Blog


... ilmaisjournalismia suomeksi ...

Neljäs teollinen vallankumous ja Facebook

Neljäs teollinen vallankumous ja Facebook

Neljäs teollinen vallankumous ja Facebook

 

Federalistin haastattelu kertoo Facebookin perustajan Mark Zuckerbergin pystyttävän ”Metaversen” ensimmäistä kirkkoa. Tuo Facebookin kirkko on aikeissa ”vangita ihmissielu piihin” ...

 

”Hän ennustaa, että seuraavien viiden vuoden aikana - suunnilleen samaan aikaan kuin Elon Musk toivoo saavuttavansa digitaalisen telepatian aivosirujen avulla - Facebook "aloittaa siirtymän, jotta ihmiset näkevät meidän olevan metaverse sen sijaan että olisimme vain sosiaalisen median yritys” 

 

Tuon lisäksi löytyy jo nyt ”kokonaisvaltainen kytkeytyminen” systeemiin: ”Hydrogeelisiru kytkee sinut Internetiin... Hydrogeeli on DARPAn keksintö mikä sisältää nanoteknologiaa ja nanobotteja. Tämä bioelektroninen rajapinta on osa Covid-19 mRNA -rokotteiden toimitusjärjestelmää.” (!) Aika piikki siis. 

 

Ilmankos U-S pääministeri Jacinda Ardern vastaa kysymykseen, ”Kaksi eri ihmisluokkaa (rokotetut ja rokottamattomat) Uusi -Seelannissa?”

 

"THAT IS WHAT IT IS, SO YEP!" 

 

Eli, kohta on niitä ihmisiä, jotka transhumanistisin keinoin on kytketty ”systeemiin” – ja loput sitten viedään leireille ...

 

Onneksi on vielä niitä valveilla olevia yksilöitä, jotka taistelevat vastaan: USA:ssa Clarkin piirikunnan kouluhallituksen kokouksessa äskettäin eräs isistä puhui edustajille neljäntoista vanhemman (joilla 18 lasta) puolesta, kun he nostivat 200 miljoonan dollarin oikeusjutun hallitusta vastaan heidän laittomista maskimääräyksistä. 

 

“Jos taas vartija näkee miekan tulevan, mutta ei puhalla pasunaan eikä kansa saa varoitusta, ja miekka tulee ja ottaa pois jonkun sielun heistä, on hän otettu pois synnissänsä, mutta hänen verensä minä vaadin vartijan kädestä.” (Hes. 33:6).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Vinkkaajat vaiennetaan

Vinkkaajat vaiennetaan

Vinkkaajat vaiennetaan

 

Wikipediassa on mielenkiintoinen sivu, Clinton Body Count. Siinä listataan ihmisiä, jotka ovat Clintoneille epäedullisesti tuoneet ilmi jos mitä ihmeellisyyksiä. Yhteistä heille on se että kukin on kuollut – ja kummallisesti, väkivaltaisestikin. Nimiä lienee reilusti yli 50, loppupelissä.

 

Pitipä nyt sitten taas sattua: elokuvanäyttelijä Alec Baldwinin ampuman kuvaajan Halyna Hutchinsin aviomies on yrityslakimies Latham & Watkinsin Los Angelesin toimistossa.

 

Yksi Lathamin ja Watkinsin asiakkaista on Michael Sussmann – Clintonin asianajaja, jota Bob Durham juuri syytti – ja 5 vuotta vankilaa heilahti Venäjä- valheistaan. 

 

Ne näemmä voivat avoimesti tehdä mitä tahansa, ”antaen viestin”. Toistaiseksi.

 

”Ja sanokaa: 'Näin sanoo kuningas: Pankaa tämä vankilaan ja elättäkää häntä vaivaisella vedellä ja leivällä, kunnes minä palaan voittajana takaisin'.” (2. Aik. 18:26).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Oletko osa uutta holokaustia?

Oletko osa uutta holokaustia?

Oletko osa uutta holokaustia?

 

Hilberg on listannut kuusi askelta mitkä johtivat juutalaisten holokaustiin:

 

Askel 1: Määritelmä: Juutalaiset määritellään "toisiksi", laillistetun syrjinnän kautta. Tämä toteutui rasismin, lakien ja propagandan kautta.

 

Askel 2: Eristäminen: Kun henkilöt luokiteltiin juutalaisiksi, heidät erotettiin muusta yhteiskunnasta. Lakien, sosiaalisten käytäntöjen ja taloustoimenpiteiden kautta.

 

Askel 3: Emigraatio: juutalaisia kannustettiin jättämään Saksa. Syrjivien lakien, maahanmuuttolakien ja pelon kautta (vrt. Kristalliyön hirveydet).

 

Askel 4: Ghettoistaminen: juutalaisia siirrettiin väkivalloin itäisen Euroopan kaupunkien eristettyihin osioihin nimeltä ghetot. Ghetot olivat verrattavissa muureilla eristettyihin vankiloihin, joista ulospääsyyn tarvittiin natsien lupa. Ghetot olivat ylikansoitettuja ja likaisia.

 

Askel 5: Karkotus: Juutalaiset kuljetetaan getoista keskitysleireille ja kuoleman leireille.

 

Askel 6: Massamurha.

 

 

Kuulostaa jotenkin liian tutulta. Ja nyt kun Australian Queenslandin premiääri Annastacia Palaszczuk antoi julkisesti viimeisen varoituksen ottaa rokote, niin taas leirit odottavat.

 

Hän ei sanonut että ne ovat koronapositiivisia tai jo covid- sairaita varten.

 

Hän sanoi että ne ovat rokottamattomia varten. 

 

Mahtaa olla melkoinen tuo piikki, loppupelissä. Todennäköisesti lopputuloskin on sama – otit sitten piikit tai menit leirille. Oliko niistä juutalaisistakaan tarkoitus kenenkään palata matkaltaan.

 

”Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Kunniaksensa hän on lähettänyt minut pakanakansojen luokse, jotka ovat teitä saalistaneet. Sillä joka teihin koskee, se koskee hänen silmäteräänsä” (Sak. 2:8).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Australiakin valmiina rokottamattomien joululeirityksiin

Australiakin valmiina rokottamattomien joululeirityksiin

Australiakin valmiina rokottamattomien joululeirityksiin

 

Edellisessä artikkelissani kerroin, kuinka ”kidnapattu” kanadalaismies kuvasi korona- eristysleiriä. Nyt video on jo heti poistettu – joskin uusi alusta sitä edelleen tarjoaa

 

Kaveri oli siis viety huitsin Nevadaan väitetyn covid- positiivisuuden takia ja onnistui pitämään kameran auki kun kuljetettiin compoundia edes takaisin.

 

Sitten kun olivat pakotetut päästämään lähtemään, niin suurin piirtein neuvottiin että ala kävellä – johonkin. Laakeeta aakeeta näytti olevan.

 

Samassa artikkelissa puhuttiin, että laajempi harjoitus lähtisi käyntiin Kanadassa joulun aikaan. Nyt,  Australian Queenslandin premiääri Annastacia Palaszczuk antoi julkisesti viimeisen varoituksen ottaa rokote.

 

Leirit hänelläkin on jo valmiina, rokottamattomia varten, kuten sanoo. 

 

Ja joulu näyttää sielläkin olevan se action time – ja armeija hoitaa että tapahtuu. Ja jos Kanadan eristysleirit oli maan ”siperiassa”, niin Australian leirit ex- kaivosalueilla ”saharassa”. 

 

Valmistaudu.

 

”Sentähden minä teen sinulle, Israel, näin. Koska minä tämän sinulle teen, niin valmistaudu, Israel, kohtaamaan Jumalaasi.” (Aam. 4:12)

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu

 

Covid tyhjentää tavarahyllyt (?)

Covid tyhjentää tavarahyllyt (?)

Covid tyhjentää tavarahyllyt (?)

 

Voisi olettaa, että nykyinen globaali toimitusketjuongelma johtuu siitä, että liian moni on saanut koronan. Jenkkikerberos jalostaa luulon vielä napsun pitemmälle:

 

Yhdysvaltain valtiovarainministeriön varapääsihteeri on varoittanut amerikkalaisia, että ainoa tapa pysäyttää tyhjien hyllyjen lisääntyminen ympäri maata on se, että jokainen asukas rokottaa itsensä.

 

Viime torstaina ABC-haastattelussa Wally Adeyemo, valtiovarainministeriön toiseksi korkein virkamies, näytti kiristävän julkisesti amerikkalaisia, joita ei ole vielä piikitetty Covid-19-tautia vastaan.

 

Hän näytti myös syyttävän rokottamattomia jatkuvasta kulutustavaroiden puutteesta, joka on saanut monet pilkkaamaan USA:n presidenttiä "tyhjien hyllyjen Joe’ksi". 

 

CNN:n Cuomo Prime Time -ohjelmassa entinen kirurgi- kenraali, tohtori Jerome Adams taas väitti, että sotalordi Colin Powell kuoli, koska jotkut amerikkalaiset eivät olleet rokotettuja.

 

Hän uskoo, että Powell kuoli, koska ”emme ryhtyneet asianmukaisiin toimenpiteisiin leviämisen vähentämiseksi tässä maassa. Emme tehneet kaikkea mahdollista.”

 

Colin Powell kuoli "covid -komplikaatioihin" maanantaina, huolimatta siitä että oli ”täydellisesti rokotettu”. Toistaiseksi kukaan ei ole maininnut rokotteen komplikaatioiden mahdollisuutta. 

 

Termin "rokote" kuvaus on muuten saanut muodonmuutoksen (!). CDC:n määritelmä muuttui "tuotteesta, joka stimuloi ihmisen immuunijärjestelmää tuottamaan immuniteettia tiettyä tautia vastaan" nykyiseen "valmisteesta, jota käytetään kehon immuunivasteen stimuloimiseksi sairauksia vastaan".

 

Ja ennen muutosta, "rokotuksen" määritelmä kuului "rokotteen käyttöönotto kehoon immuniteetin tuottamiseksi tiettyä tautia vastaan". Nyt sana "immuniteetti" on muutettu "suojaksi".

 

Hyvin sanakikkailtu: sillä immuniteetti eli vastustuskyky tarkoittaa enemminkin pommiSUOJAA, kun taas tuo uusi on kuin sateenSUOJA jonka alla silti kastuu ...

 

Niin, rokotettu voi kuolla koronaan tai piikkiin - rokottamaton vain ensimmäiseen. Fifty-sixty - niinkuin entinen naapurin mies linjasi. Brittien virallinen terveysdatakin todistaa sen, että nyt ei todellakaan ole päällä rokottamattomien pandemia. Eli, >70% koronaan kuolleista on täysin rokotettuja.

 

Eli, ottaisinko riskin kuolla itse piikkiin? Kertoisiko joku ensin vastaansanomattomasti todistettavan edun, jonka tuon riskin ottaminen toisi? Ja sellainen ei todellakaan ole Suomeenkin muilutetun natsipassin saaminen. Kanadan mies kertoo, että pian meidät ”koetellaan” – kuten hänelle jo kävi:

 

Kaveri kertoi – ja kuvasi – Kanadan Albertan korona- keskitysleiristä; 1000 positiiviseksi luokiteltua passitonta ihmistä siellä. Whistleblower myös kertoo, että joulun alla vetävät osavaltioiden rajat kiinni, ja sitten mennään ovelta ovelle, rokottamattomien perässä. Rokotettuja kehotetaan tuolloin viettämään joulunsa/vuodenvaihde sisätiloissa. 

 

Tuossa noiden Kanadan ”overnight” leirien virallinen dokumentti

 

”limit or eliminate contact with the general community while travelling to and from camp.” Toisin sanoen, mitä kauempana asutuksesta leiri on, sen parempi.

 

Dark winter ...

 

”Näin sanoo Herra: Kirottu on se mies, joka turvaa ihmisiin ja tekee lihan käsivarreksensa ja jonka sydän luopuu Herrasta” (Jer. 17:5).

 

Olli-Pekka Tuikkala

 

Lähteet:

Raamattu