta ja demonista petosta ennen seurakunnan ylöstempausta.

 

Siinä mielessä oletin, että Herra tuomitsisi Amerikan ankarasti jo kauan ennen tätä päivää.

 

"Tällaisilla epäonnistuneilla odotuksilla", joku voisi kysyä, "miksi uskoisin, että Jeesus pian ilmestyy viedäkseen meidät kotiin? Miksi olen edelleen vakuuttunut siitä, että elämme Hänen seurakunnalleen paluunsa aikaa?"

 

Se johtuu siitä, että maailma on niin lähellä Ilmestyskirjan 6:1-8 jakeiden täyttymistä, ja Raamattu vakuuttaa meille, että olemme Jeesuksen kanssa Taivaassa ennen kuin nämä ratsastajat aloittavat tappavan vaelluksensa Maan halki.

 

Arvaatko kuka kirjoitti seuraavan?

 

"Olen kuullut kaukaisten kavioiden kopseen äänen. Olen nähnyt pahoja ratsastajia elämämme horisontissa. Olen edelleen evankelista, jonka ainoa tavoite on julistaa uutta elämää Kristuksessa, mutta maailmallamme on edessään vakavia ongelmia, sillä me kaikki, jotka siinä elämme, ja Apokalypsin neljässä ratsumiehessä on sekä varoitusta että viisautta tulevia vaikeita päiviä varten."

 

Jos nämä asiat olivat totta vuonna 1983, kun Billy Graham kirjoitti nämä sanat, kuinka paljon enemmän nykyään? Kuinka lähellä meidän täytyy olla Jeesuksen ilmestymistä?

 

Mitä ääniä me kuulemme tänään, jotka viittaavat siihen, että Herra avaa Ilmestyskirjan 6. luvun sinettituomiot?

 

 

UUDEN MAAILMANJÄRJESTYKSEN ÄÄNEKKÄÄT VAATIMUKSET OVELLAMME

 

Ilmestyskirja 6:1-2 kertoo meille ensimmäisestä sinetistä, ensimmäisestä ratsastajasta:

 

”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi yhden niistä seitsemästä sinetistä, ja kuulin yhden niistä neljästä olennosta sanovan niinkuin ukkosen äänellä: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: valkea hevonen; ja sen selässä istuvalla oli jousi, ja hänelle annettiin seppele, ja hän lähti voittajana ja voittamaan.” (Huom. Karitsa, Kristus, ei tässä kutsuta itseään tulemaan; suom. huom.)

 

Monet, mukaan lukien minä, uskovat, että nämä jakeet viittaavat antikristukseen, joka kokoaa maailman valtansa alaisuuteen. Nuolen puuttuminen jousesta osoittaa ettei sotavoimaa käytetä, vaikka hän kerää vaikuttavan asearsenaalin kampanjansa aikana.

 

2. Tessalonikalaiskirje 2:1-8 vakuuttaa meille, että seurakunnan ylöstempaus tapahtuu ennen kuin tämä "laittomuuden ihminen" tekee läsnäolonsa tunnetuksi maailman näyttämöllä. Näemme kuitenkin jo hänen hallintonsa muodostuvan tulevassa Uudessa Maailmanjärjestyksessä, YK:n ja Maailman talousfoorumin (WEF) kautta. Ampumatta laukaustakaan he ovat saaneet useimpien maailman johtajien uskollisuuden marxilaisille suunnitelmilleen orjuuttaa maailman ihmiset.

 

Globalistit eivät enää piilottele aikomuksiaan. Presidentti Biden vahvisti hiljattain uskollisuutensa uudelle maailmanjärjestykselle. WEF:n johtaja Klaus Schwab pyysi äskettäin Sveitsin Davosissa pidetyn vuotuisen kokouksensa 2 600:tta delegaattia työskentelemään aggressiivisesti hänen ja läsnä olevien kannattaman kommunistisen, totalitaarisen agendan toteuttamiseksi.

 

Hän avasi kokouksen sanomalla, että "tulevaisuus ei ole vain tapahtumassa; tulevaisuuden rakennamme me, voimakas yhteisö, kuten kaikki te tässä huoneessa."

 

Toisin sanoen globalistit uskovat, että heillä on keinot muokata maailmaa uudelleen esityslistansa mukaan sen vaikutuksen kautta, jonka he ovat saaneet aikamme globaaleihin johtajiin. Kuuletko äänen, kun ensimmäinen hevonen jo valmistautuu ratsastamaan?

 

 

YDINSODAN SAPELIEN KALISTELUA

 

Toinen ratsastaja on sotaratsu, kuten Johannes kuvailee Ilmestyskirjassa 6:4:

 

”Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.”

 

Olen tarpeeksi vanha muistaakseni Kuuban ohjuskriisin 1960- luvun alussa. En silloin täysin ymmärtänyt mitä tapahtui, mutta tunsin pelon. Koulussa meillä oli harjoituksia, joissa piilouduimme pulpettimme alle (ikään kuin se auttaisi ydiniskussa).

 

Uskon, että tämän päivän uhka on vähintään yhtä suuri kuin tuon ajan, ellei paljon suurempi, mutta valtamedia kääntää huomiomme pois nykyisestä ja läheisestä vaarasta sellaisiin asioihin kuin pride-kuukausi ja tammikuun 6. päivän mellakkakuulemiset.

 

Ne, jotka ovat todella hereillä tänään, näkevät selvästi nämä maailmanrauhaa uhkaavat uhat:

 

Venäjä varoittaa toistuvasti länttä ja Yhdysvaltoja ydinhyökkäyksestä, jos ne jatkavat Ukrainan tukemista. Bidenin hallinto näyttää kuitenkin tekevän kaikkensa provosoidakseen Putinin juuri tällaiseen hyökkäykseen, lisäämällä asevirtaa Ukrainaan.

 

Iran on ensimmäisen ydinaseensa kehittämisen partaalla, ja monet uskovat, että Israel hyökkää Iraniin ennen kuin se tapahtuu.

 

Kiina näyttää aikovan hyökätä Taiwaniin ja uhkaa täydellä sodalla kaikkia siihen sekaantuvia vastaan. Presidentti Biden sanoo puolustavansa Taiwania, mikä merkitsisi sotaa Kiinan kanssa.

 

Pohjois-Korea on tehostanut ohjuskokeita viimeisen puolentoista vuoden aikana osoittaakseen, että se voi iskeä Pohjois-Amerikkaan ydinpommilla.

 

Kun yhdistämme nämä uhkaukset Ilmestyskirjan 6:8:n sanoihin, jotka kertovat meille, että sodalla on osansa neljänneksen maailman väestöstä tappamisessa, näyttää todennäköiseltä, että yksi tai useampi näistä uhista toteutuu.

 

Eivätkö nämä vaarat herätä kysymystä ylöstempauksen läheisyydestä? Voisiko Venäjän, Kiinan ja Pohjois-Korean sapelien kalina olla toisen ratsastukseen valmistautuvan hevosen ääni?

 

 

ÄÄNET, JOTKA ENNUSTAVAT TALOUDELLISTA TUHOA VUODEN 2022 LOPPUUN MENNESSÄ

 

Ilmestyskirjan 6:5-6 sanat viittaavat taloudelliseen tuhoon:

 

”Ja kun Karitsa avasi kolmannen sinetin, kuulin minä kolmannen olennon sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: musta hevonen; ja sen selässä istuvalla oli kädessään vaaka. Ja minä kuulin ikäänkuin äänen niiden neljän olennon keskeltä sanovan: "Koiniks-mitta nisuja yhden denarin, ja kolme koiniksia ohria yhden denarin! Mutta älä turmele öljyä äläkä viiniä."”

 

Jos luulet, että maailma ei ole näissä jakeissa kuvattujen olosuhteiden partaalla, et ole hereillä. Olemme pelottavan lähellä!

 

Yhdysvalloissa toukokuun inflaatio oli 8,6 %, mikä on korkein 40 vuoteen. Useimmille ihmisille elinkustannukset kiihtyvät kuitenkin paljon, paljon nopeammin. Presidentti Biden vakuutti meille äskettäin, että tämä korkea inflaatio Yhdysvalloissa jatkuu lähitulevaisuudessa.

 

Äänet, jotka varoittavat tuhoisasta maailman ruokapulasta vuoden 2022 loppuun mennessä, ovat aivan liian useat sivuutettaviksi.

 

Goya Foodsin toimitusjohtaja Bob Unanue kertoi äskettäin Fox Newsille, että maailma on ruokakriisin edessä. "Olemme maailmanlaajuisen ruokakriisin partaalla", hän sanoi Maria Bartiromolle.

 

JPMorgan Chasen toimitusjohtaja Jamie Dimon varoitti äskettäin tulevasta "taloudellisesta hurrikaanista". Hän lisäsi myös tämän:

 

"Se on hurrikaani. Tällä hetkellä on tavallaan aurinkoista, asiat menevät hyvin, kaikki luulevat, että keskuspankki pystyy käsittelemään tämän... Mutta tuo hurrikaani on siellä, jo matkalla, tulossa meille. Emme vain tiedä onko se pieni, tai supermyrsky Sandy tai Andrew tai jotain sellaista. Sinun on parasta valmistautua."

 

Rockefeller-säätiön johtaja Rajiv Shah kuvaili pian alkavaa "massiivista, välitöntä ruokakriisiä, joka iskee koko maailmaan, eikä mikään maa jää koskemattomaksi".

 

Olen jo seonnut laskuista monien elintarvikkeiden jalostuslaitoksien osalta, jotka ovat syttyneet liekkeihin viimeisen kahdentoista kuukauden aikana.

 

Miksi niin monet aikamme paimenet jättävät huomiotta lukuisat varoitukset koskien nopeasti lähestyvää ruokakatastrofia? Eivätkö he kuule lähestyvien kavioiden kopsetta?

 

 

HUOMIOIMATTA JÄTETYT VAROITUKSET MAAILMANLAAJUISESTA HOLOKAUSTISTA

 

Kaikkien näiden lähestyvien kauhujen seurauksena kuolonuhrien määrä on suurempi kuin mikään, mitä maailma on nähnyt Nooan ajan vedenpaisumuksen jälkeen. Ilmestyskirja 6:7-8 kuvaa, mitä maailma kokee, kun Jeesus avaa neljännen sinetin:

 

”Ja kun Karitsa avasi neljännen sinetin, kuulin minä neljännen olennon äänen sanovan: "Tule!" Ja minä näin, ja katso: hallava hevonen; ja sen selässä istuvan nimi oli Kuolema, ja Tuonela seurasi hänen mukanaan, ja heidän valtaansa annettiin neljäs osa maata, annettiin valta tappaa miekalla ja nälällä ja rutolla ja maan petojen kautta.”

 

Tällä hetkellä neljäsosa maailman väestöstä olisi lähes kaksi miljardia ihmistä, ja se on vasta ahdistuksen ajan vaivojen alussa.

 

Ydinkonflikti voi mahdollisesti tappaa satoja miljoonia ihmisiä, ja tämä uhka on selkeä mahdollisuus lähitulevaisuudessa.

 

On myös helppo nähdä, kuinka tulevat ruokakriisit voivat tappaa suuren määrän ihmisiä. Afrikka kärsisi todennäköisesti aluksi eniten, mutta kun keinotekoinen ruokakriisi laajenee, länsimaat näkevät pian kuolonuhrien määrän nousevan pilviin.

 

Ne, jotka ajavat Yhdysvaltain vihreää uutta sopimusta ja YK:n Agenda 2030 -ohjelmaa, varoittavat, että tunnemme tuskia, kun maailma siirtyy pois fossiilisista polttoaineista. Tähän sisältyy varmasti massanälänhätä, koska vihreä energia ei riitä kattamaan maailman väestön tarpeita. Se ei voi päästä lähellekään.

 

Kun maailmanlaajuisesti tehtyjen aborttien määrä lähestyy 1,7 miljardia vuodesta 1980 alkaen, on mahdollista, että Ilmestyskirja 6:n sinettituomioiden aikana kuolleiden määrä on yhtä suuri kuin nykyajan aborttien määrä. Kun yhteen lasketaan ennen vuotta 1980 tehtyjen aborttien määrä ja vähennetään ylöstempauksessa kadonneet, sinettituomioiden kuolemien määrä voi olla huomattavan lähellä aborttien määrää.

 

 

JUMALA ON SUVEREENI

 

Vaikka saattaa näyttää siltä, ​​että ihmistoimijat aiheuttavat tuhon ensimmäisissä neljässä sinetissä, meidän on muistettava, että Jumala on kaikkien ihmiskunnan asioiden Kaikkivaltias. Se on Herra, joka avaa sinetit ja sallii niitä seuraavan tuhon.

 

Lukuisat Vanhan testamentin profeetat varoittivat näistä tulevista tuomioista otsikon "Herran päivä" alla. Ilmestyskirja lisää yksityiskohtia siihen, mistä Jumala on varoittanut vuosisatojen ajan. Sillä tulee aika, jolloin Jumalan kärsivällisyys loppuu ja Psalmin 75:8 sanat toteutuvat.

 

 

PASUNAN KAJAHTAMINEN EI OLE KOSKAAN OLLUT NIIN LÄHELLÄ

 

Vaikka monet muutkin merkit kertovat meille, että Jeesuksen ilmestyminen on todella lähellä, palaan aina Ilmestyskirja 6:n neljän ratsastajan luo, kun alan miettimään, tapahtuuko se jo pian. Ainoastaan ​​Jumalan hämmästyttävä kärsivällisyys on pitänyt Ilmestyskirja 6:n ratsumiehiä aloillaan neljän vuosikymmenen ajan siitä, kun Billy Graham kirjoitti tuon tekstinsä ”lähestyvä kavionkopse”.

 

Kuinka kauan Herra vielä odottaa, ennen kuin Hän kohtaa meidät yläilmoissa ja avaa myöhemmin sinetit?

 

Tapahtuuko seurakunnan ylöstempaus (1 Tess. 4:13-18) elämäni aikana? En osaa sanoa; mutta kun otetaan huomioon tulevan ahdistuksen ajan läheisyys, uskon todellakin, että se on pätevä ja järkevä toivoni, jopa nyt lähestyessäni seitsemääkymmentä ikävuotta.

 

Vaikka kuuloni on jonkin verran heikentynyt iän myötä, kuulen tieltä lähestyvien kavioiden kopseen. Mutta seuraavaksi odotan pasunan ääntä ja lähtöäni Maasta paikkaan, jota Jeesus valmistaa minulle ja kaikille niille, jotka tuntevat Hänet Vapahtajanaan (Joh. 14:1-6).

 

”1 "Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. Uskokaa Jumalaan, ja uskokaa minuun.

2 Minun Isäni kodissa on monta asuinsijaa. Jos ei niin olisi, sanoisinko minä teille, että minä menen valmistamaan teille sijaa?

3 Ja vaikka minä menen valmistamaan teille sijaa, tulen minä takaisin ja otan teidät tyköni, että tekin olisitte siellä, missä minä olen.

4 Ja mihin minä menen-tien sinne te tiedätte."

5 Tuomas sanoi hänelle: "Herra, me emme tiedä, mihin sinä menet; kuinka sitten tietäisimme tien?"

6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.”

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

RaamattuLiitytkö digivankilaan?

Liitytkö digivankilaan?

Liitytkö digivankilaan?

 

Nokian toimitusjohtaja ja WEF:n kontribuoija Pekka Lundmark sanoi, että älypuhelinteknologia sisällytetään ihmiskehoon vuoteen 2030 mennessä. 

 

Suomessa on ennenkin osattu edistää kansalaisten kyykytystä ja orjuuttamista digivankilaan: maailman ensimmäinen Bitcoin’illa maksu suoraan kädessä olevaan NFC- mikrosiruimplanttiin tapahtui Helsingissä 25.2.2015: Henry Brade teki Bitcoin- siirron Pekko Vehviläisen Bitcoin- tilille tuon Pekon kädessä olevan NFC-sirun kautta. 

 

Meidän sukupolvemme on ensimmäinen historiassa, jolle Raamatun pedon merkki -todellisuus on mahdollinen: niin kauan kuin käteistä on rinnalla, tuo merkki – et voi ostaa etkä myydä ilman – on loppupelissä mahdoton toteuttaa.

 

Jopa kuolleita on jo sirutettu Aasian Tsunamin aikaan: Verichip “auttoi” tunnistusketjua ”merkeillään”. 

 

”ja tuli pahoja ja ilkeitä paiseita niihin ihmisiin, joissa oli pedon merkki ja jotka kumarsivat sen kuvaa” (Ilm. 16:2)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu